Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie potvrzuje známé pravidlo: nikdy neposílat svou snoubenku za přítelem, ani tím nejlepším. Steven udělal přesný opak. Se svojí přítelkyní Amandou už dlouho řešil menší či větší problémy. Pocítil, že vztah je vážně ohrožen a že je nutno jednat. Jeho přítel doktor Tony Flagg by byl tím správným důvěrníkem a odborníkem zároveň. Právě jeho tedy požádal o radu a pomoc v tak delikátní záležitosti. Po mnoha malých nedorozuměních se pochopitelně Amanda zamiluje právě do Flagga a pikantní milostný propletenec je na světě. Flagg použije hypnotického spánku, aby zpátky posílil její city k příteli Stevenovi. To situaci ještě zkomplikuje. V romantické lehké komedii s hudbou Irvinga Berlina se především tančí a zpívá. Fred Astaire si zahrál dr. Flagga a Ginger Rogersová zde pochopitelně ztvárnila zamilovanou Amandu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

worm14 

všechny recenze uživatele

Podle mě byl tento film o něco málo lepší než předchozí filmy dvojice Astaire - Rogers. Je pravda, že se spíš jedná o komedii, taneční čísla za celý film by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Přišlo mi to prostě o chlup reálnější... I když samozřejmě je ten film z dnešního pohledu strašně naivní. Možná proto se ale na tyhle staré filmy někdy koukám. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Filmy s Ginger a Fredem mám rád, ale tenhle mi příliš nesedl. Chybělo mi víc vtipů a komediálních prvků vůbec. Kdybych se začal koukat v momentě, kdy Ginger běhá po parku s brokovnicí, myslel bych si, že jde o nějaký thriller. Líbila se mi kosmopolitní art-deco atmosféra, kterou mají společnou snad všechny filmy ústřední dvojice a samozřejmě tanec. Jak to jen dělali, že jim to spolu tak slušelo? ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Tohle už není taneční film, ale spíše konverzační komedie, kde se také občas tančí. Jak se dá čekat, taneční scény Astaira a Rogersové mají nápaditou choreografii a jsou bezchybně provedeny. Potěší ta první snová, v neskutečné dekoraci a spomaleným pohybem. Zbytek jsou "jen" ztřeštěné dialogy a humorná zápletka, nic z toho příliš nevybočuje z dobového průměru. Dobrou náladu ale spolehlivě získáte. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Úžasné jako všechny filmy dvojice Astaire- Rodgers. Děj není podstatný, zato však hudba, písně... a taneční čísla, i když z celkem deseti filmů Freda a Ginger obsahuje tento film nejméně hudebních sekvencí - pouze čtyři. Podle G. Rodgersové měl být film natočen v Technicoloru, ale byly provedeny barevné testy, a jejich kvalita byla špatná. Proto bylo od původního záměru upuštěno. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vo filme je viacero originálnych a prekvapivých momentov (aj vtipných) - Ginger s puškou a i., no pokiaľ ide o romantiku, tak tá tu vôbec nefunguje, žiadna chémia medzi Fredom a Ginger, proste na ňu nedáva scenár miesto. Ten ich vzťah je tu akoby nasilu našrubovaný, keď už to má byť romantická komédia. Najmenej romantický film tejto dvojice. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama