Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kevin Bacon vidí mrtvé lidi, a ti mrtví od něj něco chtějí. Co? Na to bude muset přijít než se úplně zblázní… Divím se, že mi Ozvěny mrtvých dosud unikaly. Je v nich všechno, co by mělo ve správném hororu být, především ale atmosféra, která nedá vydechnout od první do poslední minuty. Při sledování stále více vyšinutého (kopajícího) Kevina Bacona si nejde nevzpomenout na Richarda Dreyfusse a to, co předváděl v Blízkých setkáních třetího druhu, z milého synka mrazí, scény hypnózy jsou taky dost dobré, a navíc pořád to „něco“, co visí ve vzduchu. Napadá mě srovnání s Téměř dokonalým zločinem, které je proti Ozvěnám jen slabé kafíčko. Davide Koeppe, nechtěl byste zase někdy zfilmovat nějakého Kinga? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

příjemný,mrazivý thriller.o termínu horor bych moc nemluvil,protože přes nějaké to příjemné mrazení se opravdu nepřehoupnete,no prostě se nebojíte.přiznám se že jsem čekal nějakou opravdu hutnou duchařinu a pak sem se dočkal pár vidin a hysterického chování,vždy skvělého kevina bacona.slušný průměr,bohužel. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jako horor bych to neviděl i když tam pár děsivejch scén bylo, ale nic extra. Spíš bych to viděl na kvalitní thriller, kterej se podobá šestýmu smyslu a to občas docela hodně. Co se týče hudby, tak ta občas docela dobře podbarvovala atmosféru, ale jinak byla dosti průměrná, za to herecký výkony už byly opoznání lepší, hlavně Kevin Bacon se tam předved v dobrým světle, za to ten malej kluk se mi moc nezdál, dát tam rádoby inteligentního 5-ti letýho kluka, kterej sám od sebe mluví s duchama a vidí do budoucnosti nebylo zrovna šťastným řešením, ale to se dalo přežít. Jinak se mi to líbilo a viděl bych to jako docela nadprůměrnej thriller ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Popelka mez psychohorory....mohu říci, že Echoes patří mezi tři nejlepší Baconovy filmy a rozhodně právem. Slušně odvedená práce všech herců na place, nádherný obraz toho, když má celý štáb vše propracováno do posledního puntíku. Strhující a napínavé po celou dobu projekce, stále jste v očekávání, co bude příštích minutách. Děj vás plánovitě a bez křečí neustále nese dopředu. Podle mě Secret Window rozhodně nedosahuje jeho kvalit i přes nasazení Deepa a Turturra do hl. rolí. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný thriller, kde Koepp staví především na hodně dobře zvládnuté atmosféře a prací s Kevinem Baconem. Jako horor bych to sice neoznačil, ale pro slabší povahy to přece jenom může být celkem devastující záležitost. Jako celek to není nic hvězdného, ale na jedno použití je to přímo optimální. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Způsob hypnotizace, jímž je poprvé Tom (Kevin Bacon) zhypnotizován, odpovídá skutečným technikám používanými profesionály. Citlivější diváci by skutečně mohli být při sledování scény zhypnotizováni a usnout, proto je na konci sekvence přidaný hlučný zvukový efekt, který by člověka z hypnotizace probudil. (SHI-SHA)
  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama