Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se srazí vlak s autem, málokdy je to veselé, tentokrát však jeden z cestujících z automobilu přežil. Mladý chlapec však na tom není psychicky ani fyzicky příliš dobře. Stejně jako strojvůdce, který měl celou nehodu přímo před sebou. A mezi těma dvěma začne pomalu vznikat podivné přátelství. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Smok 

všechny recenze uživatele

Prednedávnom som s Kevinom videl a hodnotil "Death Sentence", kde hral akčného drsňáka a pomstiteľa. Moc som mu ho nežral. Ale citovo vyhorený týpek, ktorému umiera manželka a jemu sa to v práci posiera, to je trošku iná parketa. Celkovo dobre odvedená, ničím neurážajúca dráma, bohužiaľ len málinko vyčnievajúca z priemeru. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Koukám, že Hurvínek natočil víc filmů než jsem si myslel... Copak citový vyděračství, to samo o sobě ještě nemusí vadit, pokud má hlavu a patu. Křižovatka smrti ovšem připomíná bezhlavýho rytíře na vozejku, co se točí dokolečka jak pomatená káča a volá "ale jóóó, je to možný, takhle by to šló!" Sorry, nešlo. Takhle naivní nejsem ani já, když se na mě v kavárně usměje holka, který na krku visej dva kořeni. Jak je to doopravdy s tím stromem a jablkem, Alison? ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkné drama o tom, co je v životě nejdůležitější... Musím se přiznat, že mám takovéhle filmy rád, i když mi tam možná trochu něco chybělo, tak přesto velmi silné čtyři hvězdy, dobrý námět a krásný, silný příběh s výbornými herci... // ''Nebojím se smrti. Ale pocit, že jsem nežila... ten mě fakt děsí.'' ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení na mě čekalo v nedělním odpoledni na TV Nova. Na poměry této stanice jsem totiž zhlédl tento mimořádně atraktivní a kvalitní film, který rozhodně považuji za zdařilý. K tomuto filmu mě ani tak nepřiovedl námět samotný jako spíše téma železnice a nahlédnutí do života člověka, který železnici miluje a jemuž se jeho práce stala láskou a koníčkem. A tím se dostávám k tomu, že v tomto filmu naprosto brilantně exceluje Kevin Bacon. Jeho herectví, to je prostě něco výjimečného a už pomalu získávám jistotu, že jakmile někde hraje tento herec, tak to nemůže být špatný film. Navíc na tomto filmu je také zajímavé, že nám ukazuje, jak těžko se mnohdy někteří strojvůdci vyrovnávají s tím, že jim pod vlak skočil nebo vjel nějaký sebevrah, což se ve zprávách obyčejný člověk nedozví. Další plus pro tento mně dosud absolutně neznámý film. Takže příběh je v tomto filmu velmi silný a rozhodně je po celých těch 100 minut na co koukat a musím konstatovat, že jsem se skoro vůbec nenudil. Kevinu Baconovi ale zdatně sekunduje Marcia Gay Harden v roli jeho umírající manželky a Miles Heizer v roli sirotka, jemuž Kevin Bacon zabil při vlakovém neštěstí matku. Abych to zakončil, tohle je velmi příjemný a až nečekaně kvalitní film, který se mi rozhodně líbil a mnoho nechybělo k udělení maximálního hodnocení. To by však film nesměl tak moc tlačit na city, což je jediné mínus, které jsem na něm našel. Ale čtyři hvězdy považuji také za solidní hodnocení. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Film s velmi silným příběhem a emocema. O boji s rakovinou, ztrátou někoho blízkého a vyrovnání se s tím. Je to všechno trošku klišé, scénář nic moc, ale kouká se na to příjemně. Kevin Bacon je hodně věrný a táhne to slušně dopředu. Jen škoda, že je to všechno předvídatelné. Ale herecky zahrané opravdu přesvědčivě. Komorní drama. Slabší čtyři. -"Repeat after me: I..." -"I..." -"Would like..." -"Would like..." -"To take you out sometime." -"To take you out sometime. You'd go out with me?" -"Well, now that you've asked me so nicely, why not?" ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Alison Eastwood v tomto filmu debutovala jako režisérka. (Pumiiix)

Reklama

Reklama