Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Režie hnus, herci hnus, dialogy ultrahnus, kamera hnus (čím víc to roztřeseme, tím víc nebude vidět, že jsme neměli prachy). Fulci, D'Amato, Romero... od každého tam je kousek a celé zabalené do rádoby Snyderovského stylu. Jediné co se dá na filmu pochválit jsou slušné gore efekty. Těch je tam hned od začátku spousta, ale i ty začnou po čase dost nudit, protože film není o ničem jiném. A celé se to bere hrozně vážně, což na tom bylo asi to nejvtipnější. Hnusných 15% ()

Israha odpad!

všechny recenze uživatele

Coby studentský kraťas by Automaton Transfusion byl snesitelný, jako regulérní celovečerní horor neobstojí ani v nejmenším. Že to nemá rozpočet, herce a scénář, by se ještě dalo odpustit, ale ono i to nahánění se se zombiemi úplně postrádá šťávu i atmosféru, je to neuroticky nasnímané a stejně tak i sestříhané, takže se lacině namaskovaný komparz, který vůbec nepřipomíná oživlé mrtvoly, dost často prostě jen tak objevuje náhodně z ničeho. Jakýs takýs kompliment by si snad zasloužily gore efekty, které nevypadají zle, ale díky divně rozostřené a šíleně se klepající kameře hodněkrát ani nejdou pořádně vidět. Amatéřina, a peklužel nikoliv fandovsky nadšená, ale tupá a ubíjející. Hodinu deset trvající stopáž se, v ostrém kontrastu ke sprintujícím zombákům, úmorně vleče a šourá. Nebrat. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Masakrem bych to nenazval. Pořádné útoky se objeví až po 30 minutách filmu. Střih atd je O.K. - tzn obyčejný a tuctový profi. Za to obraz, který má být jako realistický je strašně hnusný a vyblitý. Sice profi film, ale vypadající hodně amatérsky a levně (a to prosím záměrně) a havně snadno zaměnitelný s desítkami jiných podobných. ()

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Gore naprosto jistě "kultovka", neb takové krvavé orgie jsem již dlouho neviděl. Já jsem ten poslední, kdo by měl něco proti násilí, ale pobíhání z bodu A do bodu B,kvůli hledání bodu C absolutně bez nějakého důvodu, kromě dloubání mozků je nuda a proto nejsem nijak nadšen. A nesouhlasím s LIVINGDEAD, že zombie je vždy bez příběhu a je to jenom o mase. Stačí shlédnout jakýkoli kousek zakladatele zombie žánru George A. Romera, jehož pohled na věc je chování lidí v mezních situacích a ne jenom pouhé přežití. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování příště, když žádné pokračování doposud natočené není? No to snad ne! To mi zkazilo dojem z už tak rozporuplného zážitku. Zombieci tentokrát hodně vymakaní až na vřískání jako podsvinče některých z nich. Rozebírající lidské tělo jako snadnou skládačku, nikde se netrousí, pádí co jim nohy stačí... oproti tomu trochu horší dialogy přeživších teenagerů a nedopilovaný střih s roztřesenou kamerou, na které si mohli dát více záležet. Škoda, ale i tak dobrý. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama