Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man

  • USA The Amazing Spider-Man (více)
Trailer 3

Peter Parker je středoškolák, který nemá mnoho kamarádů. On sám je trochu podivín, jehož v dětství opustili rodiče a svěřili ho do péče strýce Bena a tety May. Stejně jako většina mladých lidí v jeho věku hledá Peter svou identitu a zároveň prožívá první lásku. Společně se svou dívkou Gwen Stacyovou se potýkají s bouřlivými city, závazky a tajemstvími. Peter jednoho dne objeví otcův tajemný kufřík a rozhodne se vydat po stopách svých rodičů, aby pochopil, proč ho opustili. Pátrání ho zavede přímo do Oscorpu a laboratoře otcova bývalého kolegy Curta Connorse, kde se musí postavit doktorovu alter egu, Lizardovi. Petr je přitom nucen učinit několik rozhodnutí, která mu navždy změní život... (HBO Europe)

(více)

Recenze (1 598)

Psema 

všechny recenze uživatele

Předražená, osminohá variace na Batman Begins, u které si nejsem úplně jistý, jestli mě vytáčí svojí neschopností doopravdy rebootovat (pod tímhle pojmem si představuji něco jiného než nekonečné parafrázování Raimiho), nebo regulérním selháním v oblasti střihu a dramaturgie, jehož důsledkem je série více či méně nelogických scén bez dramatické struktury (všimněte si, jak se tam všechno děje ráz na ráz bez jakékoliv výstavby). Asi obojí, což ve finále doráží Webbova neschopnost vytvořit s rozpočtem Spider-Mana 3 alespoň takové akční divadlo, jaké strýček Sam předvedl ve své verzi prvních Parkerových krůčků po zdi. Alespoň že Martin Sheen hraje Martina Sheena a Gwen nemá v šatníku nic jiného než "mini" a podkolenky. P.S.: Může být film o Spider-Manovi dobrý, když je titulní hrdina otravný imbecil a vedlejší postavy mu v počtu hlášek dávají brutálnější K.O. než Drago Apollovi? ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Podstatne lepší Spiderman. Ako po hereckej, tak po dejovej a vizuálnej stránke. Toto spracovanie je oveľa viac komixové a "reálnejšie" než jeho predchodca. A hoci som bol pred pozretím filmu dosť skeptický čo sa Andrewa Garfielda týka, musím priznať, že ma celkom milo prekvapil. Chémia Andrew - Emma funguje dokonalo, herecké výkony ústredných hrdinov vôbec nezaostávajú a tak spolu s komixovejším scenárom a premasteným vizuálom tvoria veľmi príjemnú letnú komixovku, ktorá pobaví a otvára tak dvere ďalším pokračovaniam. There's rumor of a new species in New York. It can be aggressive, if threatened... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Mělo to být svěží, cool a sexy, je to svěží, cool a sexy. Maximální sympaťák Andrew Garfield JE Spider-Man, Maguire dokonale zapomenut. 80% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Jeřábníci do toho! Skvělá zábava, ale pochybuju, že Webb plánoval tolik scén k zasmání, byť některé byly zcela přiznaně sebeparodizující. [Kino, 2D v originálním znění] ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Marc Webb potvrzuje, kde je králem - v oblasti svěžích, jiskřením nabitých romancí. Ale v rámci ucelenosti a smysluplnosti a celkové stavby děje to už pokulhává vydatně. I když se oprostíme od odéru té zbytečnosti originu, stále to nefunguje tak, jak by mělo. I přes větší příklon ke komiksovému Pavoukovi - syntetická vlákna included. A žel, nový padouch je strašně nevýrazný. Na druhou stranu, akce je ucházející, ta školní s nejlepším cameem Stana Leeho dosud přímo parádní, létání stále stejně krásné jako s Tobeym. A Emma Stone je k nakousnutí. Probírat tu, kdo je tedy lepším Peterem ale rozhodně nehodlám, každý měl něco do sebe a Andrew ještě neměl tak úplně dostatek času se prokázat. Zatím ale působí stejně sympaticky, jen více emo. Kdo by se teď chtěl děsit, ne, je to s mírou a tu nesmělost a plachost byla radost sledovat. Jeho herecký projev mám rád už od Social Network, takže budu sledovat dál. Suma sumárum - obstojná komiksovka snažící se podat příběh Petera Parkera temněji a dospěleji, dojíždějící na děj, ale těžící z chemie mezi hlavními hrdiny a Spidey aury. 4 PS: Marc bude režírovat i další část, nu jenom doufejme, že tentokrát už film dotáhne k dokonalosti, stejně jako to udělal Raimi se svou nedostižnou dvojkou. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Spider-Man má stále čo ponúknuť. Aj keď je jeho divácke publikum možno menšie, než batmanovské, či supermanovské a charakter jeho postavy nemá toľko potenciálu ako u spomenutých, či iných comicsových hrdinoch, pokiaľ sa za spracovanie postavý zručný rozprávač, tak sa z toho dá stále vyžmýkať dobrý príbeh. Od posledného zakopnutia Riamiho a smutného zavŕšenia jeho trilógie prešlo takmer päť rokov a ja som rád, že Spideyho nakopol Marc Webb a priniesol k jeho postave čerstvý vietor. Po hereckej stránke zvládnuté, sympatická ústredná dvojica, slyzký Rhys Ifans, čo však v prípade záporáka znamená pochvalu. Vyše dvojhodinová pavučinová prestrelka ubehla celkom svižne, bez nejakých zádrhelov, či zbytočných sentimentálnych naťahovačiek a ja som bol prekvapivo spokojný. 80%. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

