Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (619)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední Scary Movie, které jsem neviděl a říkal jsem si, že se na něj podívám už jenom proto, že jsem na starší díly dřív koukal docela rád. Teď už ale vím, že jsem během tohoto filmu udělal jednu zásadní chybu. Nevypil jsem na ex barel čtrnácti stupňového piva, který by mě uvedl do kómatu a já bych tuhle hrůzu dokázal v poklidu přečkat díky oněmění z chlastu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek SCARY MOVIE, ale tento díl byl ODPAD. Co to jako mělo být? Přestože jsem viděl všechny parodující filmy, ani u jedné scény jsem se nezasmál. Co nezasmál, ani koutkem jsem necukl. Taková sračka ....., já prostě nemám slov. Takhle ZKURVIT SCARY MOVIE :-( ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Weinstein / Dimension // Počet premietajúcich kín v USA: 3,402 // Otvárací Víkend USA: $14,157,367 // Klasické Scary Movie, pičovina jak hrom, ale veľmi som sa nasmial. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to moja chyba. Asi som nemal domov priviesť smrteľne nebezpečné divoké zviera.“ Ako minule, ani teraz nejde o príbeh, dej, postavy a ani logiku. Ide o čo najbrutálnejšie sparodovanie slávnych filmov, ideálne filmov z posledných mesiacov, aby ešte divákovi nevyšumeli z hlavy (takže bude "zaujímavé" pozerať takýto "aktuálny" film dajme tomu v roku 2030). Niektoré vtipy sú vtipné (Matt Damon, poník, hispánska slúžka) a to dokonca aj tie hrubozrnné, ale čím menej vulgárni a nechutní tvorcovia sú, o to je to vtipnejšie (pomerne inteligentný vtip a zároveň super nápad, ako ušetriť: namiesto scény, v ktorej hrdinky idú autom lesnou cestou, je záber na hračkárske autíčko). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak uz Scary Movie kleslo na naprosty dno. Naprosto priserne natoceny, lacinost couha z kazdyho zaberu, parodovany filmy sice vybrany az na par vyjimek slusne, ale sparodovany naprosto uboze, prehravajici, ale aspon jakz takz sympaticky herci. Sem tam se sice najde takovej ulet, ze se clovek skoro az pousmeje, ale vetsinu casu to je trapnost nad trapnost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dozvěděl jsem se, proč je praktické mít v bazénu žraloka, pochopil jsem, že kdyby černou labuť tančila tyčová hvězda Kendra, tak bych se při vyslovení slova "balet" neosypával a považuji za užitečné vědět, že když policie tápe, tak vždycky zatkne Lindsay Lohan. Zparodováno je tady zkrátka kdeco, ale toho vtipného není zdaleka tolik, kolik bych si zasloužil za své dlouholeté trpělivé čekání na opravdu vydařenou parodii. Drebine, Topere nebo klidně i Limonádový jelimane, vraťte se! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Z 250 pokusů o vtip pět úsměvů z mé strany. Gratuluju, tu hvězdu si zasloužíte. V podstatě to dopadlo mnohem lépe, než jsem se odvážil čekat. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Fakulta od Roberta Rodrigueze jedna postava říká: "Já jsem se na tu čtyřku fakt nadřel. Byla to moje čtyřka." Kdyby se filmy známkovaly jako ve škole, bylo by to něco jako případ tohoto filmu. Většina parodií je sice očekávaná a některé jsou i trochu (dost) hloupoučké, ale když si vzpomenu na své rage komentáře k filmům, ze kterých je si zde utahováno, tak se intelektuálně propadám někam na základní školu a mám velmi bazální radost z toho, že jak se v těch hloupých vtipech zrcadlí hloupost originálů, viz třeba moje arch nemesis Černá labuť, bože, jak já nenávidím ten film, chi chi. Abych to shrnula, dívala jsem se ve čtyři v noci noci u vyšívání Brada Pitta ve smokingu a chichotala jsem se dostatečně na to, aby film výtečně splnil svůj účel. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mama mia, tohle smrtelné zlo je píseň černé labutě a počátek konce jedné parodické série. Člověk pod tím humusem s prvky grotesky může najít neotřelé věci (třeba bazénovou lux-párty), ale kdo by se v té stoce hrabal? Vždyť Pár nenormálních aktivit je proti tomu vytříbená komedie se sofistikovaným humorem a věřte mi, že doteď bych spíš připustil, že se Charlie Sheen stane radikálním katolickým knězem, co odjede do Kolumbie vypalovat pole s kokou, než napsat něco takového.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipné pokračování scary movie s hlavním motivem matky a paranormal activity od kterého jsem po shlédnutí epic movie a spol moc neočekával, ale nakonec hodnotím vysoce oproti ostatním hodnotícím což mě překvapuje. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jako blbost na entou, vo tom žádná, ale docela vyvážená vtipnými kousky, které mě upřímně rozesmály! Tak šup do plavek a hurá proti proudu! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Na předešlých dílech této série jsem vždycky obdivoval jednu věc - tyhle filmy nikdy neměly inteligentní humor, avšak nějakým zázrakem se jim (skoro) vždy podařilo vybalancovat ty trapné vtipy s těmi dobrými. Ty trapné vtipy tam byly, v každém díle, ale nebyly tak časté, takže po skončení každého dílu jsem si spíše pamatoval ty lepší, u kterých jsem se fakt zasmál. Nicméně Scary Movie 5 to vybalancoval na samotnou hranici snesitelnosti - 50/50. U poloviny scén jsem se smál, u poloviny mi bylo trapně, že na něčem takovém jsem v kině. A patrně jsem nebyl sám, když v různých částech filmu odešlo asi 8 lidí, kteří měli slabší nervy, než já. Ashley se snažila a byla vcelku fajn, ale měli spíše počkat na Annu Faris a dát si více záležet na scénáři. Takhle mi nezbývá než napsat, že tohle je bezkonkurenčně nejhorší díl této série. 50 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho, nicméně mezi čtyřkou a pětkou je sedmiletá pauza, což by divák asi nečekal. Na popáté si utahujeme z kousků jako Černá labuť, Zrození Planety opic, Paranormal Activity nebo Mama. Některé narážky jsou povedené a dokonce i k smíchu, většina se ovšem dle očekávání bortí pod rukama. Úplné dno si přesto představuju jinak. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna * za štyri úškrny. Inak trápne. Neskutočne trápne. Takto dodrbať obľúbenú sériu. Tak to chce skutočne "talent". Za tie prachy sa radšej mohol spraviť poriadny mejdan so štetkami u mňa na byte. Hustý, angínový chriacheľ do ksichtu pánovi Lee-mu. Kretén. ()

Reklama

Reklama