Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál Drive z produkce televize Fox (Dr. House, Prison Break) sleduje osudy několika Američanů, kteří jsou jednoho dne vrženi přímo do ilegálního závodu napříč Amerikou. Ti buď z vlastní iniciativy závod vyhledali, zlákáni lukrativní cenou pro vítěze - který dostane celých 32 milionů dolarů - nebo přímo donuceni tak bojovat o svůj život, nebo život někoho koho milují. To je případ hlavního hrdiny.

Alex Tully, mimochodem bývalý automobilový závodník, přichází o svoji ženu a dozvídá se, že jedině prvenstvím v tomto závodě ji může dostat zpět. Hned na začátku se k Alexovi připojí dívka Corrina, která má k závodění podobný důvod jako Alex. Pokud náhodou po cestě do práce potkáte nějaké poblázněné řidiče, buďte pro jednou méně kritičtí. Můžou závodit o své životy... (t0ny)

(více)

Recenze (21)

kubyno 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě, když už nic, tak aspoň nějaký závěrečný díl se dodělat mohl... I tak je to celkem zábavná podívaná s poměrně neotřelým námětem, který je ovšem na nějaký vícesériový seriál málo. To především kvůli těžce děravému a nelogickému scénáři a také špatným postavám, v čele s hlavním tupanem. Ani jedna mě vyloženě nezaujala. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Takový Amazing Race bez pravidel a s o něco větší odměnou. A stejně jako u klasických reality show, i tady je nejdůležitější vybrat ty správné soutěžící. A v tomto případě se to podařilo víc než skvěle - i co se týče vykreslení postav i hereckého obsazení. Každá postava má svůj vlastní důvod, proč se závodu účastnit a ještě teď vlastně nevím, komu bych přála výhru nejvíc. A díky Foxu a jeho zálibě v rušení zajímavých seriálů se vítěze už ani nedozvím. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je vážnější a dramatičtější verzí Milionového závodu. Skvěle propracované charaktery, dobré dvojice/trojice či jednotlivci, kteří se v autech honí skrz Ameriku za pohádkovou výhrou, prožívají svoje vlastní příběhy, které nenudí a jsou chytlavé, snad až na jeden (žena s dítětem). Nathan Fillion v netradiční nehláškující roli bez šmrncu (jako například v seriálu Castle kde celý seriál stojí na něm) je dobrý i když zrovna nehraje šviháka a s vtipnou hláškou nejde daleko. Kristin Lehman nesympatická, snad jako jediná postava se mi nelíbila. Zbytek herců - bez jediné výtky. Škoda, že bylo natočeno jen 6 epizod, mělo to rozhodně na víc. Vtipné je, že sedmá epizoda, která to všechno měla uzavřít (měl to být mnohem delší seriál) nebyla ani natočena. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Děr v logice je habaděj a s každým novým dílem je znát, že se scenáristé začínají ve vlastních nitkách pomalu ztrácet, ale Drive rozhodně nepostrádá "drajv", honičky vypadají za televizní rozpočet lépe než třetí a čtvrté Rychle a zběsile a Nathan Fillion zas a znovu dokazuje, že už by ho měl někdo konečně protáhnout do Hollywoodu a pořádně mu nastartovat kariéru (Uncharted je za rohem... Halóóóóó). Není ale sám. Největší síla Drive totiž není v akci, ani ve vozovém parku (ten je naopak dost laciný), ale v postavách, z nichž některé nemají moc co nabídnout a slouží spíš jako zdroj WTF náhod a dějové vaty (zlodějka z New Orleans, matka s miminem, otravné duo černošek), ale mnohé jsou napsané až překvapivě dobře (Fillionův Alex, bratři mexikánci, otec s dcerou v podání Dylana "Dr. Connorse ze Spideyho" Bakera a Emmy Stone) a dokáží svými osudy přitáhnout k obrazovce. Škoda, že jen na šest dílů, protože u Foxů znovu rovnou řezali, než aby dvakrát měřili. Jak typické. Alespoň závěrečnému dílu mohli dát zelenou. 7/10 ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Výrazne televízne spracovanie no na strane druhej jeden z výborných projektov, ktorému vládne charizmatický Fillion. Skvelý dej, všetko sype ako má a baví to. Je neuveriteľná škoda, že seriál sa nedožil svojho konca a aj toho, že vyzeral miestami neskutočne lacne, až z toho takmer boleli oči. Vôbec by som sa však nebránil myšlienke nejakého uzatváracieho televízneho filmu. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama