Reklama

Reklama

Ginger a Fred jsou už jen vzpomínkou, ve třetí Broadway Melodii se tanečnické a stepařské duo jmenuje Eleanor a Fred. A Eleanor Powellová zůstává i po 76 letech taneční a stepařskou senzací prvého řádu! (NFA)

Recenze (7)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Už nevím, kdo to přesně byl, kdo mi kdysi řekl, že vidět jeden film s Astairem je jako vidět všechny. Začínám se klanět k podobnému úsudku. Zároveň ale s každým dalším filmem vnímám, jak jsou moje muzikálové soudy přísnější. V pravdě nevím, proč Astaire naskočil na rozjetý vlak selanky nazvané Broadway Melody (v roce 1940 už se jednalo o třetí pokračování této série). Jasně, Eleanor Powell byla docela pěkná ženská, ale celý film se v rukou rutinéra Normana Tauroga proměnil ve špatně sestříhaný - a jak jinak než rutinní - stepařský příběh o tom, kterak hodný hoch ke štěstí na Broadwayi přišel. Pár dobrých tanečních čísel to nezachránilo. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Fred mal šťastie na pekné (Eleanor je kočka, no aj tak u mňa zostáva jasná jednička Ginger) a talentované partnerky, no už menšie šťastie mal na kvalitných scenáristov. Pri filmoch, ktorých jedinou úlohou je pospájať tanečné prípadne spevácke čísla niečim, čo by aspoň vzdialene pripomínalo dej, ale ťažko čakať nejaký zaujímavý príbeh. Tu okrem tanečných vystúpení zaujala už len postava pána Caseyho s jeho bielym kabátikom, na ktorý balil kočky :) ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý až žádný příběh slouží jen jako rámování excelentních tanečních výstupů. Excelentních po stránce choreografie, kamery, hudby a vůbec skoro všeho. Jen se nesmíte vyděsit, stepuje se skoro pořád a co si budeme nalhávat, step dneska není zrovna na vrcholu popularity. ()

Týnidlo 

všechny recenze uživatele

Musela jsem si vystačit s tímto filmem, prý je to ještě lepší, než-li oskarový originál z roku 30. Originál jsem bohužel neviděla, ale Fred Astaire mi to dokonale vynahradil:). A to, že jsem film zvládla bez titulků ho vyšvihlo ještě o hvězdičku výš. A pro dámy? Eleanor Powell má nádherné šaty! Prostě nádherné... ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama