Reklama

Reklama

Uhlazený manažér Nick Hume (Kevin Bacon) žije dokonalý život až do doby, kdy se jeho syn stane obětí iniciačního rituálu gangu a přijde o život. Pod tíhou zármutku Hume dospěje k závěru, že musí ochránit vlatní rodinu sám. Chce se pomstít a slíbí, že najde každého, kdo má se zločinem něco společného. Vražda se stává nástojem jeho pomsty. Režisér filmu Saw: hra o přežití James Wan a scénárista Ian Jeffers přepracovali do filmové podoby původní román Briana Garfielda. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

keby teraz bol bacon mladsi vedel by som si ho predstavit v serialy punisher ktory tereaz netflix toci lebo v tomto filme to bol neskutocny krutak a borec

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Vskutku nie až tak vzdialená a smutná realita, i keď trochu prichytená za vlasy. Kevin Bacon sa meni z Dr. Jekylla na Mr. Hyda závratne rýchlo a s poriadnou razanciou, ktorá má ďaleko od skutočnosti, lenže v tomto filme, ide skôr o princíp "Quo Vadis society ?" Kde zlyháva súdny systém - zlyháva všetko a nastáva anarchia resp. pomôž si sám človeče.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

perfektne trapny film, neuveritelné momenty... človek ma pocit že neverí vlastným očiam. druhá hviezdička za hudbu.

Michail18

Michail18 (hodnocení, recenze)

Skvelý herecký výkon Kevina Bacona spravil tento film nadpriemerným. Kombinácia napätia, lásky,, strachu a pomsty ma úplne dostala. Druhá polovica filmu je síce pomerne prehnaná ale dojem z filmu mi nepokazila :)

totalpunk

totalpunk (hodnocení, recenze)

Mne sa tento film páčil...neviem čo sa vám niektorým na ňom nepáčilo...mňa bavil až do konca.

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Superni thriller, pro Bacona jak delany, tesil jsem se, a nezklamal.

frankiiee

frankiiee (hodnocení, recenze)

nooo tak....miestami to bolo sice poriadne prehnane ale nenudil som sa...a Kevina som videl v podobnej roli prvy krat a velmi sa mi pacil

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Velice povedený film. Vše bylo celkem v pohodě a reálné, až na ten konec. Já si myslím, že by s prostřeleným krkem moc daleko nedojel. :)

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

Filmu sem ze začátku moc nevěřil,ale po chvilce mě přesvědčil,že mám změnit názor,opravdu mě bavil a myslím,že James Wan odvedl dobrou práci a má na svědomí už 3 mé oblíbení filmy(SAW,Zlověstné ticho a těď i Rozsudek smrti)

Trakat

Trakat (hodnocení, recenze)

Film absolutně bez nápadu. Zápletka otřepaná - od 15.minuty filmu je jasné jak dopadne. Kevin Bacon jako obyčejný  manažer dokáže sám zvládnout několik gangsterů a prát se jako příslušník speciálních jednotek. Dvě hvězdy dávám jen za práci s kamerou.

Gozer

Gozer (hodnocení, recenze)

Jsou průměrný filmy, jsou kvalitní filmy a jsou bezvadný filmy. Tohle je typická ukázka kvalitního filmu. Čistě na čtyři hvězdy. Napínavá podívaná, sice s jednoduchym scénářem, ale párkrát rozhodně překvapí, např. v jedný scéně jsem si myslel, že se to Baconovi jen zdá, ale hle :) ....Ten kdo dá tamuhle filmu méně než tři hvězdy je u mě trouba :)

nigga

nigga (hodnocení, recenze)

dexterXXL : To že ti Bacon nesedí do role milujícího otce, to je holt názor, kterej ti nevymluvím, ale k tomu dalšímu, on prostě někomu nedal jen tak pěstí do nosu a gangsta se složil, jako ty likvidace na férovku byly nekorigované a postava Bacona si skoro ublížila sama, prostě udělal v tu chvíli tu nejlogičtější a nejimpulzivnější věc, co ho napadla. Já myslím, že kdyby bylo na něm, tak uteče (což se ostatně v garářích stalo, prostě žádnej nadlidském drsňák), ale nevím jak ty, ale já bych se snažil bránit rodinu všemi možnými prostředky a člověk dostane ze sebe tolik adrenalinu, že nemůžeš na 100% napsat, že by to nedokázal. A ti gangsteři nebyli kdovíjak vytrénovaní Delta force, že by je naštvanej člověk s úmyslem povraždit je za každou cenu, ještě k tomu s výhodou, že má mozek a moment překvapení ale samozřejmě o realismu tyto filmy nejsou, jsou spíš o tom, co by si lidi přáli udělat v podobné situaci, v nejhorším si můžeš říct, ten měl ale kliku.

