Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský playboy Charlie Hill (Fred Astaire) si na přelomu 19. a 20. století užívá života, jak jen to jde. Jednoho dne se však tento floutek, který se nechá vyživovat svojí bohatou tetičkou, zamiluje do Angely Bonfils (Vera-Ellen), přitažlivé příslušnice Armády spásy. Charlie se rozhodne od základu změnit svůj život a začít poctivě pracovat. (Pohrobek)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Astairova taneční a pěvecká exhibice, ve které nezbylo místo takřka na nic dalšího - po pravdě řečeno: těch stepařských vystoupení a roztomilých "singlů" i duetů je tolik, že se rozhodně nudit nebudeme. Přece jenom bych si ale představoval poněkud rozvinutější příběh než cestu jednoho světáka k oltáři. A také je škoda, že ta nejefektnější taneční scéna na vrcholu Vítězného oblouku byla umístěna již na začátek filmu. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Ano, příběh, opět tak trochu pohádkový, tak jak to je zdá se v pozdějších Astarových filmech běžné, skoro žádný humor, jen spoustu tance, a příběh těměř nulový. Jen ta délka není tentokrát přestřelená. A opravdu půvabná V. Ellen. 60%. ()

Reklama

Reklama