Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám zdajú všetky late night show rovnaké, rozhodne musíte skúsiť Fergusona. Jednoznačne je z podobných show najoriginálnejší, či už pri rozhovoroch s hercami ("Veľa ľudí sa ma pýta, Craig, prečo sa s hosťami nerozprávaš o ich filme? Je to len preto, že mňa ich trápny film nezaujíma"), alebo pri úvodnom monológu, ktorý je sakramentsky vtipný a prirodzený (čo je pri týchto show vzácnosť). Samotný Ferguson neberie nič vážne, vyžíva sa v absurdnom humore, je charizmatický a vie si urobiť srandu zo seba tak, ako nikto. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je môj najobľúbenejší americký late night host. Očividne má oveľa nižší rozpočet ako taký Letterman či Leno, ale absolútne to nie je na škodu. Necháva mu to priestor byť sám sebou, robiť si srandu z čoho chce a tie vtípky zďaleka nevyzerajú tak strojene ako u spomínaných late night hostov. Sem-tam sa síce objaví taký primitívnejši vtípek a Sekretariat tiež nie je zrovna intelektuálska záležitosť, ale hlavne u takých serióznejších hosťov (napr. nedávno s Condoleezou Rice alebo Desmondom Tutu) vidno, že Ferguson je inteligentný chlapík a vie sakra dobre viesť rozhovor. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nechcu nic říkat , ale podle mě jsou všechny takové talk show a všelijaké televizní soutěže na stéjné urovni jako v jiných zemích akorát že v případě talk show mají zvučnější hosty jako třeba Jim Parsons který dokonce zatancoval Gangnam style a v televizních soutěžích mají na vrch v talentech takže nechápu že naše talk show kromě Show Jana Krause patří do šedého hodnocení a zahraniční show si to válí v červených číslech no to bude asi všechno co jsem měl na srdci , ale počkat něco by ještě bylo Kraus je lepší jak Craig a říkejte si klidně co chcete ( 8.4.13/MAC/Jim Parsons***** ) ( 8.4.13/MAC/Lisa Kudrow*** ) ( 8.4.13/MAC/Bradley Cooper**** ) ( 9.4.13/MAC/Michael C.Hall***** ) ()

HolkaVBotech 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je ten nejulítlejší z hostitelů late show. Nepůsobí předtočeně, je pohotový a je schopný si utahovat jak ze svých hostů, tak sám ze sebe i momentálně probíraných záležitostí v médiích. Jeho humor je mému srdci nejblíže a člověk, který se na jeho show podívá nikdy nemůže mít jistotu, kam ji Craig zavede. Na druhou stranu, Craig se nebojí pustit i do vážných témat a tak se často v jeho úvodním monologu můžeme setkat s nějakým zamyšlením nad tím, co Craiga zrovna žere. Někdy dokonce uklidňuje diváky a vysvětluje jim, že to není pravý čas se smát. Craig se svým skotským přízvukem je pro mě král late shows (z čehož si ostatně i sám dělal srandu). ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Craig je prostě originál! Mým oblíbeným...trochu šíleným způsobem vtipný moderátor a skvělí hosté. Jeho show moc ráda sleduju. Líbí se mi soutěž o harmoniku, akward pauses :), hrneček s hadem...a nově taky miniatura Tardisu z Doktora Who (pochopí asi jen ti, co Craiga sledují pravidelně) a skotský přízvuk. Fajn díly jsou s Hughem Lauriem, Audrey Tatou, Ewanem McGregorem nebo McAvoyem... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Úvodní píseň nazpíval sám Craig Ferguson. (Poker_Face)
  • Show se předtáčí po jedné v pondělí, úterý a středu odpoledne. Následně se ve čtvrtek točí dvě epizody, ovšem někdy se místo toho točí rovnou tři ve středu. Craig na to často naráží, a to např. frázemi "Members of a strangely familiar studio audience," nebo "This week has just flown by". (Agoran)

Reklama

Reklama