Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exmariňák Pepper, pronásledovaný myšlenkou, že opustil při poslední misi kamaráda v Afghánistánu, sestaví speciální komando bývalých žoldáků, aby ho zachránil. Nikdo z nich si však neuvědomuje, s kým budou muset bojovat. Nastane neobyčejný boj o přežití mezi moderně vyzbrojenými americkými vojáky a staletími neporaženými afghánskými bojovníky. Během bojů byly protisovětské jednotky mudžáhidů vyzbrojovány a cvičeny agenty CIA a dotovány USA jako součást boje proti rozpínání Sovětského svazu. Bojů se na straně mudžáhidů údajně zúčastnily též pákistánské speciální jednotky, tzv. Černí čápi, převlečení za afghánské mudžáhidy. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

dris odpad!

všechny recenze uživatele

Na Afghánistán jsem se podíval jen kvůli Madsena, na plakátu je sice v popředí, ale ve filmu jen mihne s nahou prostitutkou na rameni. Už se nedivím, že za rok 2010 má Madsen napsaných 17 filmů. Stejnak je to borec a jediné na co se ve filmu dá dívat je on a jediná obstojná scéna je sním a jeho mrtvou "kamarádkou". V reálném životě si ho představuju, jako Bruce Campbella ve filmu Jmenuji se Bruce. Co se týče samostatného filmu větší prázdné nesmyslné nic jsem snad ještě neviděl. Závěr: Madsen je bůh Afghánistán sračka. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo říct, jak někdo může na takovouhle chujovinu přijít? Scénář je stejně podivný, jako mnou nedávno viděné 1942 - a co teprve, když se do takovéhoto umění vloží hudebník typu Jona Leeho a režisér typu Allana Harmona. Nad výsledkem potom divák nevěřícně kroutí hlavou - děsivý střih, drsnou rockovou hudbu střídá "napínavé" dunění a vše korunuje Harmon ve scéně, kdy na diváka vyšle mudžáhida v prostěradle v domění, že každý uvěří, že jde o ducha. . . No prostě hrůza. ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Na Afghánistánu už si vylámalo klencáky kdejaké prase, Brežněv, Černěnko či Jirka Křoví, což mělo být jasným signálem, že osoba chabého rozumu, která se rozhodla vytvořit biják se svou svitou sběračů starého papíru pohoří taktéž, no ty voe, to byl nátěr, Alkajdá by se zaradovala a imaginární strýček Usáma Blik Ládík chčije smíchy na korán. No, není divu, mám dokonce pocit, že slyším turbíny džamba, kteréžto se řítí sebevražedně zlikvidovat chatrče na periférii Dolní Kyselé Prdele, které obývají všichni zúčastnivší se na tomto trestném činu. Pokud ne, tím myslím, pokud může vlastnit kterýkoliv imbecil z inkriminovaných něco víc, než zechcanou jurtu, pak je život nespravedlivý a já v pondělí konvertuji k vesmírným muslimům, Aštar aghbar! ()

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek: magor na práškách slyší duchy a neví jestli se má oddělat či ne. Kdyby se na začátku zastřelil, udělal by mi radost. Nestalo se a děj se děje dál. Přesun na Mars. Asi. Tam jsou jen Marťani s turbanama a všichni mě srali. Bum, a parta těžkejch vypatlenejch drasticky drsnejch drsoňů bloudí tunelama, hledá cestu ven, a postupně jeden po druhým natahujou bačkory. Na okamžik se zableskne, a dozvídáme se že je vše jinak, a ty duchové co tam pořád poletujou, dostávají reálné vysvětlení. Neva. Stejně nechápu.. Závěr. Na závěr přichází konec, záchrana, spása, hlavní zloduch je potrestán za to že je debil, a Hlavní magor je zachráněn a patrně dopajdá zpět do svý zasraný zavšivený americký chatrče. Konec. Otázky však zůstávají...PROČ?! Proč jsem to musel protrpět v zoufalé naději že se to nějak probere.. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pepper je klikař. Někdo si z Afghanitanu přiveze kapavku, někdo tam nechá kus sebe (ruku, nohu, hlavu) no a on může směle postovat traumatický stres - když zrovna tvrdě spící neškrtí manželku tak alespoň zbraní ohrožuje šatní skřín (co kdyby se tam skrejval milenec) nebo vypálí celej zásobník do zdi, která se na něj blbě zatvářila. Do toho chlastá první ligu, myšlenkama je v přítomnosti nepřítomnej a tak nějak celkově mu okázale mrdá či solidně jebe. V tomto stavu ho zastihne Míša Medsnů, kterej má nejakčnější scénu na obalu filmu, a nabídne mu práci. Pepper dá okázale najevo souhlas - začne si nožem pižlat ruku do krve a u toho se chechtat (takhle dávám souhlas najevo běžně) - a tak už zbývá jen svolat tým. Jeden černej, jeden teplej, jeden motorkářskej a jeden navíc od Míši. Mise je jasná a tradá do toho. Všechno se posere a naše parta hic skončí v jeskyni kde je likviduje duch kterej má skvělej look - Hraje ho někdo, kdo má přes sebe natažený bílý prostěradlo. Jako bez prdele, to je fakt vzhled hlavního bubáka. Bílý prostěradlo je pěkná svině a tak náš C - team chcípá a po roce objevenej švagr (kterýho v tý jeskyni objevěj) , ke konci mocně zahlásí že je duch samotnýho praotce všech kulturistů - Činkyschána. Tak a teď mi kažte jedinýho blba co tenhle film bude brát vážně...to prostě nejde. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hope, v Kamloops, v Lengley a ve Vencouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama