Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sklizeň netradičního humoru s investigativní trojicí reportérů Janem, Jiřím a Josefem. Pracovití redaktoři se nebojí nahlédnout do nejrůznějších zákulisí, čiností nejrůznějších organizací, problémy obyčejných lidí, třeba saniťáků, ale nabízí také soutěže a třeba i mimořádnou pátrací relaci... Zábavný alternativní pořad, který nás provázel koncem devadesátých let. (pfa)

(více)

Recenze (39)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Pro pamětníky dobrého humoru. Co se týče ostatních komentářů zde, tak já to vidím obráceně - o malililinkatý ždibíček horší než Česká soda... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Přiznám se, z "Dvaadvacítky" jsem viděla jedinou scénku - shodou okolností tento víkend: dvojice krajně nesympatických, uťáplých rodičů usedá se zrzavým spratkem v hnusném pajzlu. Zhruba 11-letý synek je oblažován místními odpudivými vágusy s IQ bezhlavých slepic, zásobují kluka různými panáky, cigaretami a svým životním "moudrem", rodičové na to s rozpačitým nesouhlasem koukají, cosi defenzivně kvokají, do toho přichází dva odporně nevrlí hospodští (Kraus přes chlast, Ornest přes žrádlo) a rodinka se není schopná rozhodnout a dohodnout, co budou jíst a pít. A ode mě se asi očekávalo, že se budu smíchy prochcaná mlátit po podlaze... a ono ne, já na to koukala s výrazem naprostého znechucení, po několika minutách jsem si řekla "tohle fakt nemám zapotřebí" a tu trapárnu cypárnu vypnula. Poprosím kohokoliv ze zdejších kopulujících nadšenců, kdo tu samou scénku viděl, aby mi v poště ozřejmil, zda tohle byla typická ukázka onoho genitálního humoru "Dvaadvacítky", děkuji pěkně. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Geniální humor.....pánové Ornest, Hrubý a Kraus, takovou "skvadru azuru" jsem už dlouho neviděl a asi ani neuvidím... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Česká Soda byla pětihvězdičková bez debat, zde to sice bylo jen o fous, ale i tak je to prostě geniální a bohužel už v dnešní době neopakovatelný počin české televizní tvorby. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Špička ve svém ranku, některý scény jsou legendární: mě dostává hlavně dole zmíněná hospoda ( COLA, SPRITE, FANTA, FRANTA.. ) a scéna z radnice. Některý věci byly slabší, ale za originalitu musim dát ***** ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Když jedu tou 22 do práce, tak občas kontroluju, jestli ji zrovna neřídí Jirka Ornestů. Ale zatím jsem ho viděl jenom jet metrem, tak nevím. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Na toto nejde napsat nic jiného než DIVNÉ! Při pozorování jsem se cítil jako sfchizofrenik vržený do paralelní dimenze psychidilicky vymodelované reality! ()

Reklama

Reklama