Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exmariňák Pepper, pronásledovaný myšlenkou, že opustil při poslední misi kamaráda v Afghánistánu, sestaví speciální komando bývalých žoldáků, aby ho zachránil. Nikdo z nich si však neuvědomuje, s kým budou muset bojovat. Nastane neobyčejný boj o přežití mezi moderně vyzbrojenými americkými vojáky a staletími neporaženými afghánskými bojovníky. Během bojů byly protisovětské jednotky mudžáhidů vyzbrojovány a cvičeny agenty CIA a dotovány USA jako součást boje proti rozpínání Sovětského svazu. Bojů se na straně mudžáhidů údajně zúčastnily též pákistánské speciální jednotky, tzv. Černí čápi, převlečení za afghánské mudžáhidy. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Do čeho všeho jen nevleze Michael Madsen, to člověk neustále žasne. On prostě nemá hranici, za kterou už by nešel. ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Jojo... taky jsem naletěl na lákavý obal. Majkí, jak si jen mohl? Čekal jsem pořádný béčkový nářez, ale tohle je neskutečný. Jako fakt se nenechte zlákat Majklovou akční pózou na plakátu. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc se mi líbí,jak je na obalu tohoto film v popředí Michael Madsen a přitom se tam valí v posteli a s tou "svojí" jednotkou vůbec není! Katastrofa! Je to kravina! ... Ruce pryč ... ! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice těžkopádný snímek nemající absolutně šanci diváka přesvědčit o svém poselství. Zdánlivě válečný příběh z prostředí Afghánistánu se záhy mění v mysteriózní horor, kde přílišná nudnost trousí pomalé zívání a usínání nad něčím, co absolutně nelze pochopit ani v rámci svého žánru. Scénář je viditelně velice málo propracovaný, takže co se týče děje, není absolutně o co stát. Herci zde účinkující téměř neměli co hrát a tak zůstává záhadou proč něco, co by stačilo na půlhodinovou filmovou povídku, bylo roztáhnuto na hodinu a půl. Myšlenka nebyla špatná, ale tohle je prostě průser. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Akorát mě tu zaujaly ty hory.Ale ty byly i tak půjčeny z jiného filmu.Michael Madsen se snaží,ale sám ten děj prostě neutáhne.A řekl bych že i dvě hvězdy jsou moc,tak jedna a půl. ()

Dr.Cilka 

všechny recenze uživatele

Ked uz sa mi to povalovalo niekolko rokov na disku, povedal som si ze si to konecne pozriem.. Ved Afganistan je predsa z kazdeho uhlu pohladu zaujimava tema a nemoze to byt predsa take strasne.. hmm, toto bolo :( ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

Jsem v šoku ze zdejšího hodnocení!!!Jako není to žádný oskarový dílo, ale tenhle film si odpadový hodnocení nezaslouží!16%?????proboha!!!! ()

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek: magor na práškách slyší duchy a neví jestli se má oddělat či ne. Kdyby se na začátku zastřelil, udělal by mi radost. Nestalo se a děj se děje dál. Přesun na Mars. Asi. Tam jsou jen Marťani s turbanama a všichni mě srali. Bum, a parta těžkejch vypatlenejch drasticky drsnejch drsoňů bloudí tunelama, hledá cestu ven, a postupně jeden po druhým natahujou bačkory. Na okamžik se zableskne, a dozvídáme se že je vše jinak, a ty duchové co tam pořád poletujou, dostávají reálné vysvětlení. Neva. Stejně nechápu.. Závěr. Na závěr přichází konec, záchrana, spása, hlavní zloduch je potrestán za to že je debil, a Hlavní magor je zachráněn a patrně dopajdá zpět do svý zasraný zavšivený americký chatrče. Konec. Otázky však zůstávají...PROČ?! Proč jsem to musel protrpět v zoufalé naději že se to nějak probere.. ()

Jaromír odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad. Celý film jsem se nudil a koukal na nulový děj, který byl později doplněn o několik vražd prováděných "duchy". Bych řekl, že lepší děj, je ve většině pornofilmů. Nechápu, jak někdo může natočit podobný film v roce 2006, tohle by byl silný podprůměr i vedle Ramba, kdyby se na to člověk díval na VHSce za komančů. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nucen sledovat film nadvakrát, takže mi asi něco uniklo. Takže kdybych to měl posoudit jako klasický akční válečný film, tak asi čtyři z desíti, pokud jako fantasy tak nula. Efekty velmi slabé, herci také nic moc a je to všechno příliš statické. Prostě nemá to šťávu, když se něco děje tak mi přijde, že se hercům do toho vůbec nechce. A navíc to bylo zbytečně dlouhé. 20131103 9457/9830 ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek o verbování komanda se zdá zajímavý . Jenže ! Následuje zmatená symbolika , nesmyslné vidiny včetně pojídání lidských jater a to neustále v prostoru jedné jeskyně , kde téměř všichni zahynou . Nevíme ovšem proč . Je to nesrozumitelné představení . ()

wembli odpad!

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem čekal úplně něco jiného. Musím říct, že není moc filmů, o kterých můžu říct, že nic horšího jsem neviděl. ()

lada32 

všechny recenze uživatele

Zase jsem si pustil něco,aniž jsem se podíval na ČSFD..50 % doby se odehrává v zavalené jeskyni s fantasmagorickým příběhem o lačných žoldnéřích,o vraždícím prostěradle,o zvrhlém Afghánci a nádherné Afghánce.Nakonci Vám vůbec není jasné kdo vraždil..Děs běs.No i když 2012-Soudný den,bylo horší. ()

vojta033 odpad!

všechny recenze uživatele

Mnooo.... Tak to je jiná liga. Dlouho jsem myslel, že to je klasický béčkový akční film, ale tohle to bylo tak nepopsatelně připitomělý, že to ani možné není. ()

jizvoun odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem zabloudil na youtube a viděl na to ukázku, tak jsem si to v hypernově koupil asi za 150. Naprostá sračka, skupinka žoldnéřů se dostane do jeskyně, kde je ohrožuje létající prostěradlo a jeden po druhém umírají. Michael Madsen asi potřeboval splatit novou lednici, že se do toho navrtal, nicméně zde skoro nevystupuje a pokud si matně pamatuju, objevil se tu někde, jak klátí zfetovanou prostitutku a pak už jen na samém závěru ()

kolotroch odpad!

všechny recenze uživatele

Ten deň (4.1.2011) začal pozorovaním a fotografovaním zatmenia Slnka a pokračoval pohodou lesnou pri výstupe na Kráľovu hoľu (Nízke Tatry, 1946m n.m.). Ten deň sa mal držať hesla "v najlepšom treba skončiť". Bohužiaľ, ten deň bol ukončený filmovo, v podobe Afghan Knights.. pútavý názov, za ktorým som videl prechod zo slovenských hôr do hôr afgánskych.. ostalo to však iba pri tom názve.. slovami Lorda Nortona: "A toto bolo čo James?" Nezmysel z kategórie toxického odpadu, kde sa nenájde súvislých 5 minút, ktoré by bolo možné pozitívne ohodnotiť nepretáčaním.. nič, tma, hypersračka.. systém bol zasypaný kopou hnoja a bude ukončený.. day is over ()

Reklama

Reklama