Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (887)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistej jestli to je to co z toho tady všichni dělaj. Určitě to je výbornej film, ale že by to byla nějaká milá romantika? Ne, to mi neřišlo, podle mě je to daleko víc drama a smutný než že by to člověka nějak potěšilo a zvedlo náladu, ale pravde je, že i romantický části se tady najdou a ty jsou fakt milý. JInak samozřejmě Hilary Swank opět skvělá a k ní dobrej Gerard Butler, i když sem v něm pořád viděl Leonidase a to jeho "This is Sparta". ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám pre H.Swank slabosť, nedokázala film vytiahnuť z vôd priemeru,a aj keď niekto ohodnotí túto romantiku vyšším hodnotením tak to bude určite kvôli sympatickej hlavnej predstaviteľke.Príjemné scény sa striedajú s mierne rozpačitými kde sa zbytočne tlačí na pílu / ale Jebal tam nehrá/ s úplne zbytočnými a otravnými.Najviac ma znechutila scéna kde uplakaná H.Swank beží mestom a vbehne do podniku za mamou a pýta sa či ho ešte niekedy uvidí.Inak K.Bates je aj na malom priestore neprehliadnuteľná.Od hromady romantických filmov ho trošku odlišuje príbeh , ktorý je ale aspoň pre mňa miestami ťažšie stráviteľný.Manželka dáva 4 , ja 3 hviezdičky.Celkovo 60% film so 100% Hilary Swank. ()

Reklama

venus 

všechny recenze uživatele

První scéna, která předchází úvodní titulky, byla jako pročítání fejsbuku náctiletých nevybouřenců. Nechybělo málo a spláchla bych film do útrob hluboko pod zem. Vyčkala jsem a pak jsem se nechala unášet kýčovitým slzeprolitím. Krásné okamžiky byly v cuku letu smeteny těmi lacinými. No co dodat? Snad jen, že závěr dělá film a tohle zakončení bylo opravdu nešťastné! Nějakým záhadným způsobem má však snímek v sobě nějakou zvláštní přitažlivost, a tak ho škatulkuju trochu výš, mezi ty průměrné. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Mám na tento film zlost. Na jednu stranu mě potěšil (herci, hudba, hollywoodská klasika v televizi v pozadí, na moje poměry ne úplně obvyklý příběh), ale kde je ten účinek? Herci ať se klidně přetrhnou, ale ty situace nežeru. Odkdy jsou pohřby našich nejbližších taková sranda? I u některých dalších scén jsem byla odkázaná na svoje buranské "có??", jelikož elegantní wtf jsem si ještě neosvojila. Celkový dojem není špatný, ale na nějaké zvíření emocí a vžívání do postav to bylo moc chladné, na pobavení s nadhledem zase moc sladké. Jsem ztracena. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard LaGravenese, Steven Rogers .. Zima... jaro, léto, podzim a zima. Do jednoho roku zarámovaný očistec mladé ženy od své životní lásky, která nedobrovolně odešla. Chytře a citlivě stavěný příběh s velkou porcí romantického odéru, srdceryvně smutných momentů i jemného, elegantního humoru. Skladba vyprávění je sice pozvolná a délka filmu by mola budit rozpaky, naštěstí nejrůznější mezižánrové balancování a přísun děje působí velice vyváženě a nějaké ty slabší chvilky tak naštěstí nehrozí, zkrátka pořád je co posouvat dále a objevovat. Herecká dvojice Gerard Butler & Hilary Swank působí na první pohled velice neotřele až odvážně, zvláště pokud máte, podobně jako já, problém poznat Butlera neoholeného v civilním oblečení (tedy znáte jen z 300) a Swank máte ve škatulce spíše chlapských rolí (Million Dollar Baby, Boys Don't Cry). Jejich spojení přesto funguje, Gerard mě skutečně překvapil přirozeností a Hilary dokáže být krásnou, přitažlivou ženou. Z filmu, mimo sladce bolavé romance, silně dýchá taktéž irská atmosféra a to zejména kvůli mnoha Irským odrhovačkám, whisky, tamní přírodní scenerii i původu spisovatelky (Irka Cecelia Ahern vydala tento svůj knižní bestseller už v jednadvaceti letech, což je, vzhledem k tématu, jistě obdivuhodné). Přes žánrová zařazení, která mohou signalizovat tuctovou záležitost, se každopádně P.S. I Love You vymyká běžné produkci a mnohé rozhodně v ledasčem překvapí, potěší, dojme a pobaví. Pro ženy takřka povinnost. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Počas natáčania scény, v ktorej Gerard Butler (Gerry) predvádza striptíz, jeho traky zasiahli Hilary Swank (Holly) do čela. Výsledkom bolo porezanie, ktoré muselo byť zašité niekoľkými stehmi v nemocnici. (ladko)
  • V poslední čtvrtině filmu má na sobě Gerard Butler (Gerry) pod lehkým svetrem zelené tričko, které měl na sobě oblečené i na začátku, přestože je mezi scénami časový rozdíl asi devíti let. (Dlee)
  • Jednoho dne Holly (Hilary Swank) navštíví zpívající skřítek Leprikón (Mike Doyle), který jí donese další dopis od Gerryho (Gerard Butler). Jak se střídají záběry na skřítka, neustále se mění pozice barevných balónků v jeho ruce. (LoLaa)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama