Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Alyce byla přesně ten typ holky, která byla tichá, nenápadná a nemohli jste vědět, co od ní můžete, čekat. Tichá voda břehy mele a taky, že jo. Na můj vkus se to zbytečně dlouho táhlo než propuklo její šílenství a stal se z ní úplnej cvok. Těch pár úderů na konci už byl úplně nevyvážený s předešlou usínací hodinou. Dávám 40% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To byl taky nápad bafat na kámošku která balancuje na okraji střechy...že se dotyčná lekne a žuchne jako pytel brambor by mi došlo i ve stavu hlavní hrdinky (teda hrdinky...úchyl je ta holka) . Každopádně kdyby jí ta její kamarádka na začátku filmu dala když jí tak slovně nažhavila tak jsme viděli milé porno a žádnej masakr by nebyl jenže kámoška nedala takže tu máme Alyci které hrábne a přes drogy a vyhazov z práce se dostane k vraždění na potkání. Nejvtipnější na tom je že se za to vůbec nestydí a když se jí pan domácí zeptá co dělá večer za kravál klidně mu odpoví že likviduje mrtvolu. Nejlepší lež je někdy fakt pravda :) každopádně se můžete těšit na sekání a porcování, hrátky s mikrovlnkou nebo mixerem či rozmlácení těla pálkou doslova na kaši a je toho víc. Alyce je prostě svá a člověk by jí skoro až pozval na kafe protože ta holčina si na nic nehraje a je sama sebou což je milé no ne? :) ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jay Lee nám po tvůrčí stránce konečně dospěl. Pokud byl Slaughter špatným pokusem o nízkorozpočtový Night of the Demons, a Zombie Strippers! už poctivým gorefestem s příjemným obsazením, Alyce je pak vyzrálým filmem v právem slova smyslu. Většinu času tvářící se jako psychologické drama s námětem tak vážným, až z toho mrazí. Hrdinčin propad do absolutních depresí, drogové závislosti a sexuálních deviací je podán reálně, bez náznaků humoru. A pak přijde posledních 15 minut, ve kterém se všechno zlomí: hrdinka začne jednat a divák se nestačí divit. Krvavá nadsázka vás ošlehne s první várkou vyvrhnutých vnitřností, smích vyvolá zbavování se těla kuchyňskými spotřebiči a nepustí až do naprosto odzbrojujícího finále. Otázku "What?" nepokládá Alyce, nýbrž překvapený, na kolena sražený divák. Pěkné. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejde mi do hlavy, že tenhle brilantní, lehce psychologizující, těžce ujetej, černohumorně vtipnej, místy takřka artovej a přitom zjevně poloamatérskej thriller rejžoval stejnej týpek, jako imbecilní megasračku Zombie Strippers. Ale každej se holt měníme a vyvíjíme a ti šťastnější z nás k lepšímu. Zprvu jsem měl obavy, že rozjezdový žvatlání dvou přiožralých pipin bude smrtonosná nuda, podobně jako třeba žvatlání pipin v Tarantinově smrtonosně nudným propadáku Death Proof, ale kupodivu nebylo to tak hrozný, Alyce se mi navíc docela líbila, no a když zanedlouho začalo konečně propukat v plný síle její halucinační sadomasochistický šílenství, líbila se mi čím dál víc. Pětihvězdový scény: Návštěva u Carroll ve špitále, lesbicko-nekrofilní záchvat na pohřbu, vyjebání s Kurtem, porcování Vincenta, střílečka u dealerů... Sakra chtěl jsem dát "jen" čtyři, ale proč vlastně, když tohle netuctový a záživný béčko nemá žádnou zásadní chybu?! ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak já nejsem klasický hltač hororů, ale poněvadž jsem byl téměř násilím donucen Alíšu spatřit a ač se zpožděním tedy musím reagovat. Světluško, ty truhlíku, přestože jsem svatý mlž, celou první hodinu jsem chtěl pouze jedinou věc...ehm...šukat, hlavní hrdinka ( i kámoška) ve mně evokovaly neskutečné věci. To má s člověkem horor udělat? Pochopeytelně posléze se přitvrdilo, haha, ale asi jsem v sobě objevil nějakou tu ( v mém případě tak) patnáctou komnatu a začínám se bát sám sebe. Mně se to líbilo...ale pssssst. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama