Reklama

Reklama

Painkiller Jane

(seriál)
  • Kanada Painkiller Jane (více)
Kanada / USA, 2007, 17 h 14 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

John Sereda

Hrají:

Kristanna Loken, Noah Dalton Danby, Stephen Lobo, Rob Stewart, Sean Owen Roberts, Melanie Papalia, Alaina Huffman, Dominic Zamprogna, Steve Lawlor (více)
(další profese)

Epizody(22)

Ťažko jej odolať, nemožno ju zabiť!  Kristanna Lokenová ako krásna agentka Jane Vascová vládne ohromujúcou samoliečebnou silou, ktorá ju robí takmer nezraniteľnou. Nech utrpí akékoľvek, hoci aj fatálne zranenie, okamžite sa uzdraví a zdá sa, že je nesmrteľná. Svoj skvelý potenciál nezničiteľnej bojovníčky môže využiť ako agentka vládnej jednotky na boj proti Neurom. Sú to nebezpeční geneticky zmutovaní jedinci, ktorí rozvracajú krajinu a šíria paniku. Vynikajú mentálnou silou, ovládajú telekinézu a dokážu vyvolať halucinácie. Podarí sa vláde USA zastaviť toto nebezpečenstvo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po osmi dílech mohu prohlásit, že jde o slabší průměr televizních seriálů, který doufá, že oslní krása Kristanny Loken(už nevypadá tak krásně jako v T3) a stará tvář Roba Stewarta (kdo nepamatuje vražedné pobřeží ať je zticha...). Bohužel díly jsou extrémně nevyvážené a každý díl se pohybuje mezi 1* a 4*. Některé díly vás překvapí nápadem, který je zabit provedením. Doufám, že příště si někdo lépe rozmyslí jak využít aspoň minimální potenciál seriálu (a dá víc peněz :)). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No moc dílů sem teda neviděl, ale podle mě moc velkou pespektivu tenhle seriál nemá. Příběh je takovej dost tuctovej a neni moc zábavnej i když snaha o upoutání přece jen nějaká byla, Kristianna Loken je taková akční žena a to mi moc nesedělo a kamerový vychytávky více méně zbytečný, spíš to pak působilo dost nuceně. V záplavě těch amerických seriálů co se teď všude rojej, tohle prostě prorazit nemůže, ale místo těch kriminálek maiami na Nově by to nemuselo být špatný ()

castor 

všechny recenze uživatele

Šmudla Kristianna Loken. Přátelé, kde je ta kráska z třetího Terminátora? Sci-fi seriály jsou snad tím nejhorším, co seriálové produkce za oceánem nabízí.. nemám rád ta nebubřelá gesta povrchních postaviček a rádoby cool styl.. Prakticky nic mě tu neoslovilo. A jedinou rolí profláklý Rob Stewart? Ten jen dokresluje, jak ten neuprosný čas letí.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z kvalitních seriálů. A právě Kristanna Loken v titulní roli Jane Vasco tomu dává styl. Mně se to líbí. Poslední dobou mně všechny seriály přijdou na jedno brdo a právě tenhle se výrazně odlišuje svou originalitou. Chytat Neury, kteří dokáží páchat zločiny pouhou myslí, není žádný med. A agentura se na to dost nadře. Takže se nemíním držet při zdi a za jejich úsilí jim vpálím vysoké hodnocení. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

co je horší než sci-fi seriál s blbým názvem a blbou pointou?.....nízko rozpočtový seriál,s blbým názvem a blbou pointou:-)potěší rob stewart. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako letný seriál sa to hodí, ale ako seriózna vec..tak zaváňa to slabým amaterizmom, a peknou Kristannou Loken, ktorá ale nevie hrať...celkovo nuda, ale dá sa v týchto dňoch pozrieť... ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Chaby dej, mizerne lokace a dekorace, priserne osvetleni, otresna prace kameramana, na neco jsem zapomel? Edit: To 3 AM CODE - tak uz jsou tri dily a porad je to uplne to stejne na zacatku. Snad uz se nemusim dale mucit a divat se na celou radu, jenom proto, abych tady pak mohl dat hodnoceni. ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů, ale herci nic, kamera hrůza, scénář nic, jediné co hodnotím je námět.! Celkové hodnocení: 15% ()

