Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 578)

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut je to zábava, potom už jen zkurvená repetitivní nuda. Navíc, zahodit asijskou školačku v uniformě kvůli nesympatické holce, která má vlasy jako houba z Maria? Kanaďani... Edgar Wright to ani líp natočit nemohl, většina herců taky dělá co může (teď nemyslím Chrise Evanse, Alison Pill, Aubrey Plazu a možná ještě pár dalších, kteří ale nebyli tak otravní, takže nebudu jmenovat) ale co se dá dělat, když je scénář na hovno... Nejlepší byl odkaz na Super Saiyany. ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Kick ass originální ulítlá zábava... Solidně obsazená dobře zahraná zajímavě sestříhaná... Jak M. Ceru moc nemusím tak tady mě celkem neštval... ()

G900 

všechny recenze uživatele

Jednoduse perfektni, kam se na tohle hrabe Kick Ass... Film je plny opravdu originalnich a hlavne vytecne zrealizovanych napadu... Marne hledam neco, co bych mohl vytknout. Vtipy byly vtipne (nektere prevelice :D), akce byla akcni a pribeh byl pribehovy... Pro me po prvnim shlednuti Full Five___ 3.1.2011 Dalsi projekce nezklamala. Naopak, jsem potesen! Dokonce i me samotneho prekvapilo, ze jsem se znovu vytecne zasmal... Verim, ze mnoha lidem tento 'geek' zanr nemusi sednout, a plne to chapu, ale mne se tento snimek opravdu skvele trefil do noty. I proto po velice dlouhe dobe pridavam film do sve TOPky... ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Tento trend, kterým se poslední romanticko-akční komedie (nebo ať už je to jakékoliv spojení těchhle tří žánrů) vydávají, se mi začíná docela dost zamlouvat! Originální pro mě ve všech směrech a strašně potěší nejen inspirace starými konzolovkami. Velké překvapení. Tento rok je na originální filmy bohatý. ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Já nevim, tohle jde mimo mě... Nápadů je dost,ale byla to taková slátanina, že se v tom člověk nevyzná...a na to,že je to komedie,jsme se ani jednou nezasmál...a to mě přijde špatné... NO THANKS ()

biskin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu víc, začátek uběhl docela rychle a nenudil jsem se, ale paradoxně, jak začaly souboje, tak mě to trochu přestalo bavit. Škoda, potenciál to mělo větší. Pochválit se dá zpracování, kamera a triky. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad zabalit tohle ohrané sdělení do takového vizuálního kabátku.Cera hraje to co vždycky,ale aspon' překvapí tím,že je uvěřitelný fighter(i když to by v hollywoodu udělali i z Krytináře).Asi dobré,když mi to sdělení na konci ani nepřišlo tak nudné.PS:Sem věděl že dáš 5 Jašo;)). ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Nejkultovnější nářez. Hltal sem každou vteřinu úletů, akce i hlášek. I když Michael Cera je debil tak musim uznat že tady byl mega vtipnej a ani mne nevadil tak jak jinde. 100% a možná radši víc :) ()

kesty 

všechny recenze uživatele

bomba! bombastickejsie ako Bayovi TRANSFORMERS 1 a 2 dokopy! skvele efekty, skvela zabava, sympaticky parik a od zaciatku az do konca skvela konverzacka + akcia! a humor :) ()

Vlče 

všechny recenze uživatele

Videohry + indie rock + jedna z nejhezčích metafor začínajícího vztahu dvou mladých lidí a zbavení se nánosu vztahů předchozích... Pecka. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Scott Pilgrim je film přesně takový, jak naznačoval trailer. Prošpikovaný odkazy na videohry, barevný a mimořádně STYLOVÝ. Všechny souboje, rozdělení obrazu do několika oken, bubliny a mnohé další komiksové prvky jsou zde vypiplány k dokonalosti. Bavil jsem se výborně, přestože mi občas vadilo kostrbaté vyprávění příběhu. Nesmím zapomenout zmínit, že hudba se taky hodně povedla. ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

Ceru nám už nějakou dobu cpou producenti horem spodem, ale on se pro své role prostě nehodí, jako Scott Pilgrim měl být tahounem filmu, ale místo toho se na něj skoro nedá koukat. Film je to sice vizualně nabušený, ale jinak nuda, nuda a zase nuda, na Ramonu se dobře kouká, Brandon Rough je dobře pošuckej, Jason Schwartzman správně "démonickej", ale to jsou jen dílčí pozitiva, jediné co film opravdu drží nad vodou je neotřelé tvůrčí pojetí a několik opravdu povedených fórů a to je málo, slabé 3* ()

Honny2 

všechny recenze uživatele

To je nářez... Po dlouhý době opravdu originální film! Komiks jsem nikdy moc nežral, ale tohle mě uchvátilo a trochu lituju, že jsem se touhle komiksovou sérií víc nezabýval. Asi bych si pak film víc užil, kdybych už věděl o co jde, protože takhle nasyrovo to je trochu zmatený, prostě moc informací najednou. Ale fakt skvělý, užij jsem si to! ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Úžasný film. Netradiční a novátorské filmové postupy dělají z tohoto filmu nikoli pouhý komiksový film, ale film-komiks (a la Je třeba zabít Jessii). Skvělá kadence vtipů i bitek a solidní dynamický střih. Sympatické herecké výkony v asi nejlepším filmu roku 2010. ()

Sista 

všechny recenze uživatele

na takovouhle ulítlost nemůžu být moc přísná, originalitu oceňuju -i když ten film jinak nemá co říct.. ()

Indian88 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, co si o tomhle mám myslet. Je to strašně ulítlý a dost chaotický. Divím se, že v tom Tarantino nemá prsty :)) Každopádně, inovativní to je určitě hodně, pár dobrých nápadů tam je taky. Ale. Hlavní postavy mě tam určitě nesedí, pár trapných věcí tam je taky a dějová linie je taky mimo. Vůbec tam nechápu tu 17tiletou Japonku. Celý mě to příjde jako psychotropní sen, kterej se mně zdá, když se po pár pivkách vracím z hospody. Musím na to mrknout asi ještě jednou, aby si to trochu sedlo. ()

smitka8 

všechny recenze uživatele

Ne, co to jako bylo za blbost? Opravdu originální s některými zajímavými souboji. Jinak dost divný, uhozený film s nesympatickými herci. Mělo to být asi vtipný, mně to přišlo spíš trapný. Komix jsem nečetla a ani mě to neláká. Liga zlejch bejvalejch, veganská policie, ukazatel moči - WTF? Už to nechci víckrát vidět. ... 3/10 ()

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama