Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pseudodokument o masovém vrahovi nabízí děsivé pásky s oběťmi (ve skutečnosti jsou spíš děsivě natočené, než děsivé), rozličné rozhovory se zainteresovanými stranami, selhání vyšetřovatelů a rádoby strašidelný konec, co však příliš nevyděsí. Tedy o horror se vůbec nejedná, spíše jde o jakési drama jednoho psychopata. Asi nejsilnějším momentem je okamžik selhání vyšetřujících orgánů... ,,Uděláme dohodu. Nechám tě žít, dokud nemrkneš." ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Realistické a depresivní, to se mi líbí. Ačkoli jsem se obával, že se nebudu moc dobře bavit u hororu točeného ryze dokumentárním stylem, bavil jsem se přiměřeně dobře a v pár okamžicích mi běhal i mráz po zádech. Když si člověk představí, kolik takových maniaků může chodit po zemi a nikdo o nich neví. Zaručeně to není ztráta času, pro fandy hororů zajímavý kousek. V každém případě začíná být subžánr found footage docela okoukaný. Lidé už by pomalu mohli přijít s nějakými inovacemi, další takový film už bych asi tak vřele nepřijal. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žral jsem to jak malé dítě lízátko. Sežral jsem to celé i s navijákem. Nevěděl jsem do čeho jdu, ale celou dobu jsem si myslel, že dokument je podle skutečné události. Po přečtení pár komentářů, se mi ulevilo, protože bych dneska nejspíše nešel spát. Znepokojující dokumentární horor o sériovém vrahovi. Po celou dobu výborný děj, obrovské napětí a i kamera. Kamera je amatérská a rozklepaná, ale za to se divák daleko více a rychleji vžije. Uf nemám slov a dobrý pocit.. 8/10 = 89% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Objektivně možná skvělý pseudo-dokument, jemuž není problém věřit zobrazené, subjektivně nijak nevýživná záležitost. Hlavně proto, že mě v poslední době tyhle sadistické hrátky různých magorů nechávají v mírné apatii. Není tam strach, ani napětí, jen pár rozmazaných záběrů na trpící ženy, což mě docela míjí. Dowdle umí (řemeslně) líp. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

I když již byly natočeny a stále vznikají další hororové snímky z populární kategorie "Found Footage," vždycky mě tento druh filmařských mystifikací ruční kamerou "Based on true story" zaujme. Pokaždé stojí v podstatě na stejném principu, snad ani nemůže přinést nic nového a výrazného, ale obsah i celkové zpracování mě, i v tomto případě absolutně nezklamalo. "Ruční" portrét sériového vraha, jak má být. Líbily se mi fiktivní rozhovory s odborníky, kde rozebírali celý případ a osobnost vraha. Přišlo mi, že film se jim hodně věnoval a nezaměřoval se tolik na brutální aktivity neznámého "Killera." Očekávala jsem více šokujících záběrů a podobných zvráceností, ale i tak jsem si nakonec řekla, že je vlastně lepší, když je poměr mezi rozhovory a vrahovými páskami vyvážen. Takže vy, co budete chtít ukojit své choutky v očekávání celé hodiny a půl brutality a vražedného běsnění, nejspíš plně uspokojeni nebudete:) Já jsem nakonec byla. Také mě potěšila scéna s Tedem Bundym, kterak vyšetřovatelům pomáhá při pátrání, což odkazuje na jeho skutečnou pomoc FBI při pátrání po tzv. "Green River Killer." ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)
  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama