Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 579)

mara009 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film mi byl doporučen dobrým kamarádem. Přemýšlím, jestli jsem mu něco opravdu hrozného neprovedl, protože co je moc to je příliš. Film začíná pěkně, začne nudit, nic se neděje. Pak z ničeho nic nějaké šílené pokusy o animace hodné pokusům školáků. Proč musí hraní na elektrickou kytaru připomínat smrtelný epiteptický záchvat v konečné fázi? Jak jsem již četl hlavní hrdina (Michael Cera) vypadá jako potrava pro pedofily, která si nechce svoji jasnou úlohu připustit. Rozvleklý nudný děj s množstvím nudných soubojů je opravdu hrozný...opravdu moc. Tímto filmem bych mučil vězně na Guantanámu, ovšem až po všech marných pokusech jinými metodami! Na smrtelné posteli budu chtít tyto 2 hodiny ztraceného času zpět, prosím... ! ()

Michal13 

všechny recenze uživatele

Zbytočne veľa akcie a všetkých možných efektov, ktoré ma príliš nebrali na úkor príbehu, ktorý ma tak nedokázal príliš zaujať. Film namiesto toho, aby s pribúdajúcimi minútami gradoval, sa stáva čím daľej nudnejší a nezaujímavejší. Záver je úplný klinec do rakvy. Škoda. / 70% ()

Marmaduke 

všechny recenze uživatele

Barevnost a akce – 2 věci, které Scottu Pilgrimovi rozhodně nechybí. Méně je někdy více – přísloví, kterým se pan režisér určitě neřídil…ale možná měl! Potenciál ztracen v přehršli „vystylovaných“ scén. ()

triscimy 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mě to vůůůbec... ale líbilo se mi aspoň jak to bylo natočený, hlavní spoluhrdinka a styl kterym ta kapela hrála, takže aspoň 2 hvězdy. ()

turbolama 

všechny recenze uživatele

pri pozerani tohto uletu som si v prvej 20minutovke hovoril ze to bude na konci bud ultrasproste alebo ultradobre, nekonalo sa ani jedno ani druhe no vysledok je tak ci tak velmi prijemny, podobne filmy druhu ZOMBIELAND naservirovane k dobremu jedlu a pivu nemozu nikdy pokazit vecer... naozaj zabavne dialogy, paradne vyuzity motiv aka. SEGA FIGH hier a celko prijemny feeling z lightovej oddychovky... vahal som ci dat tri alebo styri hviezdicky ale za zvuk ktory zaznie pri zalesknuti Ramoninho prstena v AMP vs. AMP scene davam 4! :) ()

Lazy87 

všechny recenze uživatele

Pičovina, tak bych asi zhodnotil jedním slove tenhle film. Nejprv mi to přišlo trochu jako kick ass, ale pak jako nepovedené PC hra. Přestože to byla blbost do nebe volající, tak se tam objevilo pár dobrách hlášek a trochu šílených přirovnání. Nakonec tedy pičovina, ale v dobrém smyslu. ()

obby 

všechny recenze uživatele

Dobrá úchýlarna! A vizuálne super :) Myslím to aspiruje na kultovku (ak to už kultovkou nie je a ja som zaspala dobu :)). ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Šmankote už jsem fakt stará:-)....Kdyby mi bylo tak 17 let, tak bych hodnotila výš...takto kroutím shovívavě hlavou a dávám 3* (kdybych hodnotila výš, musela bych asi ve svém vlastním zájmu navštívit psychologa:-))) ()

Lucjan 

všechny recenze uživatele

Co to bylo ? Čekal jsem totální nářez ve stylu KICK ASS a dostal jsem velké NIC. To bude asi tím že nehraju PC hry. ()

