Reklama

Reklama

Hugo z hor

(seriál)
  • Československo Sněžný muž Hugo
Animovaný / Rodinný
Československo, 1987, 57 min (Minutáž: 6–8 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Kreslený seriál vypráví o příhodách jednoho profesora a sněžného muže Huga, kterého si z výzkumné výpravy přiveze domů. Ten se mezi lidmi snaží pochytit jejich návyky a nejraději se kamarádí s dětmi. Setkání Huga s lidmi vyvolává mnoho veselých příhod a zápletek, přesto by se ale Hugo zase rád vrátil domů. Osmidílný veselý seriál Hugo z hor, jehož autorem je Rudolf Čechura, svým vyprávěním doprovází Petr Nárožný. (pfa)

(více)

Recenze (19)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

hu-hu-hu-Hu-go:-) Večerníčková legenda neprávem polozapomenutá kterou jsem neviděl řadu let, naposledy snad někdy v desíti...Co jsem zjistil tak naposledy ho ČT vysílala někdy v roce 2001. Takže už také docela pěkně dlouhá doba, vůbec bych se tedy nebránil repríse..Hugo by si ji určit zasloužil ale s ním i Prof. David nebo Doc. Goliáš členové vědecké expedice:-) Pěkná animace, zajimavé příběhy, standartně dobrý Petr Nárožný...Seriál bych zařadil svou tématikou a animací na stejnou kolej třeba vedle Človíčka nebo Pratondy tedy podobných exotů:-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Strašidelný seriál! Vážně, místo abych si tyto příběhy užíval, kvůli hlavnímu "hrdinovi" jsem kolikrát doslova trnul hrůzou... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, co všechno se dá na CSFD najít. Jen díky tomu, že jsem si v žebříčku dal vyhledat krátkometrážní seriály, tak jsem našel tento, mnou už téměř zapomenutý večerníček. Vím, že jsem ho sledoval, ale určitě jen jednou. Patří mězi nejzapomenutější. Myslím si, že řada z vás ho také viděla, ale už si nevzpomínáte. Určitě už se více než 10 let nevysílal. Tak bych prosil o napravení:-) ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Návrat archaických forem V: Neandrtálec v současné společnosti. Kritika, ozvláštnění, nový pohled. Satira. Tradice táhnoucí se k národnímu obrození. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Tady je příklad, co všechno se dá najít na výzkumné výpravě. Takový milý, chlupatý, Hugo Sněžný... :o) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Také Hugo z hor patřil k naší večerníčkové klasice, kterou jsem jako malý sledoval. V mládí mě to hodně bavilo. Dobrodružství sněžného muže v našich podmínkách byla zábavná a asi jako většina dětí jsem si představoval, jaké by to bylo mít jednoho doma. Hugo z hor je pro mě kandidátem na další setkání i s mými dětmi, lepší tři hvězdy. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Huga z hor si pamatuji jen matně jako seriál, který v mém dětství běžel součástí Večerníčku. Pravdou však zůstává, že z dnešního pohledu mě pohádka nikdy moc nebavila a ani jako dítě Hugo nepatřil k mým oblíbeným. Dnes už však dokážru vysvětlit proč. Hlavně jde o to, že kromě samotného Huga, jež je ovšem pochopitelně hlavní postavou, se v seriálu nenachází žádné další zajímavé nebo humorné postavy. Jednotlivé epizody také samy o sobě nejsou příliš zábavné a někdy dokonce nemají hlavu ani patu a konec. Je to hlavně patrné v epizodě Výlet. Petr Nárožný je ale jako obvykle opět výborný. Bohužel například u Macha a Šebestové dostal o dost víc prostoru. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Chlpatý primitívny kolohnát sa pokúša adaptovať na život v modernej spoločnosti. Štandardne dobrý večerníček, nenáročný humor s kvalitným Nárožným doprovodom. Pekná vedľajšia postava je bača s českým prízvukom. Milé. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Vtipně pojatý příběh o Sněžném muži, který je vyprávěný souvislou formou osmi po sobě navazujících příběhů. Skvělou práci odvádí jako vždy velmi kvalitní dabér Petr Nárožný. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Další z vynikajících večerníčků své doby. Zdařilá animace, veselé příhody a tradičně perfektní vyprávění P. Nárožného. I po mnoha letech vskutku velmi milá záležitost. Těžko něco vytknout... 80% ()

Reklama

Reklama