Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Jen ať má paní uvěří, že jsem mluvil pravdu, když jsem lhal."
Sukničkářský majitel varieté Martin Cortland má právě před patnáctým výročím svatby. Manželce proto z povinnosti koupí cetkové drbátko na záda, zatímco potencionální milence z řad souboru diamantový náramek. Věci se však trochu zašmodrchají a Martin musí rychle vymyslet způsob, jak manželku uchlácholit. Jaké štěstí, že je tu věrný Robert Curtis (Fred Astaire), hlavní choreograf a tanečník, který v takových situacích vždy tahá kaštany z ohně za svého šéfa. Tentokrát mu ale dojde trpělivost muset nestále zachraňovat nevděčného bosse a raději se nechá povolat do služby v armádě. Myslí si, že se tím jeho problémy vyřeší. Nebo ne? (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dějově bohatší a zábavnější než druhá spolupráce Freda a Rity. Hlavně díky vojenskému táboru, který nabízí prostor pro několik fajn gagů. V romantické omáčce to příjemně osvěžuje. Taneční čísla opět solidní, Rita zdobná a milá a Fred Astair mi přišel znatelně uvolněněnější než v jiných filmech a je to hned znát. Na konci si nečekaně zazpívala i Martha Tilton. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie sa pokojne mohlo stať o stupeň horším,len to by som si tieto dve hviezdy musel menej vážiť,a tak som za každý film,v ktorom je Rita,aj keď nemá čo hrať alebo Fred Astaire,ktorý je fakt dobrý tanečník,čo tu vidieť je prílišná jednoduchosť hraničiaca s primitívnosťou,čo je narýchlo robené,aj pre dobu,v ktorej to je... Ale inak,neľutujem svoj čas,lebo vidieť ako sa Rita vrtí okolo Freda je pastvou pre oči,aj keď sú oveľa lepšie snímky na túto notu,tento sa môže pochváliť viacerými kúskami,ktoré diváka utvrdia v tom,že to vidieť nie je strata času,napríklad scény z vojenského kempu,či na stanici,kde prídu jeho babenky alebo posledné číslo... Herečku Hayworth by som mohol vidieť aj v reklame ako strihá ovce,aj tak by som ju za to žral... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zpravidla nerad komentuji hodnocení kolegů, ale tady bych si dovolil výjimku poznámkou, že kdo nedal pět hvězdiček, musel mít buďto vážný důvod, nebo je stejně jako klobouk. Totiž, na hlavu.___ Fred Astaire je ďábel, tancuje a stepuje famózně, což tento film staví po taneční stránce do pozice n. 1, co jsem kdy viděl. Ať si Hříšné tance trhnou jednou pro vždy nohou. Nebo radši oběma.____Ritě Hayworth to zase náramně sekne, krásně se na ní kouká. Ale hlavně, Nikdy nezbohatneš je film, u kterého se od srdce zasmějete, a nejednou. Hned na začátku zaujmou nápadité titulky v podobě dopravních značek a cedulí. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Pokud by si clovek precetl pouze scenar, dost mozna se usklibne a mavne nad nim rukou... Zfilmovano to je ovsem temer genialne. Film me nekolikrat rozesmal, coz se v mem pripade musi ocenit. Fred Astaire jako tanecnik vyborny, pobavi i po herecke strance. Rita Hayworth je jedna z nejkrasnejsich herecek, ktera kdy v Hollywoodu pusobila, ta musela odzbrojit i homosexualy... Povinnost pro milovniky tohoto zanru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Zatím co se film ještě natáčel, časopis Life zařadil do svého vydání fotku Rity Hayworthové v noční košili. Módní doplněk se stal záhy populární a byl spojován právě s filmem Nikdy nezbohatneš. (Terva)

Reklama

Reklama