Wendy

všechny recenze uživatele

Vyhnu se hvězdičkovému hodnocení, protože... jsem si pustila první díl a v polovině ho vypnula. Nebavilo mě to, zápletka mi přišla mírně stupidní... Víc k tomu nemám co říct. Nepomohlo tomu ani to, že akčňáky (nebo sci-fi, jak se píše výše? co já vím) nejsou mým šálkem kakaa. ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Nápad solidní, provedení strašné. Příšerní herci v čele s Kristannou, která navíc není ani z poloviny tak sexy jako zabijácká mašina z třetího terminátora. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Klidne to odpalim hned z kraje....Koukal jsem se na to jen kvuli Kristanne "TX" Lokenove. ale divat se na celou serii kvuli ni nehodlam. Je to pseudodrsne nic, ktere se jen snazi vydelat dalsi $ a svezt se na nove vlne US serialu..Nicmene nenabizi NAPROSTO nic co by melo cloveka u nej udrzet...na Sci-Fi je to malo Sci-Fi na akcni stealth thriller je to malo akcni, malo stealth, malo thrill....Myslim ze neni treba dodavat nic vic, vubec mne nezajimalo co se tam proc komu deje a nezajimaly mne ani postavy protoze jsou tak povrchni a tak ploche jak bricho krasne Kristanny.. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Nápad by nebyl špatný, ale to provedení... to bylo otřesný. A o hereckých kvalitách zúčastněných radši nemluvit. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

pro 4daPeace: Zapomel si dodat ze na svete je teprve pilotni dil. Hodnotit serial podle jednoho dilu nema smysl, byt uznavam ze to byla slabota. Zpracovani bylo celkem ok - to ze je to adaptace komixu je dost znat - hlavni zapletka mi bohuzel prijde celkem nudna.. no uvidime. ps: Ovsem Rob "Nick Slaughter" Steward v roli sefa tajne organizace??? muhahahahahah :D .. hodnoceni po 7 dilech: porad vicemene nuda, porad lacine vypadajici, obcas zajimava zapletka dilu, kterou ale scenar nedokaze poradne vyuzit a herci poradne zahrat.. podprumer, na 90% serial produkce sestreli pred/s koncem 1 sezony a nebude to zadna skoda (15-6-2007) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Painkiller Jane mě připoměla na začátku Brutální Nikitu - blondýnka v hlavní roli, vynikající elektronická hudba jako doprovod, tajná organizace. Jenže ono je to zaprvé ultralaciný - základna týmu je v opuštěném metru, lokace jsou nevýrazné a ve finále se přesuneme do Maďarska. A za druhé je to ultrabéčko - nesmrtelná hrdinka chytá neura - lidi, kteří jsou díky anomálii v mozku schopni čehokoliv nadpřirozeného. A díky tomu do seriálu nacpali tvůrci do jediné série takový klasický a ohraný příběhy jako strašidelný dům, vraždící příšera ve vesnici, oživování mrtvých, časové smyčky, nezvratný osud, svět modelek, kouzelníků, tajemství na předměstí i soudní díl. A nechybí dokonce ani vzpomínkový díl. Navíc celkový příběh, zvraty a vysvětlovačky nejsou nic moc. Prostě brak, jenže má kupodivu takový to devadesátkový kouzlo zábavnosti a hodně to zachraňují sympatické postavy. Na víc jak dvě hvězdy to ale není. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál by měl problém se prosadit i v čirých 80. letech a že tehdy nebyly nároky největší. Nedá se říct, že by haprovala logika, ono vám spíš občas přijde, že tam žádná není. Podivná kamera, podivné herecké výkony, podivný střih, občas scénář to největší klišé na světě, nevím, přijde vám, jako by to točil ještě filmový student, který navíc propadá. Má to pár lepších dílů, ale ty jsou možná tak mírně nadprůměrné, u zbytku budete víceméně kroutit hlavou, těžký podprůměr. 30 % ()

Reklama

Reklama