500 dní so Summer za 230 miliónov?! Na Marca Webba som v tejto režisérskej polohe vôbec nebola zvedavá a The Amazing Spiderman mi len dokázal, že moje obavy neboli neopodstatnené. Ďalšie apokalyptické rozčarovanie ako v prípade Wrightovho filmu "Hanna", kedy divák od akčného scenára očakáva akčne pohotové a scenáristicky chytré dielo a nie predlhé, monotónne sentimentálne žvanenie. Vedela som už pred zhliadnutím nového Spidermana, že Webba budú viac zaujímať teenagerské hlavolamy, hanblivé lásky, zoznamovacie trapasy, ale dúfala som, že po hodine sa spamätá a s rovnakou vervou sa pustí nielen do psychológie Petera Parkera, ale aj do psychológie Spidermana čoby muža, hľadajúceho tajomstvo svojich rodičov alebo zmietaného výčitkami zo smrti strýka (to z predchádzajúceho Spidermana jasne vyplýva) a zároveň by jeho činy vychádzali z jasných príčin, nie len z potreby kŕčovitého šaškovania (hláškujúce scény s Garfieldom/Spidermanom sú trápne). Už na začiatku si film vytýčil viacero dejových odbočiek (tajomstvo zmiznutých rodičov, hľadanie vraha, príšera), no zatiaľčo Nolan takéto scenáristické eskapády svižne zvláda a ani na minútu mi nedá vydýchnuť, Webb ani jednu líniu nedotiahne poriadne do konca, nezvláda dramatickú výstavbu ani akčnú dynamiku (trailer je navyše príšerne zavádzajúci - odchod otca tu nie je nijak vysvetlený a film len presne okopíroval Raimiho Spidermana bez štipky invencie). Garfield je síce herecky lepší ako Maguire, ale na Raimiho sviežeho, zábavného Spidermana sa film nechytá ani náhodou. Rozvláčny, obsahovo nezmyselný, efektne nijak veľkolepý počin, ktorému chýbajú takmer všetky parametre potrebné na označenie fajnového vzrušujúceho blockbusteru. A mne je trápne, že dávam až 3*. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je příjemné zase vidět Spider-Mana v akci - akční scény svižné a povedené, na druhou stranu k dějové linii o civilním životě Petera Parkera skoro nemá smysl se vyjadřovat, tak moc je vyloženě blbá. Tvůrci jsou až moc v zajetí toho, že relativně "nedávno" vznikla trilogie Sama Raimiho, kterou nechtějí přesně kopírovat, ale některé prvky ze Spidermaního kánonu prostě použít musí (proslov o zodpovědnosti, smrt strýčka Bena, vymýšlení kostýmu a pavučinometů, hledání Benova vraha), takže to celé nuceně trochu pozmění, a tenhle jejich rozpor je na filmu zatraceně (negativně) poznat. A není to tím, že bych nějak nostalgicky vzpomínal na Raimiho triologii, ačkoliv si ji samozřejmě pamatuju. HERE BE SPOILERS: Problém je už v tom, že Peter Parker není žádný outsider. Je to cool geek (ne nerd), který jezdí na skateboardu. A v jakém vesmíru musí Gwen uhánět Petera, místo toho, aby Peter byl ňouma, kterej s ní ani nebude schopnej promluvit? Jo, a taky je najednou v tomhle světě všechno až moc propojené, až moc "perfektně", třeba že Peterův otec zkoumal pavouky... suuure. Takovýchhle náhod je tu přehršel, občas je to fakt otravné, jak všechno se vším souvisí. Gwen Stacy pracuje v Oscorpu?! To si to scenáristi fakt ulehčili. "Musím ho zastavit... Protože jsem ho vytvořil." UAAA! Jeřábníci... Duel kapitána Stacyho a Lizarda si bere dost z Terminátora 2. ___ Výborný Rhys Ifans, ale hnusně ztvárněný Lizard. Příšerný soundtrack. Celkový vzhled kostýmu je ok, samotná struktura jako u basketbalového míče je ale omyl. