Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý fotbalista John Kent přijede do Paříže navštívit tetu Mínu, která má módní salon "Roberta“. Je doprovázen orchestrem Indiana, který má hrát v Ruské kavárně, ale kavárník odmítne, protože si myslí, že přijedou praví Indiáni. Ředitelkou podniku je Štěpánka, bývalá ruská kněžna – a kavárníkem je její bratranec, kníže Ladislav. John, jenž nechal v Americe nešťastnou lásku ležet ladem, je k Štěpánce váben, z čehož má teta Mína velkou radost, neboť chce Štěpánce závod "Roberta" odkázat… Ale všechno může být i jinak. (kwietitze)

(více)

Recenze (9)

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Skvělá muzikálová komedie s Fredem a Ginger a Irene Dunne a Randolphem Scottem jako druhým párem. Když v televizi vysílali sérii filmů Astaire-Rogers, tenhle, nevím proč, do vysílání nezařadili. Pro příznivce muzikálů 30. let nebo Freda a Ginger, ale rozhodně stojí za vidění! Tradičně výborná taneční čísla ''Too hot to handle'', ''I Won't dance'' a skutečně krásné ''Lovely to look at''/ ''Smoke get's in your eyes''. http://www.youtube.com/watch?v=5hIxvmCypE8 ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ako vždy okuzľujúca Ginger, hlavne s tým jej prízvukom herecky dominuje, len škoda, že jej nebolo dané viac priestoru, lebo je tu až štvrtá hlavná postava, mimo tanečných čísel dostala sotva desať minút. A tak sa dej nezmyselne točí okolo dvojky Dunne-Scott, ktorých príbeh nemá čo ponúknuť ani čím zaujať. Aspoň že Fred do toho občas pustí nejakú hlášku, inak by to bola nuda k uzúfaniu. A inak, tie čierne šaty úplná pecka, pri pohľade na ženu v nich musí každému mužovi padnúť sánka, takže som nechápal Scotta s Astairom, ale asi boli až príliš moderné na tú dobu. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Film kde bohužel Fred a Ginger hrají až druhé housle. I.Dunne a její sladkobolné písně se k filmu vůbec nehodily, právě naopak vyznění filmu dost pokazily, pro mě osobně byla ona tím rušivým elementem v jinak docela dost průměrné muzikálové romanci. Škoda jen že Fred a Ginger nedostali více prostoru. 65%. ()

HVM 

všechny recenze uživatele

Ginger a Fred tentokrát hrají pouhé druhé housle, příběh se zajímá hlavně o Irene a Randolpha, kteří prožívají takovou tu starohollywoodskou lásku, kde nikdo nikdy nevysvětluje žádné nedorozumění, kterých je přitom požehnaně, a ač se vroucně milují, chovají se nesmyslně a jeden druhému nic nedarují. Irene do toho ještě zpívá jakési patetické písně, což nejenže příběh nikam neposouvá, nýbrž zpomaluje tempo, které je už tak dosti dýchavičné. Což vede v mou nejzásadnější výtku - neodpustitelně málo tance. 5/10 ()

Reklama

Reklama