Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál Lovespring International vypráví o seznamce, která se prezentuje jako „elita Beverly Hills“, ačkoliv sídlí na kalifornském předměstí Tarzana. Tahle dysfunkční partička „poradců přes vztahy“ jsou ti poslední, po nichž byste chtěli, aby vám pomohli najít opravdovou lásku. Zoufale se snaží najít svým klientům partnery, přestože sami si s vlastním životem nevědí rady. Seznamovací agenturu před patnácti lety založila Victoria Ratchfordová a dává dvojice dohromady staromódním způsobem - bez internetu. Vždy perfektně učesaná Victoria na to má dva experty, Lydiu Mayhewovou (která má dvacet let poměr se ženatým mužem) a Burkeho Kristophera (který se zjevně zajímá víc o pánskou klientelu agentury než o svou ženu). Dále jsou k dispozici podlézavý psycholog dr. Steve Morris, recepční Tiffany Riley Clarkeová a obrazový grafik Alex Odom - nejnovější (a pravděpodobně nejnormálnější) člen týmu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

beonair 

všechny recenze uživatele

Pokus svézt se na vlně úspěchu americké verze The Office dopadl rozhodně lépe, než by se mohlo zdát při pohledu na celkové skóre. Takže pokud jste se bavili u scének se Stevem Carellem & spol., bude vás bavit i Lovespring International. ()

Reklama

ninho odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál,který je úplně na hovno v porovnání s jinak víceméně výtečnými seriály,jaké na HBO dávají. Hodnoceno po jednom díle, ale vzhledem k hodnocení ostatních si to asi tu svou kvalitu udržuje.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama