Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Recenze (302)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale z řady romantických komedií, které jsem měl možnost vidět je Good luck, Chuck jedna z těch opravdu povedených, které se nemají za co stydět. Příběh sice žádný zázrak, to se ani čekat nedá. Začátek, průběh, konec, nic světoborného, ale herci za to rozhodně stojí. Jessica Alba mě příjemně překvapila. Z roztržité frajerky se rázem stala záchranářka tučňáků, která také dokáže býti sympatickou. K ní se přimotal Dane Cook, který mi až do té doby nic neříkal, ale jeho důrazný hlas, sympatický vzhled a povedený herecký výkon mi vnutil myšlenku, že jsem si ho okamžitě na první pohled musel oblíbit. Romantických komedií nikdy není dost, a pokud jsou tak bláznivé jako 50x a stále poprvé se Sandlerem, rád se na ně podívám znova. Tato jeho kvalit rozhodně nepřesahuje, ale rozhodně mě opět s radostí pobaví. --- Nechal si nějakou, kvůli jejím vadám? - Jsem plastický chirurg. Když vidím vadu, beru na ní skalpel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $35,017,297Tržby Celosvetovo $59,192,128Tržby za predaj DVD v USA $26,446,888 //počet predaných kusov 1,542,274║ hromada zvrhlostí, nahoty, nadávok, len škoda že tendencia zábavnosti nebola nebola tak výsostná, aspoň že tu je príjemná Jessica Alba /40%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Stolberg .. Jistě, je spousta důvodů proč dát jen dvě hvězdičky, jenže (a to si přiznám) jsem se slušně bavil! Vcelku originální námět, rozkošná pipinka Jessica Alba (ale hezkých a někdy i hezčích holek je tu skutečně spousta!) a pro mne doposud neznámý Dane Cook je na pár výstředních drobků také v pohodě. Vlastně hodně v pohodě! Místy šílené, nechutné (i hloupé), ale také příjemně vtipné, nasáklé sexem a v závěru přímočaře romantické. Módní 'Judd Apatow' je zde zatraceně cítit (ale neutápí to jeho typicky přepálená stopáž)... 65%. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Ano, ten film je v podstatě hrozně špatnej... ale skvěle se na to dívá. Konečně hrdina, co se opravdu vyspí s každou, kterou potká. Kam se hrabe Bond :) A vůbec, film, ve kterým se souloží s grapefruitem, hlavní hrdina zpívá v kostýmu tučňáka a Jessica Alba při romantických vycházkách znenadání naráží do sloupů, prostě z principu odstřelit odmítám. Líbilo se mi taký konečně originální využití tučnáků. Obzvláště v závěrečnejch titulcích tvůrci dokazujou, že jejich potenciál ještě zdaleka není vyčerpanej... Guilty pleasure jako vyšitý. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. I Was Zapped by the Lucky Super Rainbow - The Flaming Lips ,2. Always the Same - Headway ,3. Good Luck Chuck - The Dandy Warhols ,4. Love It When You Call - The Feeling ,5. Accident Prone - The Honorary Title ,6. Good Weekend - Art Brut ,7. You're Gonna Get It - Sharon Jones/The Dap-Kings ,8. Hurry Up Let's Go - Shout Out Louds ,9. Shut Me Out - Aidan Hawken ,10. You Might Think - The Cars ,11. Physical - Olivia Newton-John ,12. Bela Lugosi's Dead - Bauhaus , ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná. Dane Cook je frajer a sympaťák, celý film propíchá ženský cásting a o vzrůšo zde není rozhodně nouze. Potěší i nemotorná Jessica Alba, která shodí a vrazí do všeho, co ji příjde pod ruky. Bláznivé a trhlé a bavil jsem se skvěle. 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já ti řeknu, co není uspokojivý. Včera večer jsem se udělal do grapefuitu!" Charlieho kamarád Stu zkrátka nepovažuje davy dívek, hrnoucí se do Charlieho postele, za nějaký zásadní problém a já taky ne. Charlie je totiž zakleté "Štěstíčko", jehož osouložení je pro dámy cesta k získání vytouženého partnera. Divák nemrava si, na Charlieho cestě od promiskuitního života k životní lásce, může zpomalovat obraz při šestnáctinásobné souloži prováděné v malých obdelníčcích, a ti sexuálně uspokojenější si při sledování zase mohou užít docela slušnou zábavu. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