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tohle jiné pojetí Spider-Mana, jsem spokojený i s Webbovou režijí soustřeďující se na pavoukovu lidštější stránku. Oproti Ramiho Spiderovi je tenhle kousek mnohem blíž tomu jak jsem si adaptaci pavoučího muže představoval. Pořád tu ale zůstává dost mizerný scénář a dost slabý záporák. Ještěr měl větší potenciál a není trikově dobře zvládnutý. Garfield hraje parádně a s Emmou Stone jim to spolu pěkně jde. Příběhově jde jasně vidět, že jde zatím pouze o první díl trilogie, otázky s rodiči jsou jen lehce nakousnuté. Tak uvidíme kam nás zavede další díl. Mimochodem Hornerova hudba je hodně mimo. Vůbec sem nesedí a trochu moc připomíná AVATAR. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První dojem? Fajn. Nejsem nadšená, nejsem zklamaná, prostě jsem dostala tak nějak to, co jsem očekávala. Jestli je to dobře nevím, každopádně srovnání s původním Spidermanem se přímo nabízí a tak se mu nevyhnu. Spiderman z roku 2002 se zabýval více faktory; Peterem jako loserem, jako hodným synovcem, víc se řešila láska, víc se řešilo jeho špatné svědomí ohledně smrti Bena. Bylo to takové vtipnější, zatímco Amazing Spider-man na to nahlíží z té temnější stránky. Začátek slibný, jakmile si však Peter nasadil masku, nastala rutina superkýčovitých superhrdinských filmů. V té chvíli se dostavilo mírné zklamání.. Psalo se o tom, jak se tenhle film víc zabývá jeho minulostí a osobním životem, ale není to pravda. Asi nebylo zbytí,ale původnímu Spidermanovi se podobá v některých scénách až příliš. Jakobych měla dejavu. Vadí mi spousta nedořešených, nebo nevyužitých věcí, jako co se stalo s rodiči, nebo vina ze smrti strýce. Ale možná si to schovávají na druhý díl (i když to druhé asi těžko,že..). Kirsten Dunst nemusím, takže obsazení mojí oblíbené Emmy bylo úlevou. A Andrew Garfield docela ujde,i když nemá na to utáhnout hlavní roli a měl by trochu zapracovat na výslovnosti:)Abych to shrnula, je škoda, že toho tvůrci pořádně nevyužili a nepředvedli nám nějakého úplně jiného Spidermana. Ale snaha byla a uvítala jsem , že se tenhle Peter nesnažil tolik o to být za každou cenu superhrdinou. Amazing Spider-man ale more amazing než první rozhodně není. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Doufam jsem, že po vzniku nových dílů Batmana a restartu celé serie, jejíž staré díly byly v podstatě v tu chvíli zapomenuty, nebo v nejlepším případě hozeny do ústraní, konečně tvůrci pochopili jak točit komics. Bohužel nikoliv. Přičemž Spiderman by mohl mít velice podobné atributy rozevraného hrdiny jako Bruce Wayne. Narozdíl od milionáře tu máme prostého kluka, který má zase ty své problémy proč se nedokáže ztotožnit se svým alteregem. Ovšem osudovost tady naprosto chybí a čím dále jde divák filmem, tím více jsou zde cítit neduhy z předešlých dílů - sentiment, "správní hrdinové", zase ta pomoc na poslední chvíli, jak se ze špatného klučiny stal správný klučina, starostlivá teta a správný strýc - mimochodem vynikající Martin Sheen. Vážení, je to nuda. Akce je slušná, first person záběry inovativní (jinak překvapivě technická stránka od starších filmů v podstatě k nerozeznání), ale není tu žádný hlubší přesah, žádná kulervoucí scéna. Film nejlépe funguje (záměr?) jako příběh o seznamování dvou teenageru - strhující chemie mezi Garfieldem a Emmou Stone. Čekal bych více a restart se určitě nekoná. Možná ten komerční jedině. