Reklama

Reklama

Painkiller Jane

(seriál)
  • Kanada Painkiller Jane (více)
Kanada / USA, 2007, 17 h 14 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

John Sereda

Hrají:

Kristanna Loken, Noah Dalton Danby, Stephen Lobo, Rob Stewart, Sean Owen Roberts, Melanie Papalia, Alaina Huffman, Dominic Zamprogna, Steve Lawlor (více)
(další profese)

Epizody(22)

Ťažko jej odolať, nemožno ju zabiť!  Kristanna Lokenová ako krásna agentka Jane Vascová vládne ohromujúcou samoliečebnou silou, ktorá ju robí takmer nezraniteľnou. Nech utrpí akékoľvek, hoci aj fatálne zranenie, okamžite sa uzdraví a zdá sa, že je nesmrteľná. Svoj skvelý potenciál nezničiteľnej bojovníčky môže využiť ako agentka vládnej jednotky na boj proti Neurom. Sú to nebezpeční geneticky zmutovaní jedinci, ktorí rozvracajú krajinu a šíria paniku. Vynikajú mentálnou silou, ovládajú telekinézu a dokážu vyvolať halucinácie. Podarí sa vláde USA zastaviť toto nebezpečenstvo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Hrus 

všechny recenze uživatele

Seriál ve všech důležitých složkách (příběh, napětí, akce, herecké výkony, hudba, triky) podprůměrný. Hodnotím po 6 dílech, kdy jsem marně čekal, jestli se neobjeví nějaký prvek, který by seriál nějak obzvláštnil. Škoda, základní premisa o ženě, která má superschopnost zrychleného uzdravování (je téměř? nesmrtelná), je pro mě docela zajímavá a při mnohem lepším zpracováním bych se určitě na takovýto typ seriálu díval... ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Chaby dej, mizerne lokace a dekorace, priserne osvetleni, otresna prace kameramana, na neco jsem zapomel? Edit: To 3 AM CODE - tak uz jsou tri dily a porad je to uplne to stejne na zacatku. Snad uz se nemusim dale mucit a divat se na celou radu, jenom proto, abych tady pak mohl dat hodnoceni. ()

Reklama

numan 

všechny recenze uživatele

Painkiller Jane má stejný handicap jako Andromeda - příliš provařený xicht mezi hlavními hrdiny. Co na tom, že se Nick Slaughter už neprsí v havajskejch košilích na pláži, pořád je to on a Rob Stewart s tím nic nenadělá. Přitom to není špatná série, pokud velkomyslně přehlídnete pár chybiček typu "na žebřík leze nahoru jako první a dolů z něj slézá zase jako první". :o) I to maďarské finále se dá rozchodit, eremy. Není to tak promakané jako stylově příbuzná Alias (o to srovnání si říkají už titulky), ale prů*er vypadá jinak. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Klidne to odpalim hned z kraje....Koukal jsem se na to jen kvuli Kristanne "TX" Lokenove. ale divat se na celou serii kvuli ni nehodlam. Je to pseudodrsne nic, ktere se jen snazi vydelat dalsi $ a svezt se na nove vlne US serialu..Nicmene nenabizi NAPROSTO nic co by melo cloveka u nej udrzet...na Sci-Fi je to malo Sci-Fi na akcni stealth thriller je to malo akcni, malo stealth, malo thrill....Myslim ze neni treba dodavat nic vic, vubec mne nezajimalo co se tam proc komu deje a nezajimaly mne ani postavy protoze jsou tak povrchni a tak ploche jak bricho krasne Kristanny.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z kvalitních seriálů. A právě Kristanna Loken v titulní roli Jane Vasco tomu dává styl. Mně se to líbí. Poslední dobou mně všechny seriály přijdou na jedno brdo a právě tenhle se výrazně odlišuje svou originalitou. Chytat Neury, kteří dokáží páchat zločiny pouhou myslí, není žádný med. A agentura se na to dost nadře. Takže se nemíním držet při zdi a za jejich úsilí jim vpálím vysoké hodnocení. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka Jane, Kristanna Loken, se díky natáčení seriálu seznámila s Noahem Danbyem, a později se za něho také vdala. (Lenny.M)

Reklama

Reklama