Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Založeno na pravdivém příběhu masového vraha a kanibala A. R. Čikatila. Andrej Romanovič Čikatilo z Rostova v letech 1978 - 1990 prokazatelně zavraždil celkem 53 lidí různého pohlaví a věku. Nejdříve je pohlavně zneužil a pak trýznivým způsobem usmrtil. Vyšetřováním bylo také prokázáno, že část svých obětí i pojídal. Popraven byl 14. února 1994 střelou do týla. Podle těchto událostí byl natočen film Evilenko s Malcolmem McDowellem v hlavní roli. (Intersonic)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

bože to bola pičovina

to teraz USA demokracia je asi ešte horšia ako komunizmus, ked tam mali tých masových vrahov niekolkonasobne viac

spomeniem len John Wayne Gacy ,Ted Bundy, Fish, Dahmer, Shipman, Wuornosova, Gary Ridgway - vrah od Green River , ten ich zabil možno stovky

na wiki ich je okolo 150

kilika

kilika (hodnocení, recenze)

To akože fakt? Toto má byť podľa skutočnej udalosti?

Chlapi, priznajte sa, koľkokrát sa vám stane, že vás pekná mladá baba zatiahne do stodoly a chce vám vyfajčiť. A tobôž starému škaredému chlapovi. No stáva sa to asi tak bežne, a ona chúďa mala tú smolu, že natrafila na masového vraha.

Kopa situácií je tam úplne nereálne vyzobrazená, a keď prišlo k výsluchu, kde obaja sedeli nahí, som to zrušila, nedalo sa to dopozerať.

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

O Čikatilovi jsem přečetla vše v češtině i v angličtině, a můžu říci, že tento film je blábol. Je tam pár dobrých momentů, ale v podstatě je ten film nesmysl, natočen na základě hloupé, nepřesné, vymýšlející si knihy. Stačí si přečíst to nejdostupnější o Čikatilovi v češtině, napsal to přesně ten komisař, který ho roky stíhal a nakonec ho dopadl, vše je tam konkrétně a jen fakta. Byla jsem velmi zklamána.

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Film je dost dobrý.Herecký výkon bezvadný-nesmí ,ale člověk znát knížku o Čikatelovi.Stejnak film hodnotím za *****

Pepe1783

Pepe1783 (hodnocení, recenze)

Dal sem dvě hvězdy, protože to sice jako film o smyšlené osobě to bylo docela dobré, ale... o Čikatilovi něco vím a chvílemi mi to připadalo jako sci-fi.

denbrough

denbrough (hodnocení, recenze)

Mám takový dotaz... Jako dítě, asi před patnácti lety, mám ten dojem, že jsem viděl v televizi, asi na druhém programu české televize dokument o Čikatilovi.. a měl jsem z toho zlé sny.. Neviděl to někdo z vás taky? Existuje nějaký ten dokument???????????

Šak

Šak (hodnocení, recenze)

Ahoj,nemate nekdo titulky k filmu? Nikde je nemužu najit.....Dik

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

nabízí se otázka jaký ten film bude ještě sem ho neviděl ale seženu si ho z trailru jde vidět velký kulový což může být dobré ale i špatné po mých špatných zkušenostech z traileru DAHMERU kde sem čekal podle traileru od filmu více a nedočkal sem se sem spíše skeptický

Reklama

Reklama