Reklama

Reklama

Dvanáct v jednom domě

Obsahy(1)

Pouhých 96 hodin je dělí od neuvěřitelného výhry. Zdá se to úplně snadné - jen spolu musejí vydržet čtyři dny v jednom domě. Na setkání abiturientů ve venkovském sídle se dvanáct účastníků dozví, že se z nich stanou milionáři, pokud splní tři podmínky. Musejí spolu vydržet 96 hodin zcela izolováni od okolního světa. Každý si smí jednou zatelefonovat domů, aniž by vysvětlil, co se děje. A nesmějí dovolit, aby kdokoliv z domu odešel. Události však pracují proti nim a brzy se vidina bohatství mění ve vážné nebezpečí. Čtyři dny sice nejsou dlouhá doba, ale může to být celá věčnost. Dokáže tahle dvanáctka táhnout za jeden provaz, nebo se k sobě obrátí zády a o všechno přijde? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Aby som vám ušetril agóniu straty vášho času a to 90 minút tak predpoklad je taký, že ľudia na školskom stretnutí musia zostať spolu v honosnom dome a nikto z nich na štyri dni nemôže odísť. Ak tak urobia, každý výhra 1 milión libier. Je to absurdná komédia bez humoru. 4/10 ()

Yetikuty 

všechny recenze uživatele

Typická béčková komedie.At se snaží jak chce tak humorných scén u kterých se zasmějete je tu velmi málo spíše nula.Nicméně se to dá vydržet až do konce bez trvalejší újmy...2* za to jak různé charaktery se potkávají v domě a taky jak už bylo řečeno za závěr s trezorem což byla asi nejvtipnější(a bohužel pro mne jediná)čast filmu ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama