Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 578)

lolicek123 

všechny recenze uživatele

Film Scott Pilgrim proti zbytku světu .. 2 hodinový snímek plný zábavy a skvělých narážek a vtipu Film je točen podle komixu a musím říct že film je skvělý od první minuty až po poslední jsem se nenudil film měl akčnost skvělou zápletku a ještě lepší konec obsazení hercu bylo taky skvělé jak se znich pomalu klubaly skvělé postavy a ke konci jedna znich dost překvapila .. Vtom filmu byl snad gejzír nápadu originalní drobnosti vizuální efekty a skvělé spracováni efektu a příběhu FIlm se snaží vystihnout život trendy-mládeže. Videohry, comicsy, hudební kluby a lásku. zamě 80% ()

Mate0 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený a sestříhaný film,s příjemnými prvky videoher a komiksů....ALE.....zase chudáček co nic nemá(klasický "lůzr),ale chce do toho všechno,ale nevidí nic....do toho "ubohýýýý" konec....opravdu NE!!A k tomu všemu Michael Cera,kterého opravdu nemusím jako herce.... ()

Mr.Daviss 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad. Filmová zápletka "Liga ex" by asi někoho jen tak nenapadla, to nemluvím o způsobu točení - kombinace filmu a počítačové hry. Teplý spolubydlící je jasně nejlepší postava filmu. Přemýšlel jsem jak se taková super holka může zabouchnout do debila jako je Gibeon, ale on se jí "dostal do hlavy". Doporučuji! 90% ()

PhobiaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem dal 40 minut a musel jsem to vypnout. Bože to je taková kokotina, že si musím dát panáka abych si vyhnal tu pachuť z huby. Verbal má pravdu a souhlasím s ním. Sračka! ()

Montanus 

všechny recenze uživatele

Sprznenie komixu a arkádových hier v obludných rozmerov teenagerských bezduchých komédií. Hlavný hrdina s výzorom, o ktorý by ste si ani bicykel neopreli "balí" jednu "krásku" za druhou až kým nenájde tú "pravú". Z ťažkého intelektuála sa zrazu mení na úplnu bezduchú sračku a bojuja za dievča, ktoré sa správa, ako keby ho ani nechcelo. Celé zle... ()

MrsAngel odpad!

všechny recenze uživatele

Tomu teda říkám kravina na entou, musela jsem to asi v půlce vypnout, což normálně nedělám, spíš se divím, že jsem u toho vydržela tak dlouho. Nejspíš je to film pro puberťáky, co paří na PC, mě to vůbec nijak neoslovilo. Děj žádnej, vtip žádnej, hlavní hrdina totálně nesympatický looser. ()

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Komiksová adaptace nemohla najít lepšího režiséra, než je E. Wright, jehož smysl pro sekvenci a střih tomuhle filmu určitě prospěl. Na první podívání sice trochu nezvyk (také jsem původně dala jen tři hvězdy), ale napodruhé mnohem, mnohem lepší. Využití komiksových prvků také zarazí, stejně jako v mnoha záběrech téměř statické výrazy protagonistů, které jsou v celé té bláznivé jízdě - ať už jde o pohled Kim ("Já a kim vycházíme fajn."), Knives, Stacy ("Wallace!"). Není to film pro každého, a i tak jde hodně o to, jestli se vám trefí do nálady, ale výborný. Plus super soundtrack. ()

Frox 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná podívaná sršící nápady. Nedokážu si představit lepšího hlavního představitele než-li Michaela Ceru (který letos vydal desku, takže už se řadí i mezi hudebníky). Obsazení méně slavnějšího z rodů Culkinů (Kieran), do role gay spolubydlícího, také potěší. Narážek na různé subkultury je tu přehršel a milovníci hudby si zde také přijdou na své (samotná kapela, trička Smashing Pumpkins, basové souboje,...). Abych se přiznal tak první třetina filmu mi je nejbližší. Film tolik netlačí na pilu a vše plyne přirozeně. Naopak souboje s veganem, nebo sourozenci mi přišli trošku utahané. Celkově však Edgar Wright odvedl vynikající práci. ()

ferda12 

všechny recenze uživatele

No ne, jak tomuhle může někdo dát pět hvězd? Chlapci, chlapci (holky, holky - abych některé neurazil). Tohle pro mě velmi podprůměrná "komedie", která se dokáže pyšnit snad jen tím, že je všechno tak uměle sesumírované dohromady, že tomu snad není nic možný konkurovat. A nápad? Ukažte mi ho, protože já ho nevidím. ()

Bajerys 

všechny recenze uživatele

80% Velice originální film s tucet porcí nápadů. Film je vyšperkovaný profesionálně. Naprosto úžasné bojové scény. Já byl z filmu naprosto mile překvapenej. Edgar Wright je naprostej magor s velice originálním nápadem. Je samozřejmé, že film je naprosto nereálný a naprosto debilní od začátku až do konce, ale jsem rád že vůbec něco takového vzniklo. ()

PRITTYBOY 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl úlet! Ještě teď si říkám na co jsem to vůbec koukal. Ze začátku jsem to chtěl dokonce vypnout ale díky bohu že jsem to neudělal páč se z toho vyklubala vážně zajímavá podívaná. Super nápady, skvělý zpracování a mega vychytaný souboje! Zkrátka tenhle film má něco do sebe. ()

alphatown 

všechny recenze uživatele

Příběh je to obyčejný, ale zpracování je neskutečně vymazlené. Toto je poctivá filmařina. Film má zhmotňovat fantazii a tady má autor fantazie dost a zhmotnil ji velmi efektně. Na podobné experimenty se mohu dívat pořád. Jak velký rozdíl mezi tímto filmem a třeba Jurským světem. Zatímco tady je promyšlená každá sekunda a každá drobnost, tam si nikdo nedal práci vůbec s ničím. Zatímco toto je umělecké dílo s úmyslným zapojením kýčovitosti, tak tamto je vysoko rozpočtový kýč. Některé filmy zkrátka určují směr kinematografie a jiné vznikají jen na kšeft. Super zápich do videotéky.A o čem to vlastně je pro ty kteří to neviděli? Mladý kluk se potřebuje vyznat v sobě, aby poznal kterou holku miluje a musí se vypořádat sám se sebou i s jejich minulostí. ()

jakubesd1 

všechny recenze uživatele

Toľko úžasných nápadov a šialený úlet. Z pohľadu hereckej stránky to bolo oničom ale s réžijnej naprostá bomba. Super film. ()

Jerkie 

všechny recenze uživatele

Ten film byl skvělej! Po vizuálně stránce, není co dodat. Efekty peckový, přechody, nápady.. Bylo to vtipný, nevšední, a naprosto originálně řešený. Mnoho chvály na tento snímek může padnout. Snad v každé minutě se našlo něco, co bylo top. Takže jsem se na to dívala s překvapením, obrovským zájmem jsem se nechávala těšit tímto vydařeným dílem a říkala jsem si, jak s čistým svědomím bude hodnocen pěti hvězdičkami.. Jenže pak přišel konec. Nebo poslední půl hodinka celé to začalo být tak nějak divné a nijaké. Zamotané a přesto o ničem, jako kdyby scénáristé nevěděli, jak to ukončit. Přišlo mi to ke konci až moc přeplácané, jako kdyby chtěli vzít to, co nestihli ve zbytku filmu, tu akčnost a boj a fantaz a všechno to hodily do těch posledních bitek. Najednou se tam ztratilo takový to kouzlo, co si film nesl, to jak se tvářil "normálně" ale normální nebyl, až jsem si říkala, že to spadne na pouhé tři hvězdičky. K tomu nakonec nedošlo, protože jsem si řekla, že kvůli konci není třeba potápět celý zbytek skvostné podívané. Určitě stojí za to, bez debat. Jen, jak jsem psala, ten konec už mi tak skvělý nepřišel.. Spíš na vypnutí. ()

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama