Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

sona123 

všechny recenze uživatele

Český název to vystihuje dobře, takový byl přesně celý film (pro diváka), anglické amusement je v tomto případě matoucí. To utrpení spočívá v tom, že se po celou dobu (plus je tu rozhodně přijatelná stopáž) míhají na plátně/obrazovce řady postav, především sličných slečen, jejichž příběh kdesi začíná a vzápětí končí...závěrečná snaha dát to pak celé do kupy byla hodně násilná a nevěrohodná. Ale co mě štvalo nejvíc, byla absence jakékoliv logiky!!! To, co by neudělalo ani pětileté dítě, neb má rozum a pud sebezáchovy, tu dělá každý, kdo se ve filmu jen mihne. Abych byla i pozitivní, jsou tu asi 2-3 scény, kde jsem se lekla, nebylo to nijak zvlášť nechutné a jednotlivé minipříběhy docela odsýpaly. Na úplný odpad to není, ale k průměru to má taky ještě daleko. ()

xavierr13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tabitha. Shelby. Lisa. Sú to dávne kamarádky, každá z nich však kráča svojou cestou. Budú ale zdielat ten hrozný osud, lebo sa vracia nevinná udaľost z jejich školských rokov, aby ich naplnila hrôza. Čosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenu.. rafinovanú... posmešnú, drtivú, vražednú pomstu. Tri ženy a dalšie obete muselí v kamenné siene, plné väzenských ciel, podstúpit krutý boj o prežite. Kdo bude žit? Kdo zomre? Scenárista Jake Wade Wall (Stopár) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikajú nový filmový nájázd do ríše hororu. ()

Reklama

danca044 

všechny recenze uživatele

Hra na utrpení je béčkový horor s předvídatelným dějem. Ano, je zde pár lekacích scén, které ovšem nestojí za nic. Příběh na sebe mnohdy nenavazuje a člověk někdy musí kroutit hlavou nad těmi nesmysly. Také se mi po tomto filmu znelíbili klauni, kterým se odteď určitě budu vyhýbat. Zkrátka podprůměrný horor. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY-Ten smích byl vážně odporný!!.. A teď k filmu, který se skládal ze čtyř kapitol a bohužel jen druhá scéna s klaunem na mě zapůsobila a hororově fungovala, což je trošku málo. První a třetí postrádaly napětí, byly nedotažené a spousta věcí, postav postrádala logiku.. A poslední čtvrtá, která to měla celé slepit dohromady do fungujícího celku, tomu nasadila korunu..ty nesmysly a nelogičnosti doslova bily do očí..útěk Shelby a Tabithy před vrahem po cca 100 metrových stoupajících schůdkách a následný pád(dvou osob), výtah, labyrint cel atd..ale kde se to celé vzalo(nacházelo), to to bylo vše ukryté někde hluboko v podzemí, pod tím malým polozbořeným baráčkem??..kde nakonec bylo vše ukončeno.. A co postavy psychiatričky, řidiče kamionu, toho blázna..prostě jako celek naprosto nedotažené a nefungující. Bohužel, za jen jednu ze čtyř povedených kapitol nejsem schopný dát ani průměrné hodnocení..promarněný potenciál,škoda.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si z někoho v dětství pořád děláte legraci, tak to s vámi v dospělosti nemusí dopadnout dobře. Na tohle nedbala trojice dívek. Ke svému kamarádovi se kdysi nechovala moc dobře, ten pak skončil v blázinci a ony na něj pak časem zapomněly, jenže on nezapomněl na ně. Den odplaty nadešel a ještě se přitom bude smát jak smyslů zbavený. Další povedený kousek obohatil hororový žánr a pod vedením režiséra Johna Simpsona vznikl horor s hutnou děsivou atmosférou, který hororového fanouška nadchne. Smějící se magor, který nemá jméno, má fakt něco do sebe a jeho převleky a důmyslné pasti, které si na děvčata připravil, jsou opravdu zábavné, nápadité a dlouho se nenatočil horor o pomstě v takto nápaditém stylu. Režisér John Simpson je talent a přeji si, aby natočil více hororů, protože je vidět, že má přehled a nedá se mu nic vytknout. Vcelku neznámé herecké obsazení hraje velmi dobře, vedle Tada Hilgenbrinka, který zde hraje pár minut na začátku, je zde nejznámější Katheryn Winnick v roli Tabithy a Keir O´Donnell, který hraje maniaka. Scenáristé mu nedali jméno a v titulcích je jeho postava uvedena jako The Laugh, což v překladu znamená Smích a jeho postava se celou dobu mrazivě směje, když se mu povede něco zvráceného a pro něj tedy velmi zábavného (to vysvětluje původní anglický název filmu). Je škoda že si tvůrci víc nevyhráli se scénářem, protože finále mohlo být propracovanější, ale i tak je to velmi výrazný počin v oblasti hororu. Já prostě musím dát plný počet i za tu super hororovou hudbu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama