Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Ozo 

všechny recenze uživatele

"What?" Tak tohle bylo vážně něco divnýho. Ze začátku jsem uvažoval i nad tím, že to vypnu. Takhle nesympatický kravky jsem už ve filmu dlouho neviděl. Ale jakmile (SPOILER) kamarádka spadla za podivných okolností ze střechy (KONEC SPOILERU), tak si říkám, že by se to ještě mohlo rozjet. A ono jo! Úchylnosti, kterým se Alyce oddává, dostávaj spád a já se začínám potutelně usmívat. Finálních čtvrthodinka mi vzala dech. Jó, tohle můžu!!! Nicméně, vzhledem k tomu šílenému začátku, nepůjdu výš jak na tři. P.S.: Píšete, že představitelka Alyce není pěkná. Koho byste do role odstrkované buchty, z které si mnozí dělají srandu, dali vy? Nějakou modelku? Podle mne na castingu vybrali dobře. I přesto, že mi byla Jade Dornfeld ze začátku silně nesympatická, nakonec, zakrvácená, vypadá fakt chutně ;) ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Scenár nespotreboval veľké množstvo papiera, rovnako ani číslo na účte s menovkou rozpočet nebolo veľké. Napriek tomu je Alyce pozoruhodný film. Hlavná predstaviteľka si nezíska príliš veľké sympatie, čo však nevadí. Pretože ide len o sledovanie jej psychiky a prerodu osobnosti, respektíve to úplné rupnutie v palici! Navyše tie stavy po užití drog boli úžasne spracované (kamerou a strihom mi to na okamih pripomenulo Requiem za sen). Alyce nie je horor, je to len delikátna chuťovka (doslova!) osmahnutá čiernohumornou úchylnosťou. Nemá ani žiadnu výpovednú hodnotu, len proste baví svojou zvrátenosťou. Odporúčam zhliadnuť aj ženám v domácnosti, kuchynské náčinie má skutočne obrovské portfólio využitia. Už dávno som nedal tak spokojné tri hviezdy. A záverečné "WHAT?" rocks!!! ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Když si pustíte posledních cca 20 minut, tak vážně o moc nepřijdete. Ale poslední dvacetiminutovka stala za to. Závěr byl docela Tarantinovský a to já rád. Na to, jak měl snímek nízký rozpočet, tak závěr byl natočený skvěle a porcování vypadalo tak krásně realisticky. Alyce není film pro každého, ale už kvůli závěru stojí za podívání. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍŠ SI, ŽE MŮŽEŠ JÍT CESTOU, KDE TO MÁŠ POD KONTROLOU? PROBUĎ SE ZLATO. BUĎ ONA NEBO TY, ZABIJ NEBO BUDEŠ ZABITÁ. ŠPINAVOST PŘEŽIJE“....... /// Tak z tohodle jsem nějakej zmatenej... Alyce se svejma démonama – nebo jsou to duchové? (Spíš jeden. Jedna. Nej přítelkyně...) Sedím, čumím a čekám, co jako se bude dít. Srozumitelně říkám, že tomu moc nerozumím. Vo co tu jde? Masturbace? (nevadí mi...) Sex, při kterým teče krev? (ale no ták...) Jo takhle... hrábne ji! Tak to mohli říct rovnou! Teď, když už to vím, tak je to nuda. Sonda do života dívky(?), který kurevsky hráblo, mě obohatila stejně jako třeba...třeba...nepřizpůsobivýho lopata. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak se lidi stávaj drogově závislejma. 2.) Zjistím, že ruka ohřátá v mikrovlnce jde porcovat stejně špatně jako ta syrová. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, který bych si troufnul rozdělit na dvě nestejně dlouhé části. Bez spoilerů to nezvládnu, takže kdo ještě film neviděl a nechce znát docela podrobný děj, tak s tím se teď loučím. První část. Cca 75 minut. Holky se zfetují...bla bla bla. Alyce shodí svoji kámošku omylem ze střechy. bla bla bla Tohle vše máte ještě v obsahu. Než ji shodí ze střechy tak si schválně můžete pro zkrácení času tipnout, která z dívek je ta Alyce. Poté následuje hrozně zdlouhavé, hrozně nudné a hrozně debilně zpracované nervové vyrovnávání se s incidentem. Něco tak debilního se vidí skutečně jen zřídka. Z Alyce se nám stane drogový tester. Pro drogy si chodí k jednomu opálenýmu mexickýmu playboyovi. Samozřejmě, že nemá čím platit, a tak platí vlastním tělem. Tak si Alyce vesele fetuje a fetuje a prohlubuje si svůj magorismus víca a více. Pochopitelně ji po čase vyloučí z práce. O tomhle všem je tedy první část, pro kterou hodnocení odpad není dostatečně nízké. Kdybych prohlásil, že jsem u téhle části trpěl, tak slovo trpěl ani vzdáleně nepopisuje moje pocity při sledování filmu. Pozor, pozor. Následuje jeden zapíchnutý nůž do břicha, který odstartuje velmi vydařenou druhou část, která trvá cca 15 minut. Možná že vám součet čísel 75 a 15 dá jiné číslo než 89. V takovém případě si znovu prohlédněte zkratky CCA a odhadněte co znamenají. Z Alyce se tedy definitivně stane supervrah a konečně se má divák na co koukat. Její řádění se odehrává ve velmi vtipném nádechu. Svého kamaráda začně porcovat na maličké kousky a šetrně se ho tak zbavovat. Poté následuje ještě několik mrtvolek, se kterými už si tolik nevyhraje. Porcování provádí ve svém bytě, což vyruší souseda, což ji zároveň později stojí samotnou řeznickou kariéru. Ještě však stihne potěšit svojí návštěvou toho jejího dealera a jeho dva milé přátele, které odflákne střelnou zbraní. Nakonec se tedy vrátí do svého bytečku, kde už ji čeká zlomyslný soused a dva policisté. Za tuhle druhou 15 minutovou část bych dal moc rád něco jiného než odpad, protože tahle část byla moc pěkná. Ale stačí si pouze vzpomenout na 75 minut, při kterých musel člověk prožívat mnohem větší muka než Ježíš na kříži a je jasné, že nic jiného než odpad to být nemůže. Divákům kteří se na tento film chtějí podívat bych tedy doporučil mrknout cca na posledních 20 minut. 5 minut by mělo stačit, aby jste se dostali do děje a pokud těchto 5 minut, které budou proklatě dlouhé, přetrpíte, tak vám mohu zaručit, že 15 minut následujících nebudete litovat. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama