Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Námět by ještě ušel. Jako fanda hororů jsem to půl hodiny vydržel. Ale pak ta šílená kamera a stupidita v ději mě totálně odradila. Je to odpornost jak v ději, který vlastně žádný není , ale hlavně v trhavé kameře a debilních záběrech dolních končetin . Naprosto primitivní hovadina. Ti, kteří zde dávají **** jsou buď oslové, úchylové , nebo provokatéři. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jako extra stupidní, s amatérskou kamerou a jestli to mělo nějakej přibeh, to nevim, protože sem si ho nevšim, ale jatka jsou to teda absolutní, tady snad stačí zmínit, ze nejpoužívanějsi zbraně jsou už mnohokrát vyzkoušenej arzenál v podobě motorovky a brokárny a že zombáci si tam dávaj fakt s chutí do nosu, nejoblíbenější stravou jsou samozřejmě vnitřnosti, ale nepohrdnou dokonce ani nenarozeným dítětem, což mě teda překvapilo. Prostě strašnej masakr, kde se postavy teleportujou z místa A do místa B jen proto, aby mohli být co nejbrutálnějc zavražděný a nakonec sežraný, o moc víc se toho tam neděje. Jinak jestli někdo pobrekával u REC, že se mu u roztřesený kamery dělá špatně, tak tady by se při nájezdech zombáku asi poblil, posral a pochcal zároveň ()

Reklama

majo_svk odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších chabých pokusov natočiť kvalitný, zaujímavý a brutálny (vlastne brutalita tam bola...no tá film zo smradľavého hovna nevytiahne) snímok o zombie. Celý film má totálne rozmazanú a chaotickú kameru plnú trhavých pohybov. Kde sú tie super časy Úsvitu mŕtvych...ach jaj. Experimet: Zombie je úplne zlý a nepozerateľný film o zombie, ktorému sa treba vyhnúť na míle ďaleko. A dúfam, že to tvorcovia nemyslia vážne, natočiť pokračovanie tohto hnusu?! Teraz to bol odpad, odpad a ešte raz odpad. Na dvojku zrejme budem musieť použiť matematické rady alebo predpony sústavy SI, aby som ju mohol hodnotiť. Experimet: Zombie...fúúúj...už ťa nechcem nikdy vidieť. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská kravina která je zase opačné kvality než hodnocení pana LIVINGDEAD což jen dokazuje že to je nevkusnej dement. Nevim zda to točili mobilem nebo co ale celej film vypadá jak kdyby to byl camrip, připomínalo mi to Autumn což je skoro stejná sračka. Začátek je nesmyslnej, sledujeme doktorova učně jak veze mrtvolu a pak hodí šavli a dostane za to volno JENŽE pak nastává mega zvrat filmu protože nejdřív musí uklidit poblitou podlahu. Takže zůstává a tancuje rumbu s mopem když v tom zaklepe na dveře mrazáku kdosi uvnitř což učně dost zmate protože si z eshopu nic neobjednal takže pošták to asi nebude. Přesto důvěřivě otevře a to že vidí mrtvolu mu stejně nedá a tak jí pohladí po vlasech jenže pan Mrtvák zřejmě nemá rád buzny a tak učně lapí za hnáty a vtáhne ho do lednice kde se schovaj za jogurtem. STŘIH a dostáváme se k hlavním hrdinům alias outsiderům ve škole kteří jedou po roztleskávačkách ale moc se jim nedaří protože jsou to asi dementi (včetně roztleskávaček) a taky protože je ohrožuje Šikanátor kterej má výhradní právo na cokoliv co se pyšní kundou. Jejich kámoš zatim zkouší šoustat v autě což se nakonec zvrtne v nahatej pokec o tom kam se půjde večer. Nezapomene přítelkyni nazvat šlapkou což zřejmě na tyhle krávy platí. STŘIH učebna matiky a učitel kontroluje domácí úkoly bohužel šprtoun třídy ho asi nemá protože je značně nervozní nebo možná ospalej to nevím každopádně je vynervenej a učitel se do něj neměl srát protože to nakonec žák Bořivoj nevydržel a pana učitele ošklivě pokousal. Dal mu to ale pěkně sežrat ho ho ho hi hi hi ha ha ha. STŘIH sledujeme opět outsidery kteří se běží podívat na událost roku a sice na bandu doktorů jak jedou s vozítkama pro výše zmíněného pana učitele. Akce je rychlá, vjedou do třídy a vyjedou ven. Učitel trochu řve a dělá divadýlko protože ho to bolí. Záchranka jde ze scény a ze třídy vyběhne nasranej šprtoun a dělá ramena na negra což nakonec nevyjde protože mu negr flákne jednu boxerem do tykve. STŘIH brejlatej žák Chlupatka jde domů a hledá mámu aby mu uvařila oběd jelikož mu po náročném dni ve škole vyhládlo. Mamoš se ale nehlásí a tak jí opatrně hledá a váhá zda jít do ložnice protože by jí taky mohl nachytat jak s někym prcá a to by bylo trapný. Nakonec to ale riskne a zjistí že máma asi žrala v posteli rajskou a zase se polila jako prase. Mámátor ho ovšem načapá a nelíbí se mu že jí leze do pokoje a tak ho zalehne a trošku mu vobere hlavu zubama. Chlupatka ječí a křičí ale je mu to hovno platný protože imitování dámy v nesnázích mu moc nejde. Měl dávat na hodinách herectví pozor. No a víc psát asi nebudu protože dále je film snůška podobných kravin občas proložených tim že je čim dál tim víc lidí nasranejch a nebo sežranejch a občas posranejch strachy. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další zombi horor, který sice nepřináší nic nového a převratného, ale zase neurazí a jde tam se pokochat gore pochutinama. Zombi jsou sice hodně rychlý a chytrý, a mají velkou sílu, ale proč né, vše je nám v závěru vysvětleno. Děj to nemá v podstatě žádný, zombi se objeví všude možně a řádí, školáci jedou na mejdan a na konzert a všude je napadají. Děj není podstaný, ale krve si tam užijete dostatek. Stopáž je poměrně krátká. Co bych vytknul je někdy příliš rozmazaná a těkavá kamera, ale to byl záměr tvůrců. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama