Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (887)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Od první vteřiny až po poslední setinu sekundy jsem měla husí kůži. Aby taky ne, Gerard Butler, se kterým jsem bohužel dosud neměla tu čest, je jedním z nejlepších herců posledních let. Díky tomuto filmu jsem navíc začala nekonečně zbožňovat Hilary Swank. Role Holly v jejím podání byla neskutečně smyslná. Perfektně zahrála věkový rozdíl v jednotlivých částech. Při scéně, kdy leží v posteli a přehrává si záznamník s Garryho hlasem, jsem brečela fakt nahlas. P.S. Miluji Tě mě nepřestává okouzlovat a vždy mě rozpláče i rozesměje. Navíc překrásný soundtrack film dělá ještě emotivnějším. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě nijak nezaujal, a hlavně pekelně mě nudil. Nulová možnost identifikovat se s manželským párem, který brzy rozdělí smrt, si vybrala svou dan, a pokud jsem si všiml, soužití páru na mě nepůsobilo zrovna harmonickou idylkou a za tu chvilku, co byl Butler naživu se stačil se Swankovou pohádat a pak nesmyslně usmiřovat a nesmyslně, a místy až nelogicky, se chovala i hlavní představitelka Hilary Swank, která věrnou lásku až za hrob dokazovala sexem s prvním mužem, který se nachomítl. Dialogy byly otřesné, režie střídala styly bez ladu a skladu, romantická linie se pozvolna vypařila, až tu zbyla pouze jedna romantická scéna, zvolené postupy moc nefungovaly, Swanková se scénářem bojovala statečně a Butler moc prostoru nedostal a konec byl z rodu těch zoufalých. P.S. Nebavilo mě to, bylo to zdlouhavé a podruhé už si to nepustím. 40% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Pro ženy takřka povinnost? Jistěže, dnes jsem to v kině vedle sebe slyšel a viděl. :) I když jsem zocelen z asijských emocionálních nářezů, docela slušné množství v P.S. Miluji tě se mnou solidně hnulo, což mě vždy od americké produkce překvapí a snímek mi tím připomněl loňskou obdobnou pohodovku Prázdniny, u niž jsem též uronil nejednu slzu. Překvapení je o to větší, že hlavní roli tu má Hillary Swank, kterou mám zafixovanou jako vymakanou polochlapici z Eastwoodova boxerského dramatu. Ale tady jí to vskutku sluší a s romantickou polohou nemá problém. Snímku je tu vyčítána korektnost, ale ta se mi vybavila až při rekapitulaci po zhlédnutí. Moc milé, ale maximum bych tomu dát nikdy nemohl, jelikož třeba Korejci mají s podobnými tématy mnohem silnější tah na branku. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ronit slzy ... ani náhodou, pro mě je "PS Miluji Tě" lehce specifickou, nicméně předvídatelnou komedií, ale sic ... já jsem si to užívala. Dvě hodinky v modifikovaně kašírované a rádoby depkoidní filmové fantazii, která se snažila vykřesat jiskru autentičnosti, byť se ji to nedařilo, mě nezklamalaa ani nenadchla. Říkám si: vždyť je o tolik horších filmů a tenhle je natočen a oherečtěn docela obstojně. No a k tomu dezertík v podobě totálně nehereckého a lehce obloustlého buránka Harry Connicka Jr, mi vystačí k tomu, abych přidala navrch o půl star. Ale dobrovolně přiznávám, že ta první polovina, která to zvyšovala, byla za "Irčana jak poleno" Butlera. Nebýt těchto dvou mužisek (povrchě ženské, já vím) a zajímavého námětu, který mimochodem připomíná knížku Dívka s pomeranči od Josteina Gaardera (ne děj, ale princip komunikace se záhrobím, jinak nic samozřejmě), bylo by to za dvě. Takto mě to probavilo až na 65%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický film s dobrým romantickým příběhem a zajímavým romantickým nápadem. Prostě romantika se vším všudy. Líbilo se mi to, čtyři hvězdičky jsou určitě zasloužené. Co bych já osobně vypustil, byl románek s "Bardemovým bráchou" (J. D. Morganem), to mi tam moc nesedělo, ale jinak to bylo v pohodě. Na romantické snímečky sice moc nejsem, ale tenhle stojí za to. 75% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Jeffrey Dean Morgan (William) sa musel naučiť hrať na gitaru vo veľmi krátkom čase. Jeho inštruktorkou bola Nancy Wilson zo skupiny Heart. Morgan bol z toho nadšený, lebo podľa jeho slov bol do nej ako dieťa zamilovaný. (ladko)
  • Jednoho dne Holly (Hilary Swank) navštíví zpívající skřítek Leprikón (Mike Doyle), který jí donese další dopis od Gerryho (Gerard Butler). Jak se střídají záběry na skřítka, neustále se mění pozice barevných balónků v jeho ruce. (LoLaa)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama