Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man

  • USA The Amazing Spider-Man (více)
Trailer 1

Peter Parker je středoškolák, který nemá mnoho kamarádů. On sám je trochu podivín, jehož v dětství opustili rodiče a svěřili ho do péče strýce Bena a tety May. Stejně jako většina mladých lidí v jeho věku hledá Peter svou identitu a zároveň prožívá první lásku. Společně se svou dívkou Gwen Stacyovou se potýkají s bouřlivými city, závazky a tajemstvími. Peter jednoho dne objeví otcův tajemný kufřík a rozhodne se vydat po stopách svých rodičů, aby pochopil, proč ho opustili. Pátrání ho zavede přímo do Oscorpu a laboratoře otcova bývalého kolegy Curta Connorse, kde se musí postavit doktorovu alter egu, Lizardovi. Petr je přitom nucen učinit několik rozhodnutí, která mu navždy změní život... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

HarveyDent

HarveyDent (hodnocení, recenze)

Jo, s jedním se tu shodnem všici panstvo rejža by měl být novej nejen kvůli tomu že Raimi je unavenej, ale nebylo by špatný vidět Spideyho z jinýho "úhlu pohledu"........ta RAimiho vize Spidermana je dobrá, ale třikrát a dost. I kdyby čtyřka byla skvělá snad jako dvojka tak by to NUDILO. BTW: Raimi Hobítka točit nebude Jackson ho bude jen produkovat a rejža bude GUILLERMO DEL TORO (na oba dva díly)

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Chtělo by to nového režiséra, který by se moc nevěnoval Parkerovi, ale záporákům. O Parkerovi toho vím už dost. A taky aby v závěrečné bitce nezachraňoval Spidey Mary Jane. To už tu bylo 3x a pořád dokola.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Vida, ze spinosaura konečně vypadlo něco inteligentního. Vzhledem k tomu, že Carnage je Venom v bleděmodrém (tedy ne, že bychom si ve trojce Venoma nějak moc užili), tak bych s ním taky počkal. A souhlasím i s nasazením Škorpiona, to je vynikající záporák, Lizard je jen přerostlá ještěrka v laboratorním plášti. Ale po slabé trojce by to chtělo nového režiséra, Raimi je už zjevně vyčerpaný.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

No tak co sa tyka serie spiderman, mohli by sa odputat od toho klyse. Trojka bola pre mna sklamanim a 4, to by musel Raimi zmenit styl a scenarista urobit nieco co uz som nevidel v predoslych dieloch. Uvital by som menej americkych symbolov a zastav, urcite by to bolo menej komicke.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Jaká sra*ka? Druhej díl je nejlepší zfilmovanej komix a trojka taky není vůbec špatná.

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

proboha kolik tech dilu jeste bude, je to cim dal tim vetsi sracka

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Hobit má premiéru v prosinci... Tak takhle hrubý odhad jsem už dlouho neviděl - vždyť není vůbec jasné, kdy se začne točit a už vůbec ne s kým!
Ale hlavně, Raimy žádného Hobita točit nebude, takže si může na rok 2009 pachtit dalšího Spidermana, třeba to bude nakonec lepší podívaná, když dostane jen 100mega a zaměří se na děj než na triky.
Jackson bude ten, kdo Hobita nakonec zfilmuje. Kdy, to je nadále otázkou...

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Hobit má premiéru v prosinci 2009 a Spider-Man 4 se možná ani ten rok nestihne, takže ano, rozumíš tomu dobře :)

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

To si jako Sam střihne čtyrku Spajdyho a Hobita v jednom roce nebo jak tomu mám rozumět. :)

Web-Head

Web-Head (hodnocení, recenze)

Kdyby spolupracoval Koepp se Sargentem. Mohlo by vzniknout kvalitní pokračování...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Tak scénář má na starosti starý známý David Koepp (Spider-Man, Mission: Impossible, War of the Worlds)

Web-Head

Web-Head (hodnocení, recenze)

Lizard je jistý, zde není o čem spekulovat. Ale proč Carnage? Tuto postavu jsem neměl nikdy rád. Díkybohu, že se vrátil Koepp.

Na IMDb hodnocení Spideyho 3 klesá, nyní 69%.

Skeeter

Skeeter (hodnocení, recenze)

for Dudek: fíha...to bude bolet...:D :D:D...to su teda zvědaví, jak to dopadne. ;-)

honzii

honzii (hodnocení, recenze)

Tak z trojky jsem velmi hořce zklamán. Nechápu ten průměr na IMDB.com. Tohle byl omyl (hlavně scénáristický).

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

taky plánuji jít na 3 do kina a čekám od ní moc mě osobně se Spidermani líbili zatím všichni jen v 2 mě zklamala přeměna OCTOPA na hodného to mě tam nějak nepasovalo ale neva

honzii

honzii (hodnocení, recenze)

Na trojku se chystám do kina a moje očekávání je opravdu veliké, ale mám takové tušení, že to bude buď neskutečná pecka a nebo přeslazený gyč. Rozhodně ale nerad slyším, že pokračování filmů ztrácí na kvalitě, přestože to tak většinou je. Kdyby se po nějaké pauze shromáždila stejná skvadra jako při předchozích dílech, nemuselo by to dopadnout špatně. Potvrdit to ale budu moct až po zhlédnutí té trojky.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

"USA 2009" ...to by mě zajímalo, kdo si tohle vycucal z prstu...

Web-Head

Web-Head (hodnocení, recenze)

Pedestrian: Samozřejmě nemusí, "trojku" jsem ještě neviděl. Ale myslím si, že nasadí laťku hodně vysoko. Ale určitě odejde Tobey, Kirsten atd. A Samovi se bez nich nebude chtít pracovat. A producenti jen aby vydělali peníze, seženou špatného režiséra. I když překvapivě Spider-Man je jediná comicsová adaptace, kde si před samotným natáčením dali hodně záležet na osobě, která bude režírovat.

Kirsten řekla v jednom rozhovoru, že si nyní chtějí dát na 4 roky od Spideyho volno. A potom mají v plánu se s původním štábem sejít a natočit "čtyřku".

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Web-Head: A proč by měl jít kvalitativně dolů? Spider-Man 2 byl lepší než jednička, a od trojky očekávám, že bude ještě lepší než dvojka. Tohle není jen tak nějaké Saw :)

Web-Head

Web-Head (hodnocení, recenze)

Já to viděl dříve, ale nediskutoval.

Jestli se chopí režie Sam není zatím vůbec jisté. Ale každopádně můžeme počítat s tím, že kvality již půjdou dolů. Studio chce natočit "čtyřku" stůj co stůj.

Související novinky

Zemřel herec Irrfan Khan

Zemřel herec Irrfan Khan

29.04.2020

V 53 letech zemřel hvězdný indický herec Irrfan Khan. Příčinou byla infekce tlustého střeva. Od roku 2018 zároveň bojoval s rakovinou. Herce mohou diváci znát nejlépe z rolí jako Pí a jeho život,… (více)

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

31.10.2019

Bývalá hvězda Spider-Mana Andrew Garfield se upsal novému režijnímu projektu Lina-Manuela Mirandy Tick, Tick… Boom! pro Netflix. Příběh se odehrává v devadesátých letech minulého století a sleduje… (více)

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

09.07.2019

Od té doby, co se postava Spider-Mana díky dohodě se Sony vrátila částečně pod Marvel a funguje tak po boku Iron Mana a spol. v rámci MCU, těší se opět obří popularitě. Není to přitom tak dávno, co… (více)

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

02.03.2014

V Sony čerstvě potvrdili, že Marc Webb zůstává v comicsové síti. Režisér Amazing Spider-Mana a Amazing Spider-Mana 2 natočí i třetí díl pavoučí ságy, který půjde do kin 10. června 2016. Čtyřku, jejíž… (více)

Reklama

Reklama