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem Spider-mana miloval. Především pak první díl, ten jsem viděl nesčetněkrát. S napětím jsem tedy očekával jak dopadne ten nový. Zprvu jsem si říkal : Restart série. Proč? Mám rád původní herce, nechci si zase zvykat na nové a nechápal jsem, proč prostě neudělají čtvrtý díl (alespoň s jinými herci, ale ne reboot). Musel jsem se s tím smířit a přijmout Andrew Garfielda za, pro mě charismatického, Tobey Maguire. Jelikož jsem nikdy moc neměl rád představitelku Mary Jane, tak mi Emma Stone v roli Gwen Stacy připadala jako parádní volba. Teď ale k samotnému filmu. Peter Parker je zde osobitější a uvěřitelnější než v původní trilogii, je to zkrátka normální drzý kluk, který jakmile získá superschopnosti, má problémy ve škole a vůbec se zvládáním svého života. Také jsou zde začleněni do příběhu Peterovi rodiče, což jsem uvítal, protože jsem alespoň neměl pocit, že se koukám na ten samý starý film s novými herci...Co mě ale naopak trošku zklamalo byl hlavní "záporák," Lizard. Když to přirovnám k Venomovi z třetího dílu, tak zas tak zlé to nebylo, ale prostě jsem od něho čekal víc. Je to asi jen můj subjektivní pocit, ale mně se prostě jeho vzhled nelíbil. Film je povedený, na 3d se opravdu vyplatí zajít do kina, jen mě prostě zklamalo, že je to restart. Ovšem i tak se těším na další díly...80%...[14.07.2012_Cinestar_Plzeň] ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vysloveně slaboučká záležitost. Znovu převyprávěný příběh o nerdíkovi, co přijde o strejdu a pochopí, že s velkou silou přichází i velká odpovědnost... Radši bych si dala pokračování trilogie s Kirsten Dunst. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Když jsem se těsně před projekcí dozvěděl stopáž, kroutil jsem očima.. Zbytečně. Amazing Spider-Man sice není tak amazing, jak by se mohlo po trailerech zdát, ale Raimiho "památku" dozajista nepoplival. Ano, vyskytuje se zde několik typicky (amerických!) heroických hlášek, ze kterých by se někomu mohlo udělat mdlo, ale tak to už u podobných filmů je a jiné nebude. Navíc je Webb, myslím záměrně, tak trochu namířil proti sobě, což bylo určitě ku prospěchu věci. Já se při pokračování další návštěvě kina bránit nebudu. Sympatická kamera a Garfield jsou nejvýraznější plusy - 70%. PS: I přes kladné pocity ze včerejška má Spajdý štěstí, že se s premiérou vecpal ještě do první poloviny července, protože po posledním netopýrovi po něm pravděpodobně nikdo ani nevzdechne. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Marc Webb nema bohatu filmografiu, avsak najznamejsi film, aky natocil je romanticky film 500 DNI SO SUMMER (2009) a skusenost z romantickeho filmu preukazal aj v tomto filme. Mal som taky pocit, ze mladsi divaci sa pri dlhych dialogoch a hlavne v prvej polovici filmu trosku nudili, pretoze zrejme ocakavali Spidermanovske eskapady asi trosku skor a hlavne viac, ale reziser nam chcel najskor predstavit hlavnych hrdinov, co sa mi celkom pacilo a az potom sa to rozbehlo. Priznam sa, ze som pred filmom vobec netusil, kto ma hudbu pocas filmu, avsak pri niektorich romantickych scenach som si hned spomenul pri klavirnych castiach hlavne na TITANIC (1997), pricom az na konci filmu som si vsimol meno Jamesa Hornera, cim sa len potvrdil moj dojem, ze romanticke chvile vo filmoch vie asi najkrajsie hudobne spestrit prave spominany James Horner. Skoda, ze si nepamätam na prveho Raimiho SPIDER-MANA (2002) s Tobey