Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film produkčně zaštítil Quentin Tarantino. A je to na něm mírně znát. V takovém filmu plném rádoby drsných hlášek a kečupových scén nesmí chybět herci typu Jones, Madsen nebo zesnulí frajeři Hopper s Carradinem a jako výraznou zástupkyni něžného pohlaví tu máme dračici Leonor Varela. A to je plus. Horší už je to s faktem, že scénáristicky a režijně si to vzal na starost Larry Bishop, který si střihnul i hlavní roli drsného motorkáře a asi si toho nabral moc najednou. Scénáristicky je to nedomrlé a režijně je to poměrně nevyzrálé. Pro film je jasným pozitivem jeho střídmá minutáž. 50% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

štýlová lahôdka pod taktovkou Quentina Tarantina. Drsná motorkárska road movie ktorá má taký neuveriteľný "trash" feeling že jej musím vpáliť 5 hviezd. Toľko parádnych hercov...... prekvapili ma hlavne Dennis Hopper, Michael Madsen a David Carradine. Larry Bishop nie je najlepší režisér to uznávam , ale to mi pri takých štýlových scénach a pokusoch o Tarantinove dialógy (Madsenovy a Carradinovy aj išli) vôbec nevadilo budem troška preháňať ale bolo to také Biker Dobrý , Zlý a škaredý. Cesta za pomstou plná nádherných žien drsných motorkárov a vynikajúceho soundtracku. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená motorkářská movie, prostá pořádné akce a plná naprosto nesmyslného tupého kecání, které snad mělo nahradit chybějící děj. To vše korunoval naprosto příšerný výkon Larryho Bishopa v hlavní roli. Ten se na režisérské židličce tak soustředil sám na sebe, že opomenul pořádně využít trojici Madsen-Carradien-Jones, která s tim mohla aspoň něco udělat. 15% za zmíněné trio a za pár hezkých holek. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Tohle je objektivní hodnocení, protože ten film je opravdu průměrný. Kdybych ale měl hodnotit subjektivně, tak pujdu o hvězdičku výš, jelikož si opravdu užívám filmy, ve kterých se mezi sebou drsní chlápci nebaví, ale hláškují, kde jsou všechny krásné ženy nadržené jak při východu z vězení po 10-ti letech a ve kterých hraje ďábelská sestava Hopper, Bishop (ten chlap vypadá jak čert!), Madsen, Jones a Carradine. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

"Storyless Rider" plná žvástů, buchtiček v plamenech, potetovaných hasičů, koberců pod paží a jízdy na motorce rychlostí povolenou u nás na železničním přejezdu. Někdo měl kamarádíčkovi Quentina Lawrenci "Pistoléro" Biskupovi vysvětlit, že když stráví 10 dní v soláriu, nalepí si vous Lucifera Heřmánka a bude pomalu mluvit zastřeným hlasem jako zkurveně tvrdej hoch, automaticky to z něj neudělá charismatického vůdce motorkářského gangu. A hlavně mu měli říct, že jako režisér vykazuje veškeré symptomy tvůrčí impotence.. Jistě, může to být pocta moto exploitation filmům, můžou tam být takové kozy, že kdyby vám je dotyčná položila na ramena, tak nemusíte na vojnu kvůli plochým nohám a Victorové mohou jezdit tak namachrovaně, že jim za jízdy prší do nosu, ale pokud se nějaká zábava omezí jen na pár minut závěrečného zúčtování, tak i kdyby si hot pussies zadky ukroutili, bič z hovna neupletou. Povídá se, že nechali D.Carradineho po natáčení svázaného a šoupli ho v Thajsku do hotelové skříně.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)
  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)

Reklama

Reklama