dexterXXL

dexterXXL (hodnocení, recenze)

kevin bacon hra absolutne umele. O nicom..nemozem si pomoct, ale cely film mi vyznel v jeho podani nerealisticky. proste sa mi nehodi do role milujuceho otca. absolutne nie a duplom nie ako do role cloveka schopneho obetovat sam seba v mene pomsty. Kevin bacon je pre mna prototyp hajzlika a ne otca, sorry. Uprimne povedane, keby si vymenil ulohu so sefom tej bandy kludne by som tomu veril viac. dalsia vec je scenar..ako nech mi sa nikto nesnazi nekecat ze roztraseny poistovak zlikviduje bandu holohlavych grazlov...ako zazil som uz mnoho ale toto americke lajno ma dostalo. za 500 dolarov si nakupil dve pistole a brokovnicu, plus k nakupu dostal uzivatelsku prirucku pre zaciatocnikov v zmysle, kupil ste si brokovnicu, tu sa dava naboj, tu sa stlaca spust a uz vam nechyba nic aby ste nepobili bandu hooligans...ako toto ne...sorry toto proste ne.. mozem pokracovat, zapas s vymakanym chalanom v najlepsich rokov, ozbrojeneho pistolou...kevin jakozto odhodlany otec s holymi rukami ho bez vacsich problemov odrovnal, ako coze?? Ja neviem pozeram sa na rusky vojnovy film z 50 rokov ?? a k tomu dalsich milion veci, konec..vymalovano...

choze

choze (hodnocení, recenze)

Revenge movies se vracejí. Mé druhé já, Rozsudek smrti, připravovaný remake Přání se Slyem...paráda

M4rtin

M4rtin (hodnocení, recenze)

Film ma dve casti. Ta prvni je na 5 hvezdicek, ta druha je uz takova standardni vyvrazdovacka, kdy zabiji kancelarska krysa. Kdyby se film odehral v duchu prvni hodinky, bylo by to celkove asi lepsi.

teutates

teutates (hodnocení, recenze)

Ide o vydarený snímok,ktorý sa na nič nehrá!Kevin Bacon tu ukázal,že má naviac ako na"B"filmy!Punisher v jeho podaní je super!Podarený snímok..!

petero

petero (hodnocení, recenze)

Páčil sa mi Saw aj Dead Silence, takže k Death Sentence vzhliadam s nemalou nádejou ... Kevin Bacon ... je to na tebe, buď dobrý a podaj výkon ako sa na charakterového herca patrí.

Clavius

Clavius (hodnocení, recenze)

Mno, tak věřím, že tohle bude velmi vydařený kousek od Jamese Wana.

Související novinky

Eli Roth natočí remake Přání smrti

Eli Roth natočí remake Přání smrti

20.06.2016

Dávno předtím, než vzal do ruky bouchačku Liam Neeson, tu byl Charles Bronson. Jeho Přání smrti téměř vynalezlo "taťkovské" filmy o pomstě, takže není divu, že se Hollywood už dlouho snaží o remake.… (více)

Rychle a zběsile 7 v režii hororového krále?

Rychle a zběsile 7 v režii hororového krále?

12.04.2013

„Vroom Vroooom..." napsal na Twitteru James Wan, momentálně asi nejuznávanější hororový režisér. Vyděsil nás s prvním Saw i Zlověstným tichem, ale opravdu se proslavil až za pár babek natočeným, ale… (více)

MacGyver míří na plátna kin

MacGyver míří na plátna kin

14.11.2012

A na rozdíl od neúspěšné a ne moc povedené parodie MacGruber se tentokrát ponese ve vážnějším duchu. Tedy, pokud jste schopni brát vážně příběh o chlápkovi, kterého vysadíte s ešusem a nožem… (více)

Russell Crowe má přání smrti

Russell Crowe má přání smrti

09.09.2012

Byl chvíli spojován s rolí pistolníka Rolanda v adaptaci Kingovy Temné věže, ale po Universalu se velkoryse pojatého (a tedy velmi nákladného) projektu zřeklo i studio Warner. Je tady ale další film,… (více)

Reklama

Reklama