Maguireom, avsak podla mojho nazoru restart nebol zbytocny, skor vydareny, ale neviem, ci lepsi, nez ten Raimiho Spider-Man. _________ Andrew Garfield - (Spider-Man / Peter Parker) +++ Emma Stone - (Gwen Stacy) +++ Rhys Ifans - (Lizard / Dr. Curt Connors) +++ Denis Leary - (Kapitán Stacy) +++ Martin Sheen - (Strýko Ben) +++ Sally Field - (Teta May) +++ Campbell Scott - (Richard Parker) +++ Embeth Davidtz - (Mary Parker) +++ Max Charles - (Štvorročný Peter Parker ) +++ Stan Lee - (Školský knihovník) +++ Produkcia: Stan Lee +++ (Videl v 3D kine 03.07.2012) +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Žádný výrazný přesah, žádná scéna, u které by divák údivem zvládl jen polknout, lehce vetchý scénář, despekt od nejednoho diváka.. Přesto, světe, div se, za mě lepší, než Raimiho trilogie. Nevím, jestli je to tím, že je tenhle restart vtipnější, romantičtější a celkově víc blížící se mladšímu publiku (do kterého už stejně nepatřím), ale už samotný věrohodně nesmělý Andrew Garfield mi tu sedí líp, než jeho (přiznejme si) v roli divný předchůdce Tobey Maguire. Tvůrce chytlavých 500 dnů se Summer jakoby zužitkoval svůj talent na dialogy a poměrně svěží práci s mladými herci a vytvořil Spider-Mana, který zaujal i člověka, který jinak comicsovou obec docela ve velkém odsuzuje/neuctívá. Právě tokání mezi Peterem Parkerem a šprtkou Gwen funguje na jedničku, oba jsou přirození, rozjívení. Parker pak záhy nabere očekávanou mrštnost a sílu, jeho Spidey je ladný, správně hláškující a i když se tu o nějakou velkolepost zavadí jen poměrně obtížně, tenhle odlehčený kousek uhání i s pomocí oddaných jeřábníků (jsme přeci v Americe!!) směle kupředu. Rhys Ifans mi coby hlavní padouch nevadil, beru ho s ohledem na jiné záporáky jako důstojného soupeře, strýček Ben Martina Sheena v mezích tolerance morálně káže a policejní náčelník Denis Leary tu rozhodně není jen do počtu. Dobré, velmi dobré.. za 75%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že jsem se na tento film strašně těšil, dokonce jsem na něj chtěl jít i do kina. Bohužel mi to tenkrát nevyšlo a já si dneska můžu spíše: "Bohudík, že to tenkrát nevyšlo!" The Amazing Spider-Man je naprosto průměrná kopírka něčeho, co tu už bylo, ale v mnohem lepším provedení. Nemám ani tak problém s Andrew Garfieldem jako hercem, o něm vím, že je schopný. Ale mám problém se scénářem, kdy vlastně sledujeme "proměnu" týpka, který jezdí na skatu a vůbec nevypadá jako někdo, kdo by se potřeboval nějak proměnit (ne, vlastně potřeboval trochu síly, aby si to párkrát vyřídil s pár lidmi, kteří ho štvali, to je fakt). Co se mi zpočátku na této verzi líbilo, bylo to používání nové síly (kdy Peter vytrhával věci, protože nevěděl, jakou sílu vlastně má) ale i tohle pak dokázali scenáristé zabít tím, že jeho spolužákům tohle přišlo prakticky normální (to jako fakt? Mladý kluk roztříská basketbalový koš, všichni se jen ohlédnou a to je vše?) Navíc v tomto díle Spider-Man sundá masku (a odhalí svou identitu naprostým cizincům) vícekrát, než Tobey za všechny tři díly dohromady. Ne, tohle není Spider-Man. Chyba je hlavně v odfláknutém scénáři. Herci se snaží (Emma je zlatíčko, Andrew je ok, ale Toby byl lepší) a Webb překvapivě slušně utáhl akční scény. Ale nevidím důvod si tento film pustit znovu. Ne na body, ale Raimi vyhrál tento pavoučí zápas tvrdým KO. 60 %. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

