Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(více)

Recenze (95)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: Příšerné. Vrcholně amatérské dílo s otřesnými hereckými výkony, střihem, režií, no prostě vším. Zombíci vypadají jako normální lidé, liší se od nich pouze tím, že mají notně zkrvavené oblečení. Nedávno jsem na netu viděl reklamu, která tvrdila, že tento snímek bude jedním z nejlepších zombie hororů vůbec - tak tady někdo měl buďto velký smysl humor, anebo značnou drzost. Neztrácejte s tím nikdo čas, nestojí to za to. Edit: Po seznámení se s filmem Dead Moon Rising zvyšuju na 1*. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já si v žádném případě nemyslím, že Automaton Transfusion je amatérský film. Naopak, krvavé scény a triky jsou na vysoké úrovni. Pro nic za nic by film nebyl zařazen do kategorie DIMENSION EXTREME. Kategorie, kde jsou brutální filmy, jako např. UVNITŘ (INSIDE). Automaton Transfusion mne ani chvíli nenudil, herecké obsazení také ušlo a příběh..... u Zombie filmů nebývá příběh - vždycky unikne vir a nakazí lidi, které se poté změní v Zombie. Takže v ZOMBIE filmech neočekávám nějakou myšlenku :-) Tady platí pouze jedno : SPOUSTU KRVE, BRUTÁLNÍ VRAŽDY a TRHÁNÍ MASA.... a tohle všechno "Automaton Transfusion" - SPLŇUJE! Pouze jedno mínus, musím nyní počkat na Automaton Transfusion: Contingency 2009, který je pokračováním :-)DOPORUČUJI SLEDOVAT FILM VE ZVUKU DD 5.1 - paráda :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Superakční, superbrutální a superrychlé. Na nic se v podstatě nečeká, zombíci naběhnou téměř po minutě filmu, začnou rvát lidi na kusy a požírat je. Děj je v podstatě nula, naprosto žádný, hraje se výhradně na efekt. Hlavním hrdinům jde akorát tak se dostat z jednoho nesmyslného místa na jiné. Během filmu poznáte sice řadu více či méně zajímavých postav, ale drtivá většina se stejně moc dlouho neudrží. Pár gore záběrů fakt stojí za to vidět. Jinak se jedná spíš o nízkorozpočtovou záležitost s klasickou trhavou kamerou. Docela mi to ztvárněním připomínalo "Dead Set", ale jen ztvárněním, nikoliv obsahem a dějem. Skutečná extra porce "splatter-zombie-nářezu" ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jako extra stupidní, s amatérskou kamerou a jestli to mělo nějakej přibeh, to nevim, protože sem si ho nevšim, ale jatka jsou to teda absolutní, tady snad stačí zmínit, ze nejpoužívanějsi zbraně jsou už mnohokrát vyzkoušenej arzenál v podobě motorovky a brokárny a že zombáci si tam dávaj fakt s chutí do nosu, nejoblíbenější stravou jsou samozřejmě vnitřnosti, ale nepohrdnou dokonce ani nenarozeným dítětem, což mě teda překvapilo. Prostě strašnej masakr, kde se postavy teleportujou z místa A do místa B jen proto, aby mohli být co nejbrutálnějc zavražděný a nakonec sežraný, o moc víc se toho tam neděje. Jinak jestli někdo pobrekával u REC, že se mu u roztřesený kamery dělá špatně, tak tady by se při nájezdech zombáku asi poblil, posral a pochcal zároveň ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Svetom sa začína šíriť smrteľný vírus meniaci ľudí v krvilačné zombie. Podarí sa niektorým mladíkom zo strednej školy zachrániť? A čo je vlastne príčinou tohto šialenstva? Ešte, že sa väčšina fanúšikov hororu, skutočne neriadi tým, čo si jeden z užívateľov, "odborníkov" na tento žáner, myslí (lebo to by sme ozaj dopadli). Bohužiaľ, nedá sa inak, ako len súhlasiť s väčšinou. Áno, tento horor je skutočne amatérskym snímkom, ktorý disponuje príšernou kamerou, hereckým obsadením, ich výkonmi, strašnými dialógmi na úrovni "new generation" Beverly Hills 902 10, a proste, takmer všetkými zložkami, ktoré skladajú film ako celok. ALE - napriek mnohopočetným negatívom, gore bolo miestami skutočne dosť (dosť) krvavé a pomerne slušne realisticky vyobrazené. Tí skromnejší, ktorých poteší už len fakt, že je táto sračka nadabovaná, si prídu čiastočne na svoje. Bohužiaľ, na horor, aspoň priemernej úrovne, pramálo - 35%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ku horrorovému subžánru zombie mám silne pozitívny vzťah. Vyčínanie a likvidácia oživlých mŕtvol ma vždy dokáže pobaviť a zaujať. Zbožňujem filmy George A. Romera, hodne sa mi páči aj akčná séria "Resident Evil", dobre poznám i staršie americké či talianske zombie snímky, no a nevyhýbam sa ani novinkám. Takže som si so zvedavosťou pustil aj film z roku 2007 "Automaton Transfusion". Reku rozšírim si ním svoje zombie obzory. Bolo to taká poloamatérska krvavá jednodubka. Nič moc. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Abych snad měla nějakou zombí-navigaci, vyznat se v tý změti pobíhajících těl, když kameraman den před natáčením(i každý následující) prodělal nějakou těžkotonážní pařbu, po který nebyl schopen „cíleně zaměřit“-) Roztřesený záběry, dobrý leda, pro alkoholika-notorika(sorráč mazavkové), kterej na to stejně kálí; kdo je kdo, kdo/koho, nač/toho(tu) a kdo na…, ále to je fuk. Jedinej Scott-ranař doběh za dvě hyperaktivní -)) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování příště, když žádné pokračování doposud natočené není? No to snad ne! To mi zkazilo dojem z už tak rozporuplného zážitku. Zombieci tentokrát hodně vymakaní až na vřískání jako podsvinče některých z nich. Rozebírající lidské tělo jako snadnou skládačku, nikde se netrousí, pádí co jim nohy stačí... oproti tomu trochu horší dialogy přeživších teenagerů a nedopilovaný střih s roztřesenou kamerou, na které si mohli dát více záležet. Škoda, ale i tak dobrý. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

