Reklama

Reklama

Šapokljak

Animovaný / Krátkometrážní
Sovětský svaz, 1974, 20 min

Obsahy(1)

Čeburaška a Geňa se vydali vlakem na dovolenou do Jalty. Cesta probíhá bez problémů až do chvíle, než přijde průvodčí. V tu chvíli se ukáže, že jejich jízdenky záhadně zmizely. Přátelé jsou nuceni z vlaku vystoupit a v cestě, obtíženi zavazadly, pokračují pěšky. Někdo je však celou cestu následuje. Geňa a Čeburaška pomůžou vyčistit řeku a napravit zlé trampy. Jejich cesta na Jaltu nakonec pokračuje stejně vesele, jako začala, protože, jak zpívá Geňa, to nejlepší leží před námi. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (3)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

U nás pan Tau létal na křídlech letadla, v Rusku se cestovalo na střeše vlaku. Jiný kraj, jiný mrav. Krokodýl Geňa je nejpřesvědčivější ekologický aktivista co znám a divím se, že ho žádná organizace nemá za maskota. Přemýšlím, co si tak s sebou zabalil Čeburaška na dovolenou. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Geňa v roli ekoteroristy zničí továrnu na zpracování dřeva. U té bych se ráda pozastavila, v té továrničce se jen řežou stromy, a přesto vypouští do řeky modré cosi. Byť do řeky vypouští pouze modré cosi, každý, kdo se do ní namočí, je barevný jak duha. Jenže polidštění turistů je natolik brilantní, že Kačanovi musím i tuhle ptákovinu odpustit. ()

Reklama

Iggy 

všechny recenze uživatele

Шапокляк или как Чебурашка и Гена отправились в Ялту, но не доехали там, но можно один день и с песенкой достигнут её! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama