Reklama

Reklama

Mumie: Hrob Dračího císaře

  • USA The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (více)
Trailer 2

Dobrodruha Ricka O´Connella na výpravě do Šanghaje doprovází syn Alex, jeho žena Evelyn a její neustále reptající bratr Jonathan. Cestou narazí na císařskou hrobku nelítostného Dračího císaře, kterého střeží 10 tisíc příslušníků slavné terakotové armády, hliněných soch do nejmenšího detailu vykreslujících válečníky z doby před dvěma tisíci lety. Jde o vojáky mocného čínského vládce, jež společně s jejich pánem proklela zhrzená a oklamaná čarodějka, kterou Dračí císař připravil o milence. Když ale mladý Alex nedopatřením probudí vládce z jeho věčného spánku, musí požádat své rodiče o pomoc, protože jen ti si dokážou poradit s nemrtvými. Na nehostinném Dálném východě ale všichni tři záhy zjistí, že zdejší mumie jsou úplně jiné než ty egyptské, stejně jako nebezpečí, kterým budou muset čelit... (TV Nova)

(více)

Diskuze

ABCD Marta

ABCD Marta (hodnocení, recenze)

tak trailer mě zrovna nenadchl, poněvadž kouzlo původní Mumie je kdoví kde :(

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Méně je někdy více...Zbytečně přehlcený trikama a vypadá to spíš jako nějaké další pokračovaní Narnie (Sněžný muž, draci, obživlé sochy a další obludky). Docela zklamání.

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Vypada to prekvapive dobre. Neni v tom tak predimenzovane CGI, Jet Li se svym kukucem vali a navic souboj se sneznym monstrem. Jako digestiv po doktoru Jonesovi by to slo...

AntonG.

AntonG. (hodnocení, recenze)

Tak trailer mé obavy zatím jenom potvrdil. Ach jo, proč teď musí být všechno (přinejmenším) trilogie:-(

Shtinky

Shtinky (hodnocení, recenze)

Som zvedavý ako to dopadne lebo prvé dva diely boli super. A kde je Rachel ??? O_o

AntonG.

AntonG. (hodnocení, recenze)

Ačkoliv mám první dva díly opravdu rád, tak na tohle se tedy vůbec netěším:(

AntonG.

AntonG. (hodnocení, recenze)

Mishator: No, já bych tedy nevěřil všemu co se píše na Apríla:-)

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

pista sommers preco si len preco dal od toho ruky prec.. Cohen nevie tocit ako ty.. ach a maria bellO? :P

illy.cz

illy.cz (hodnocení, recenze)

hmm jedině tak:-)...stejně to ale bude asi průser...Cohen je lama a bez Rachel to taky nebude ono..no nechám se překvapit..

illy.cz

illy.cz (hodnocení, recenze)

no nevím, moc Cohenovi neverím.. a pochybuji ze Li bude lepsi mumie nez Vosloo. Proste to vypada na pad nadprumerne serie do vod prumernosti...

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

A je to tu. Poslední naděje, které mi zbývaly, tedy vyškrtnutí Evelyn ze třetího dílu, jsou pryč a místo božské Rachel přichází průměrná Maria Bello. Tuším jedno z nejostudnějších završení trilogie v historii.

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Začínám se poměrně hodně těšit. Jet Li + Michelle je smrtelná kombinace. Cohen akci určitě nepokazí a Maria Bello je mi mnohem sympatičtější než Rachel.

Weirdman

Weirdman (hodnocení, recenze)

Ak hollywoodski scenáristi opäť neprestrelia a nebudú písať pod vplyvom omamných látok, mohol by byť z toho ozaj slušný archeologický, akčný, odpočinkový a príjemne rozprávkový sparring partner k štrvrtému Jonesovi... S obstojným príbehom a scenárom Cohen by svoju úlohu mohol aj Cohen dobre zvládnuť...

ABCD Marta

ABCD Marta (hodnocení, recenze)

první díl je neskutečný relax, druhý díl o stupeň horší, přesto zábavný, a třetí díl....? uvidíme ;)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

První dva díly nestály za moc, ale na tenhle se věru těším. Cohen je borec :)

Související novinky

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

09.04.2012

Ačkoli závěr Hrobu Dračího císaře hláškou o jistém nálezu v Peru naznačoval pokračování, už se ho nikdy nedočkáme. Studio Universal se rozhodlo, že je načase s touto sérií skončit... a začít znovu od… (více)

Středověk zajímavější než Vin Diesel?

Středověk zajímavější než Vin Diesel?

11.06.2009

Pro Roba Cohena zřejmě ano. Jeho dalším filmem měl být návrat k hrdinovi, kterého kdysi s Dieselem docela úspěšně uvedli na plátna kin, přičemž rozstříleli nejen Prahu, ale i velehory tyčící se těsně… (více)

Nej filmy roku 2008

Nej filmy roku 2008

25.12.2008

Mezi ČSFD uživateli s nejvíce body jsme udělali malý průzkum, které filmy se jim v roce 2008 líbily nejvíce a které nejméně. Nejedná se o žádné „ČSFD Oskary“ ani žádnou oficiální statistiku, jde… (více)

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Reklama

Reklama