Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don a Nadine jsou skvělý pár tanečníků, ale Nadine se rozhodne pro svou vlastní kariéru. Don tedy začne tančit s Hannah, první tanečnicí, která se mu namane. Úspěch na sebe nedá dlouho čekat a projeví o ně zájem show Ziegfeld Follies, ve které tančí i Nadine, a proto Don nabídku raději odmítne. S Hannah Don udržuje čiště obchodní vztah, i přestože je do ní zamilován, a je natolik přesvědčivý, že se Hannah domnívá, že je pro něj stále přednější Nadine. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Nedokážu posoudit taneční um všech zúčastněných, ale ta choreografie mi nepřišla nic moc. Když to srovnám třeba s přibližně stejně starým Zpíváním dešti, tak je to úplně jiná kategorie. Tady mě žádné taneční číslo ani moc neoslovilo. Judy Garland mě jaksi iritovala a o Fredu Astairovi můžu říct, že nechápu pobláznění žen jeho osobou. Vždyť je podobný na nějakého skřeta, pro mě nesympatický, bohužel, nemůžu si pomoct. K tomu ten scénář, který neměl ani hlavu ani patu. No vlastně to bylo tak jednoduché, až se divím, že z toho šlo udělat film. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Fred Astaire je vtělená mužská elegance. Kdo z tanečníků, kteří přišli po něm, měl rozum, ten se nesnažil ho napodobit. K tomu skvělá muzika a výprava - ten film je vrchol v žánru, dokonalost sama. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Fred Astaire patrí medzi najlepších tanečníkov a spevákov všetkých čias,a k tomu Judy Garland,na ktorú je výnimočný pohľad,lebo ovláda to čo aj Fred a oni dvaja sú perfektní.Hudba je taká excelentná,že zháňam soundtrack... Po skončení snímku stúpne človeku nálada a má chuť niečo prospešné urobiť,a tak píšem komentár... Zo začiatku tancuje s inou holkou,ale rozhodne sa pre tú,ktorá k nemu patrí odjakživa.Fred a Judy sú osobnosti dovtedy,pokiaľ film potrvá.Choreografia,čísla,spev a výprava proste paráda. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejmilejších starohollywoodských muzikálů. Už jen kvůli Fredovi a Judy, kteří jsou dnes legendami. Jako obvykle (u Fredových filmů - kterých mám nakoukáno HODNĚ) jsem se těšila na každé taneční číslo a dočkala jsem se opět mistrovského umění pana Astaira, samozřejmě i půvabné Judy, překrásných melodií a skvělého pohodového humoru. Za písně a tance - překrásné ''It Only Happens When I Dance With You'', ''Drum Crazy'', ''Steppin' Out With My Baby'',..taky mě dost pobavila výuka tance - Miss Brown, what idiot ever told you you were a dancer? You did. :) Nádhera! http://www.youtube.com/watch?v=zqDTTXStzhA http://www.youtube.com/watch?v=8gpBuIyN7zE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PGnA92OoOZQ&feature=related ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Nedá se svítit. Fred Astaire je sice kuní ksicht, ale tancuje jako ďábel. Judy Garland je otravná stejně jako v Čaroději ze země Oz, ale tentokrát to má vlastně v popisu role, takže to minimálně neruší. Už jsem se poučil, že u muzikálů z klasické hollywoodské éry nemá smysl všímat si příběhu a je lepší se soustředit jen na choreografii. A to, co Aster předvádí v dlouhých bezstřihových scénách se vymyká přírodním zákonům. Když sledujete jeho kroky pozorně, neujde vám, kde bral své taneční základy M. Jackson (nemluvě o tom, že scénu z Band Wagon překopíroval do svého klipu Smooth Criminal). Začínám mít zkrátka toho kluka škaredýho fakt rád. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

It only happens when I dance with you, that trip to heaven till the dance is through, I've danced with dozens of others the whole night through, but the thrill that comes with spring, when anything could happen, that only happens with you... Úžasný muzikál, doporučuju! ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Dvojice Astaire, Garland k sobě pasuje náramně. K tomu se jedná o velice slušný příběh (samozřejmě na muzikál), jako vždy skvělý tanec, zpěv, humor, hudbu, některé přímo excelentní tanečně-hudební scénky. Prostě mi z toho vychází jeden z nejlepších muzikálů co jsem viděl. 95%. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Pokud film dokáže prodat Berlinga, Astairea a Garladovou ve špičkové formě, dá se mu odpustit hloupoučký příběh i zbytečná Munshinova etuda. A nejméně dvě taneční čísla (Drum Crazy, A Couple of Swells) patří k tomu nejlepšímu, co v rámci žánru vzniklo. ()

celuloid 

všechny recenze uživatele

Vážení komentátoři, platí o většině filmů tohoto žánru pravidlo. Děj jakkoli hloupoučký není vůbec důležitý. Je to jenom nosná konstrukce, jako stromeček, na kterém je navěšena veškerá ozdoba to jest herci, výprava, obrazová kompozice a hlavně hudební a taneční čísla. ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tento film zosobnuje vsetko, co zboznujem na muzikaloch. krasne si pri nom oddychnete, uniknete z trpkej reality a vychutnavate si skvele tanecne cisla, perfektne ladiacu uvodnu dvojicu garland-astaire (prvy film co som s nimi videl)... v druhej polovici sice trosicku straca dych, ale celkovy dojem mi to nejako nenarusilo. vyborne! ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný muzikál ze 40. let. Příběh samozřejmě milionkrát omletý, ale o to zde nejde. Hudba a tanec jsou pěkně zvládnuty, ale chybí mi tam určitá jiskra, kterou měly Fredovy muzikály s Ginger nebo později s Ritou Haworth. Možná je to těmi příšerně křiklavými barvami... ()

Curunír 

všechny recenze uživatele

Miluju klasické muzikály, miluju Asteirovy taneční kreace, miluju kouzelnou a skvěle zpívající Judy Garland,zbožnuju dojímavé romantické příběhy, miluji EASTER PARADE a jí podobné, Samé jednoduché počty. Jen je škoda, že takovéto filmy se už dávno netočí.... ()

Angelitos 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný a krásný muzikál v podaní skvělých herců. Úžasné taneční kreace a výborný zpěv Judy Garland a Freda Astaira si můžete v tomto muzikálu vychutnávat každou chvíli. Je to úžasně pohodový filmík se skvělým humorem. ()

Pavlin 

všechny recenze uživatele

Kouzelný muzikál až po okraj přeplněný nádhernými tanečními čísly,nezapomenutelnými melodiemy,skvělými hereckými výkony,laskavostí a humorem. ()

Reklama

Reklama