Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka seniorů se schází po večerech u sklenky dobré brendy a kvalitního doutníčku, přitom si vypráví staré pověry a soutěží mezi sebou kdo z nich bude mít lepší historku... Jenže řada náhod a neštastných příhod tomu ne(chtělo), aby se odkrylo i jedno jejich dávné tajemství... (Rodriguez)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek se může skutečně opírat o několik velice povedených scén a místy skvěle propracovanou atmosféru. Jenže jako celek na mě moc velký dojem neudělal. Je zde spousta zdlouhavých a dle mého názoru i zbytečných scén. Knižní předlohu jsem nečetl, takže nemohu srovnávat. Čím víc se však film blížil ke svému konci, tím mě přestával bavit víc a víc. Dám tomu lehce nadprůměrné hodnocení 60% za již zmíněné některé scény, které jsem si (coby hororový fanda) doslova užíval , pěkné triky a pohlednou herečku. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mé rozpoložení po zhlédnutí Duchařského příběhu dobře vystihl komentář Sidzeje. Podstatná část dnešní hororové produkce představuje, objektivně vzato, horší řemeslo než které vložil Irvin do svého filmu, ale co naplat, ta béčková a céčková produkce poskytuje zase jiná lákadla. Duchařský příběh představoval ve své době žánrový průměr, ale dnes z mého pohledu beznadějně zastaral a okoral. Je to jeden z těch filmů, kde se po hodině podíváte na hodinky a zjistíte, že uplynulo stěží 20 minut. Z nudy a otupění nevytáhne diváka ani solidní obsazení. Příběh je beznadějně tuctový a stopáž notně přepísklá. Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žiť 50 rokov s ( možno ) výčitkami svedomia, na to treba mať teda kurv@ povahu. Štvorica pánov v dosť pokročilom veku na to asi malo. Kto na to však nemá, je divák. Ten nevydrží ani tú hodinu trištvrte podpriemernej, nestrašidelnej a zúfalo nudnej báchorky, ktorú by mali púšťať pred spaním v domove dôchodcov. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Duchařský příběh s odstupem času trochu zestárl, působí chvílema naivně a tempo má jak na houpačče (kéž by se film nesl v duchu úvodních a závěrečných dvaceti minut), přesto má atmosféru stále pořádně hutnou, některé lekačky jsou i po letech účinné a nepostrádá kouzlo poctivých gotických hororů ze staré školy. 65%. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Lacný duchársky žvást v ktorom, ako už názov uvádza, si štvorčlenná parta starcov vypráva za dlhých zimných večerov duchárske príbehy. Avšak jedného dňa do ich skupiny prenikne skutočný duch a situácia sa skomplikuje záhadnou smrťou syna jedného člena z tejto skupiny. Treba tým pádom uvažovať v súvislostiach a dopátrať sa ku koreňu tejto nezávidenia hodnej situácie. Ghost Story je veľmi slabý film a tobôž horor, obsahuje totiž žalostne málo hororových efektov. Ale aj keby ich bolo dosť, film by to nezachránilo. Označenie horor v tomto prípade nie je smerodajné, hlavne je to, dalo by sa povedať dráma resp. desná „zívačka“ bez desu. Strata času. 1* za to, že by sa z filmu (pre pobavenie, žiadne dych berúce zábery) dalo vystrihnúť pár momentiek (v trvaní max do 10 min, ináč je to brak) a urobiť tak zábavný klip. Ináč žalostný výkon. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Robin Curtis v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Film je natočen podle předlohy Petera Strauba. (Rainey13)

Reklama

Reklama