Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná prstýnková princeznička přitančí před pana panovačného podnájem požadujíc. Překvapený podrážděně prská, pak pracně počítá, paměť pečlivě prozkoumává. Povolává poradkyni, pomoc prosí. Pak pln pochyb pomalu přijímá post papá. Potíže přijdou posléze, porušením povinností pošramotí pověst. Potrestání potvrzeno: plnit přání princezny. Proplouvajíc parketem panovačný pochopí. Připravené plány projdou pozitivní proměnou. Poetická podívaná příjemně pobaví. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak za prvý nevím co v tomto filmu dělal Dwayne Johnson. On sice dokáže utáhnout celý film, ale takovýto naivní slaďáček? Příběh o tom jak se objeví Rockova dcera, která mu chvíli bude dělat ze života peklo a ve chvíli kdy se s ní sblíží tradičně dojde ke zvratu kdy by o ní mohl opět přijít - prostě až příliš ohrané téma, které se ale dá zvládnout lépe než zde. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Slovo směšný ve filmu zazní alespoň desetkrát, ale sám o sobě takový není! Sice je to katastrofálně napsáno, jedno klišé za druhým, ale Johnson je docela obstojný herec, příjemný a narcistického fotbalistu zvládnul perfektně, a toho ať se drží, takových popkornových filmů. Za to jeho dcera, ta mi byla krajně nesympatická a otravná, její hloupé obličeje a grimasy mi totáloně vadily! Ale zase to bylo poměrně sympaticky natočeno, žádné fekálnosti, takový příběh pro celou rodinu, který vlastně nikoho neosloví ani neurazí. Slabé tři hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení muselo být přerušeno na několik měsíců poté, co si Dwayne Johnson natrhl achilovku během fotbalového tréninku. (HellFire)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)

Reklama

Reklama