No,... tak Andrew Garfield nebol taký neznesiteľný na pohľad, ako som si myslela, keď som videla trailer. Aj tak sa mi lepšie pozeralo na Emmu Stone a Rhysa Ifansa. Ehmm, a prečo sa vlastne spracúvala tá istá časť Spíďovej histórie a života, ktorú už predstavil Tobey McGuire??? To mi chce Hollywood povedať, že ten Spider-man s dlhočiznou komiksovou minulosťou a mega základňou fanúšikov má len zopár sfilmovateľných storylajnov, ktoré sa podobajú ako vajce vajcu? Wormboy to vystihol presne - zbytočný film (hoci videla som aj zbytočnejšie). ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Zase špatně, špatně, špatně. Začátek byl celkem dobře zpracován a ve vtipném pojetí, ale to je asi tak všechno. Předně mi hned po úvodních titulcích chvíli trvalo, zvyknout si na nového Petera Parkera v podání vycmrdlé houžvičky Garfielda. (Protože pravý Spider-Man, by měl správně být urostlý a hutně svalnatý stejně jako Superman). Řekl jsem si, dejme tomu. Pak bylo i v pořádku, že začal používat elektronické sarapatičky do obleku. Dokonce i zpočátku byl vidět Spideyho speciální zrakový alarm, před hrozícím nebezpečím, ale pak jsem koukal jako opařený, že to úplně vymizelo. Takže Parker byl věčně omlácený a ještě chytnul i kulku. Nejspíš jeho varující signál dostal sklerózu, jinak si to nedokážu vysvětlit. No a úplně nejhorší byla proměněná postava ještěrky. To už jsem si začal říkat, že se asi tvůrci zbláznili, když tam mrsknuli toho dinosaura ze Super Maria Brose z roku '93. Jen s oněco větší hlavou. Už mi tam chybělo jen foukání na harmoniku. To se ani zdaleka, nepřibližuje té kreslené příšeře https://lh6.googleusercontent.com/-mcF-tg6bNmw/T_4ROr4FIII/AAAAAAAAAII/BrM-j5ey0Rg/s720/lizard.JPG Opravdu je to jen nízská komiksovka s velkým rozpočtem. A tím na dlouhou dobu končím s filmovým Spider-manem. Filomový tvůrci jenom špiní kvalitní komix. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dnes viděno podruhé, a je to o tolik lepší... Zírám. Většina výtek, které jsem měl, je fuč. Zbyla vlastně jen okatá digitálnost Lizardova a smrtelně vážná (a proto směšná) scéna s jeřáby, jinak je v téhle komiksovce vše na svém místě. A Hornerova hudba je dokonale úchvatná, škoda proto, že s ní druhý díl už nepočítá (to je vážně hloupý zvyk). ()

Související novinky

Zemřel herec Irrfan Khan

Zemřel herec Irrfan Khan

29.04.2020

V 53 letech zemřel hvězdný indický herec Irrfan Khan. Příčinou byla infekce tlustého střeva. Od roku 2018 zároveň bojoval s rakovinou. Herce mohou diváci znát nejlépe z rolí jako Pí a jeho život,… (více)

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

31.10.2019

Bývalá hvězda Spider-Mana Andrew Garfield se upsal novému režijnímu projektu Lina-Manuela Mirandy Tick, Tick… Boom! pro Netflix. Příběh se odehrává v devadesátých letech minulého století a sleduje… (více)

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

09.07.2019

Od té doby, co se postava Spider-Mana díky dohodě se Sony vrátila částečně pod Marvel a funguje tak po boku Iron Mana a spol. v rámci MCU, těší se opět obří popularitě. Není to přitom tak dávno, co… (více)

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

02.03.2014

V Sony čerstvě potvrdili, že Marc Webb zůstává v comicsové síti. Režisér Amazing Spider-Mana a Amazing Spider-Mana 2 natočí i třetí díl pavoučí ságy, který půjde do kin 10. června 2016. Čtyřku, jejíž… (více)

Reklama

Reklama