kameraman epileptik, scénárista dement, herci a zbytek štábu amatéři... dvojka bude superšpek! tohle je fakt jednoznačný a učebnicový odpad! [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Slušný horor plný krve se spoustou hladových zombie jak má být. Bohužel amatérsky natočený, špatná atmosféra, špatný efekty, hrozné herecké výkony a žádný příběh. Prostě by se dalo jmenovat strašně věcí, které byli špatné a když si toho všimnu i já, tak to je to vyložená bída. Ke konci filmu, když přijdou hlavní hrdinové do školy přes spoustu mrtvol je vidět i mikrofon, tak jsem docela čuměl. Musel jsem si to několikrát přetočit jestli jsem se nepřekoukl, ale bylo to tam. Tím jsem dostal výbuch smíchu, protože tak obrovskou chybu jsem nikde ještě neviděl. každopádně aspoň za brutalitu si zaslouží jednu hvězdu.. 2/10 = 20% ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si někdo od tatínka půjčí kameru, od starší sestry šminky, zleje pár kámošů kečupem z výprodeje a nechá je běhat po lese, nebo po škole za bujarého řvaní nebo huhlání ještě neznamená, že natočí horror. Vznik nového kultu? Jeden z nejlepších hororů desetiletí? Co jste hulili? P.S. Po shlédnutí téhle pecky jsem musel remaku Dne mrtvých tu jednu hvězdu dát. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Masakrem bych to nenazval. Pořádné útoky se objeví až po 30 minutách filmu. Střih atd je O.K. - tzn obyčejný a tuctový profi. Za to obraz, který má být jako realistický je strašně hnusný a vyblitý. Sice profi film, ale vypadající hodně amatérsky a levně (a to prosím záměrně) a havně snadno zaměnitelný s desítkami jiných podobných. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Režisér na drogách, scénarista s Alzhaimerem a kameraman s Parkinsonem. Jinak si nedokážu vysvětlit, jak někdo mohl takovou sračku natočit. Jedna hvězdička za gore efekty, jinak bída jako hrom. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Keď to berieme ako amatérsky film, ozaj pôsobivé. Škoda, že vidno, ako ručná kamera slúži na zakrytie chýb. Obrovské plus je snaha o neustálu akciu a originálne krváčiny (celý film pôsobí lacno, ale pár gore je dosť hustých). Nie je to ani tak film ako pár nadväzujúcich zombíckych scén (oddelených zatmievačkami), z čoho vyplýva aj občasná nelogickosť. Keby to nekončilo tak wtf (je to vlastne len prvá časť) mal by film nárok na uznanie, takto je to len nedokončený experiment... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? Vždyť si s tou kamerou dělali naprosto co chtěli, záběry nohou od lýtek po pas, obličeje z pod očí po bradu a podobně. Šílené. Jak tohle může mít lepší hodnocení jak Night of the living dead 3D?! 20% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Za 9 dní natočený zombie horor, svojou kvalitou pripomínajúci študentský film, ktorý sa omylom dostal do DVD produkcie. Sympatické na ňom je aspoň to, že sa s ničím príliš nepára a už od počiatočných minút ponúka čistokrvnú akciu. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Blééééé. Ten film na mě již od svých prvních vteřin čím dál víc hlasitěji řval: „Nebudu se ti líbit. Nebudu se ti líbit. NEBUDU SE TI LÍBIT!“ A měl pravdu. Počínaje odpudivými úvodními titulky, přes nesnesitelně nepovedenou kameru (o hercích, scénáři a dialozích ani nemluvě), odpudivě přeostřený obraz až po naprosto stupidní konec, se mi na tom nelíbilo vůbec nic. Tenhle film není tak blbý a špatný, až je dobrý, on je jenom blbý a špatný. ()

Reklama

Reklama