What´s sex without love? Sex! It´s still sex! Dost se mi to líbilo a vlastně se za to stydím. Zná někdo lepší definici guilty pleasure? Jessica Alba je fakt sladká. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě bavila nemotorná Jessica Alba, které se na každém kroku přihodí nějaká katastrofa. A vlastně mě bavila hodně. Samozřejmě že tento film hraničí opět s mraky podobných filmů a scénář je mírně předvidatelný, ale originalita mu rozhodně nechybí. Jinak Dane Cook je povedený herec, který člověka baví. Jessica Alba je krásná dívka, jejiž grimasy jsou velice zábavné. Dohromady jim to seklo po všech stránkách. A k tomu ti tučňáci..není co řešit. 5 hvězd. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která se statečně vyhýbá trapným klišé, na které jsme si u romantických komedií poslední dobou už docela zvykli. Jessica Alba a Dane Cook tvoří skvělou dvojici a z filmu je opravdu cítit originálnost, svěžet a pohoda. Skvěle jsem se bavil a tak 4 hvězdičky jsou zasloužené. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie s celkem originální zápletkou, sice bych řek, že s z toho dalo vytřískat ještě trochu víc, ale i tak je to dobrý a hlavně je naprosto skvělej prasák Dan Fogler. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Dane Cook se zatraceně snaží, na Jessicu se dobře kouká a i když jsou mnohé vulgární fórky hluché, nikdy nesklouznou do trapnosti. A těch koz. Po RANDE MĚSÍCE další příjemné překvapení. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tučňáčí nemotora Jessica Alba a naštěstí v jen komických polohách tápající Dane Cook na trnité cestě ke zlomení kletby a omezení přenosu pohlavních chorob.. Není to tak trapné, jak to klidně mohlo být, sympaticky se tupí žánrová klišé a je tam spousta hereček, kterým se nebudete dívat do očí. Jen se mi potom zdála noční můra v noční můře. Nejdřív ke mně přišli nazí Seth Rogen s Jonahem Hillem. Budiž, snesu hodně, jenže já se probudil a nahý Dan Fogler mi nesl ke snídani grep.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Základní koncept romantické komedie je v Good Luck Chuck sice nezměněn, ale všudypřítomná nekorektnost a nadsázka je strašně milým bonusem k jinak dost fádním a místy i trapným fórům z produkce dvojky Cook-Alba. Je to blbé, téměř až mozkožravé, ale já se bavil náramně. Jedno z letošních guilty pleasure. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.6/10] | me: Koniec je známy od samého začiatku,... Dej predpovedateľný. On ju chce, ona nie, ale zrazu ona chce on nemôže, a ideme ďalej : on chce a ona už nie ... typické. Kómedie tohto typu musia mať niečo čím sa odlíšia od radovo rovnakých stoviek ... V tomto prípade rozveseluje miestami vyhúlený brat, ... dobre sa pozerá na Jessicu a Dane Cook ma tiež svoje zábavné pasáže. Avšak príbeh zaostáva,... celé je to naštastie popretkávané miestami kedy som sa pár krát dobre zasmial a tak ta hodinka a pol zbehne ako voda. Film neublíži, ani nenadchne,... je márne sa zamýšľať nad situáciami,... stači pozrieť a povzniesť sa. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Proč ne, na to, jak film strhali kritici za mořem, se mi Klikař Charlie docela líbil. Jessica Alba tu není za tu nejkrásnější, ale zase jí to jako obvykle sekne a pro mě doposud neznámý Dane Cook k ní sedne perfektně. Příběh i fórky jsou místy na hranici snesitelnosti a pár scén s erotickým nábojem (viděna unrated verze) toho moc nezachrání, to kdyby shodila vršek i Jessica, to by se ihned koukalo lépe. Sice moc talentu nepobrala, ale sledovat ji je docela příjemné a navíc pak je tu ještě Dane, jehož eskapády na chvíli zabaví a na nepřítomnost talentu jeho herecké kolegyně se pak rychleji zapomíná. Já se bavil a klidně bych Klikaře na jedno podívání doporučil. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá nekonvenčná komédia, ktorá z plytkého príbehu v úvode si nenazdajky behom chvíle vylepší skóre, ktoré záverom kandiduje aj na štvrtú hviezdičku, ale klasický záver mi jednoducho nedovolí ju pridať. Jedno je fakt, že Dane Cook sa musel počas natáčania skvelo pobaviť a jeho sexuálne chúťky by som nechcel zapierať. To, čo robí film postupom času lepším je naozaj originálna zápletka. Občas som sa dokonca aj schuti zasmial, ten pravý a masívny útok humorných scén prišiel však až v samom závere. Čo je škoda, pretože slovné prestrelky medzi Charliem a jeho doktorským parťákom Stuom mali šťavu, dokonca takú, že som miestami zabudol, že má film romantický podtext. 70%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

Reklama

Reklama