Reklama

Reklama

Vánoce v Bostonu

(TV film)
  • USA Christmas in Boston (více)

Obsahy(1)

Gina si se Sethem dopisují již od základní školy - nikdy se neviděli ani neslyšeli. Uplynulo 13 let a od pouhých dopisů má dojít k neplánované schůzce na konferenci firem vyrábějící hračky. Gina tam vyráží jako reportérka, Seth jako manager jedné z hostujících firem, ale oba dva mají tak velký strach z první schůzky, že místo sebe pošlou na rande své nejlepší přátele Ellen a Matta... (fujarik)

(více)

Recenze (26)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Seth a Gina je pár, ktorý si dlhé roky dopisuje, dobre si rozumejú, ale nikdy sa nevideli. Keď sa im naskytne príležitosť sa osobne stretnúť prepadnú obavám a na schôdzku obaja pošlú svojich najlepších kamarátov. No i tak sa ich cesty spoja a láska zvíťazí. V podstate klasická, bežná zápletka viacerých romantických komédií. Nič originálne a v tomto prípade ani nijak zvlásť zábavné. Neoživil to ani komerčne vypočítavý vianočný ťah. "Vianoce v Bostone" bez snehu, romantická komédia bez vtipu. ** ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Premýšlala som a vyberala hodnotenie veľmi veľmi dlho. Napokon som prišla na to, že tento film, hoci má geniálne romantickú zápletku, ju nevyužil asi ani z polovice. Práve preto takéto nižšie hodnotenie. Od takto pokrúteného príbehu, z ktorého sa pre diváka dá vyťažiť naozaj veľa, čo sa emočnej stránky týka, temto film využil naozaj minimum. mohla som sa pri tom rozplakať. Režisér to skôr poňal ako komédiu s niektorými ozaj vydarenými trikmi, lenže ani táto stránka filmu pre mňa nebola dostatočná. Dokonca ani tá vianočná nálada nepomohla. Herci hrajú odušu s takým scenárom aký dostali. Preto tento film dostáva iba 60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pohodová vánoční televizní jedonhubka, se všemi klady a zápory podobných filmů. Přestože tato levnější varianta romantické komedie Proč kočka není pes. nevyužila nabízející se potenciál nápadů, dějových zvratů a komplikací ani zpoloviny, byla přesto lehká, stravitelná, svižná a místy i zábavná. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie vyslovene zlé, ale pri tak slabej zápletke (zámena partnerov) chýba čosi originálnejšie, aby ste si na film spomenuli aj na druhý deň. Je kopa príjemných priemerných vianočných TV filmov (VIANOCE U TIFFANYHO, SVIATOČNÉ ZÁSNUBY), a Vianoce v Bostone sú skrátka slabšie... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela fajn film o Vánocích. Patrick J. Adams byl v hlavní roli vážně sladkej. A i Marla se mi líbila. Jinak dějově to byl průměr. 60%. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Předpovídatelný děj, ale dokoukala jsem, takže alespon na 3* určo .. Patrick Adams byl zase úžasný :)) ..Zajímavý nápad ale bohužel nedomyšlené, mohlo být lepší.. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že jsem si film vybral jenom kvůli tomu abych se pokochal přenádhernou Marlou Sokoloff v hlavní roli, ale ono to vážně není špatné. Zápletka je pochopitelně prostoduchá, ale ne natolik aby byly nudná a předvídatelná, a nepříliš chytrý humor se dá zdařile ignorovat. No a když všechno selže, tak se Marla usměje a je zase krásně na světě. Nenáročná jednohubka s výtečným námětem, která zůstala daleko za svým potenciálem. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nebylo to klišovité. Protože kdyby bylo, bylo by to na tři hvězdy. Nechci to moc kritizovat, nedá se ani co. Spíš to byl takový pokus o romantickou vánoční komedii, ale bohužel s kanadskou příchutí. Nápad se záměnou byl slibný, co ale naplat, když byl scénáristicky celkem hluchý. No ale jakés takés cosi tam bylo, takže dvě hvězdy jsou tak akorát. Možná kdyby tam hráli sympatičtější herci... ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Príjemné, ale priemerné. Ale myslím si, že to malo šancu byť lepším. Potenciál, ktorý tento filmik má, nebol dostatočne využitý. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Celý děj byl jednoduchý na pochopení a já vlastně uvažovala nad hodnocením, ale musím napsat, že už vím, zatím jeden z nejlepších filmů, jaké jsem viděla, bylo to o velké lži, která nakonec všem pomohla a všechno dopadlo dobře, tak, jako to mohli všichni předpokládat, taková lehká odpolední oddechovka po namáhavém dni, takže můžu napsat, že doporučuji, opravdu velmi dobře dějový i skvěle zpracovaný film. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní vánoční červená knihovna plná naivity a srdcervoucích emocí. Takových televizních filmů byly natočeny desítky a i tento má naprosto jednoduchou zápletku. Vše probíhá tak, jak má, tj. žádný stres, nikam se nespěchá a jen úsměvy od ucha k uchu vždy, všude a za všech okolností. I tady se použila zápletka k rozehrání dějové franšízy v nelogickém duchu. Kdo má strach jít na schůzku s někým ze seznamky, místo sebe pošle kamarádku, respektive kamaráda, a později dělá žárlivé scény? Tady to právě navíc udělají obě strany. Ano, právě v tomto tkví celá dějová zápletka, která by se mohla odehrát kdykoliv. Ale Vánoce jsou Vánoce. Televizní snímek určený pouze pro dívčí ratolesti s hlavou v oblacích a s reálně nesplnitelnými sny. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Teda... takovou kamarádku bych chtěla mít (Vážně to tak chceš? - když se jí to hodí // Můžeš za to ty! Já nic, já muzikant.). Příběh jako takový nenabízí nic nového, chybí jakýkoli nápad a já ho protentokrát nějak postrádala. Navíc mi ani nebyli moc sympatičtí herci (a to je nejspíš to, proč to u mě ten film stahuje dolů). ()

lakart 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nic jiného nečekal. Jenom jsem seděl a v klidu po pracovní době sledoval dva bojácné lidi, kteří k sobě hledají komplikovanou cestu. 50% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Přesně ta jednohubka, kterou jsou televize o Vánocích protkané, ale je to dobře, tenhle druh jednoduchého sentimentu k nim patří. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Vianočný film so zaujímavou zápletkou, chýbalo mu trocha humoru, ale celá ta atmosféra bola vcelku príjemná, vianočná, herci sympatickí, dobre zahrané... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Příjemná vánoční romantika. Přesně jsem čekala, že se stane to, co se stalo. Ta záměna mezi nimi musela někdy prasknout a já jen čekala kdy to bude. ()

Reklama

Reklama