Reklama

Reklama

Ministry: In Case You Didn't Feel Like Showing Up

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam z turné americké hudební skupiny „Ministry“ k jejich albu „Mind is a terrible thing to taste“, které bylo zřejmě jejich nejdivočejší a nejoriginálnější. Skupinu odděluje od publika obří mříž, na podiu je polykač ohně, temná projekce (elektrárny, válečné pochody...), dva bubeníci, politický projev, nechvalně proslulé nacistické pozdravy (samozřejmě jako nadsázka) a především do té doby nevídaná (1989) hudba – hlukové industriální plochy, brutální elektro rytmy a zařezávající se kytary. Z hostů můžeme jmenovat Niveka Ogreho ze Skinny puppy, Jello Biafru z Dead Kennedys či Martina Atkinse z P.I.L. nebo Pigface.
Tracklist:
1.Breathe
2.The Missing
3.Deity
4.So What
5.Burning Inside
6.Thieves
7.Stigmata
8.The Land of Rape and Honey (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ministry je americká undergroundová industrialmetalová hudobná skupina. V roku 1981 ju založil multiinštrumentalista a spevák Alain David Jourgensen. Jedná sa veľmi svojrázne a originálne zoskupenie. Silne ovplyvnili môj hudobný vkus. Najviac ma oslovili svojou tvorbou na začiatku deväťdesiatých rokov. Vtedy som bol nimi doslova fascinovaný. Takže nápadito spracovaný záznam ich vystúpenia, ktoré sa konalo v roku 1990 v Merrillville ma doslova posadil na zadok. Vysoko kapacitná batéria plne nabitá surovou, negatívnou energiou. Hrdzavá britva, čo reže do živého mäsa. Psychotropné dirty dark industriálne šialenstvo. Trip! Fuck Art, Let´s Kill! Ministry!!! ***** ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších koncertních záznamů všech dob. Stylotvůrné, nekompromisní a místy vlastně i vtipné. Palec do pusy a hajlujeme... ()

Reklama

Reklama