Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 579)

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Edgara Wrighta po natočení Hot Fuzz už propustili z prostor psychiatrické léčebny. A že mu to prospělo! Tady mohu prohlásit, že to bylo vcelku originální, nápadité, vtipné. Prostě cool "romantická komedie" v netradičním vizuálním kabátě. A doufám, že režisér nebude muset být znovu hospitalizován. ()

Benny99 

všechny recenze uživatele

Moooooc barviček,moooooc "cool" věcí (který vůbec cool nebyly), mě to moc ani komedie nepřišla (jo párkrát jsem se zasmál,ale maximálně 3x), nevim prostě nejde semlít dohromady filmy,komiksy a hry.Chybí mi ten britskej humor Edgara Wrighta (jako byl v Hott Fuzz a v Soumraku mrtvých). Bejt Scottem radši bych zůstal u tý Japonky.... ()

artas 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne sa môj názor na nejaký film príliš neodlišuje od hodnotenia väčšiny, pri tomto filme ale pardón, chujovina ktorú som nebol schopný dopozerať a to som z rodiny vydržal najdlhšie. ()

Móó 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, tak jsem se chvílema nudila. Ale asi je to spíš tím, že tenhle žánr moc nemusím, neoslovilo mě to. Nicméně pro fandy podobných filmů si myslím, že tam určitě kvalita je. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se doma jednou nudil a řekl jsem si, že se podívám na nějaký film superhrdinech. Ale na jaký? Spidermana jsem viděl nesčetněkrát, Kick-Ass je ohraná písnička, Defendor je depresivní blbost a tak jsem si pustit právě tento film. A byl jsem opravdu velmi překvapen, po úvodních chvílích jsem si říkal, že to bude nudná blbost, ale s postupem času jsem se dostal do centra dění a gejzír úžasných nápadů použitý v tomto filmu mě ohromil. Vlastně ono není ani tento film s něčím jiným možné srovnávat, protože je to vlastně jedna velká originalita. Dokonce jsem ke konci filmu fandil i našemu hrdinovi, i když mě po většinu děje iritoval a svým nepříliš přesvědčivým zjevem nedokázal přesvědčit o svých schopnostech. Dalším dílem do skládanky je obsazení Mary Elizabeth Winstead, kterou jsem vůbec neznal, ale ve filmu mi přišla sympatická a svoje si odehrála úplně s přehledem. Prostě parádní film a vůbec bych se nezlobil za další pokračování. ()

grerar 

všechny recenze uživatele

K tej pětce předci něco chybí. Protivníci tak nějak negradujou. Ale zase je to relativně originální (pomineme-li Lola Rent scénu...). Kick-Ass je lepčí akční podívaná. Tohle má lepčí příběh. Ale ne zas tolik. 4/5 (80) ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Vtipnej, zábavnej a hlavně nápaditej film. Strašpytel Scott, kterej tam rozdává comba různejm nařezanejm týpkům s podle mě jedním z nejlepších soundtracků za poslední dobu v zádech. I love british Rock n roll!! i proto 4* ()

tenced 

všechny recenze uživatele

Bomba nad bomby, muzu na to civet furt a neprestanu se bozacky bavit. Styl filmu dle meho gusta a neskutecna rachanda diky tem nejsvezejsim napadum a paradnimu strihu. Zboznuju to! ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Komiks byl úžasný a na film jsem se hodně těšil. A jak už to tak bývá, kdo se hodně těší tak pak hodně brečí... Všech šest dílů se prostě nepovedlo vecpat do tohohle filmu. Začátek byl fajn, ale konec tak přeplácaný že se mi film vážně moc nelíbil. ()

Noomi 

všechny recenze uživatele

A zase raz - uletené veci sú dobré veci! Srší to energiou a nápadmi a neverila by som, že dokážem na nejaký film reagovať slovom "sympatický", ale tento taký bol. Užila som si prakticky každú minútu, nenudila som sa a trvám na tom, že je to prkotina, ktorá nedokáže nebaviť! Aby som sa pri komédii schuti a nahlas rozosmiala, to sa stane len občas a naposledy to bolo pri Clerks 2. Takže to asi nedokážem vysvetliť, ale bude to za 5*. A vlastne viem to vysvetliť: Kieran Culkin bol fenomenálny!! ()

sandinista 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla řádná slabota. Je vidět, že hodnocení filmů na ČSFD občas neodráží můj vkus. Pel-mel hovadin bez něčeho, co by mě zaujalo. DVDrip ()

Vilg 

všechny recenze uživatele

Nevím ani kde začít. Wright dokázal, že je absolutní génius a zvedal mě smíchy ze židle znovu a znovu. A znovu. A znovu. Bezchybná scéna se zdrhem před bejvalkou střemhlav skrze okno. Culkinův teplouš k nezaplacení. Guilty pleasure vezoucí se na vlně pop-kulturního hypu non plus utra. Co na tom, že v reálu by pošuk Cera na Winsteadovic Ramonu vložil tak leda pohled - v tomhle jedoucím a hláškujícím šinkanzenu sežerete všechno. ()

sebo9629 

všechny recenze uživatele

Výnimočná komédia. Veľmi mi sadlo herecké obsadenie a predovšetkým scenár a réžia Edgara Wrighta. Hodnotenie: 8.6/10 ()

gonga odpad!

všechny recenze uživatele

Další doklad všeobecné demence postihující uživatele csfd. Poctít tuto srágoru 80%, to chce opravdu vypnout obě hemisféry. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Tempo, důrazy na různé detaily, tributy starým hrám, nápadité scény, relativně inteligentní humor místy s absurdním nádechem mnohdy těžícím z doslovnosti jindy obrazných obratů - osobně mě ten film hodně bavil, ale dokážu pochopit lidi, které moc nevezme. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, do čeho jsem se to zase nechala uvrtat. Zcela se ztotožňuji s komentářem kolegy Verbala. Je to homokládní sračka, jenž jako třešničku na dortu servíruje nehezké adolescenty a jejich schizoidní svět zvrácené a stupidní zábavy. To už mi zábavnější přijde "Muž na radnici" a to je co říci. ()

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama