Reklama

Reklama

Zákon samurajů

Obsahy(1)

Parodie na japonské samurajské filmy... (oficiální text distributora)

Recenze (11)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Každý začátek je těžký... Oceňuji pokus natočit v českých luzích a hájích snímek ve stylu Kurosawy, nicméně zůstalo pouze u dobrého vystižení stylizace a pokud se mělo jednat o parodii, tak mi zde trochu chyběl humor. Ale i přes průměrné hodnocení zvedám palec nahoru, jelikož tahle premiéra samurajského filmu na našem území je zároveň i derniérou. (Mimochodem, nebylo by vůbec špatné, aby Vorel udělal self-remake po vzoru Kouře a Skřítka.) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

První samurajský film, co jsem viděl, a velmi povedený. Sice mě zarazily četné pravopisné chyby v titulcích, ale patrně vznikly překladem z japonského originálu, to se dá pochopit! A také na konci chybělo ujištění nám útlocitným, že při natáčení nedošla k úhoně žádná kůlna. Vávrův vymazlený outfit pak prozrazuje, proč je v ulicích japonských velkoměst tak těsno. Né proto, že by Japonců bylo tolik, ale protože i na sebeširší ulici se víc jak tři vedle sebe s takovým širákem nevejdou. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Takový to když dostaneš kameru a s kámošema natočíš první kokotinu, co tě napadne :D Tak zdar a já si jdu měnit bambusový hole s kámošem... ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Vynikajícně a podle mě i velice profesionálně natočený černobílý snímek na motivy jablečných filmů. A myslím si, že ani rodilé japko by se za tenhle počin nestydělo. Na závěr si to celé zhrnu: Skvělé, japkama prokvetlé drama, jemně řízlé komedií a se špetkou parodie. A ty závěrečný titulky.... ()

Reklama

Reklama