Diwebrain 

všechny recenze uživatele

U filmu, kde bez několika soubojů, které ovšem ale zrovna patří k tomu nudnějšímu z filmu, nenaleznete žádnou akci, který má tak absurdní zápletku a chabý příběh, byste čekali, že bude totálním propadákem. To ale Scott Pilgrim v žádném případě není. Ono si to totiž tak nějak zvláštně sedlo a funguje to. Scotta Pilgrima beru jako filmovou parodii na karate hru, zasazenou do nějakého, jedno jakého příběhu, aby bylo vlastně co točit, která to ovšem nepřehání s humorem za každou cenu a podbízením divákům, ale baví hlavně svou absurditou. K tomu si přidejte stylové vizuální efekty, dobrou hudbu a oproti předpokladům je tu prostě skvělý film, který ale asi není pro každého. Kdo ho dokáže nebrat vážně, ten se u něj skvěle pobaví. Nejlépe ho pro mě charakterizují slova, která jsem pronesl, když jsem film viděl poprvé: „Je to tak blbý, až je to dobrý.“ ()

Kopeos odpad!

všechny recenze uživatele

Bože... Absolutní blbost, jediné pěkné na tom byla ta slečna o kterou bojoval a některé kitarové fláky ale jinak raději NC. ()

treeny 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil. Spousta scém vypiplaných do nejmenšího detailu komiksového žánru. Prostě něco co tu zatím nebylo a o to víc jsem si jej užíval. SUPER ()

mr.sonny 

všechny recenze uživatele

Ne. Prostě ne.Po první půlhodině jsem to musel vypnout a dokoukat později. Cera je příšerně nesympatickej a postava, kterou hraje je jednoduše pitomá stejně jako zbytek těch kenů a barbín co tam pobíhá. Hvězda za vizuál, zbytek jenom prach a bláto. ()

TheWalker 

všechny recenze uživatele

Další čajový dýchánek, ale to s příjemně říznutý komedií a spoustou vtipných narážek na hry. Divím se, že se něco takového neudělalo už dávno před tím. Má to styl a velmi to pobaví. Bossové byli stylově všichni stylově udělaní, ale nejvíce se mi líbil Jason Schwartzman, který mi velmi připomínal Jonathana Amese v Bored to Death. U mne je to 90%. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Trochu moc překombinované. Vložení herního světa do příběhu bylo milé překvapení, ale po čase to bohužel zevšednělo. Zběsilé střihy v čase jsou dobré a některé vtipy opravdu povedené a originální, to se musí nechat. Jenže těch nepovedených bylo bohužel víc a párkrát jsem měl chuť i některé scény přeskočit. Nakonec tedy jen slabé 3 hvězdičky, i když to bylo sympatické dílko, se zajímavým xichtem hlavního představitele. ()

marzilla 

všechny recenze uživatele

Vychytaná,možná ne příliš záměrná pocta videohrám,comicsům a akčním filmům... Film mě vizuálně naprosto nasytil a to já ku... rád :D Strašně příjemné překvapení od "tuctovky",dostal jsem vše co jsem chtěl a možná i trochu víc. ()

soulless odpad!

všechny recenze uživatele

Fanoušek komixového žánru příliš nejsem, nicméně jsem se dal zmámit hodnocením zdejších soudruhů a soudružek. To, jak se zdá, byla chyba. Už dlouhou dobu jsem se u filmu tak nenudil a 3/4 stopáže jsem uvažoval, zda-ji nevypnout (za tuto váhavost jsem poté dostal od přítelkyně vynadáno). Naštěstí se mi v průběhu podařilo několikrát usnout, takže jsem film přežil ve zdraví. Ale abych to shrnul, pojetí strašné, celkově byl film nudný, nezáživný, ukrutně dlouhý a až nepřátelsky napsaný. Jediné, co drží tenhle kousek na odpadem je Cera, kterého prostě můžu, nicméně ani on nezachránil tenhle počin od mého takřka naprostého odmítnutí. Holt někomu prostě komixové předělávky nesedí ... a ten někdo budu já. 1/10 ()

Mahonney 

všechny recenze uživatele

Ujetý, svižný, zábavný. K tomu samý pěkný buchty a nářezová muzika. Na plnou palbu to není, ale za 4 hvězdy nastopéro. Sex Bob-omb! ()

jayjay11 

všechny recenze uživatele

Začal som to pozerať s manželkou ona to nevydržala a po 10 min. vstala a odišla so smútkom na tvári a vyčítavým pohľadom na mňa ze čo som jej to pustil .-) dik ja som to vydržal do 32min ale keď som videl ze tam priletel nejaký superman čínanka odpadla a Pilgrim sa s nim bil tak toho som mal aj ja dosť ()

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama