Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

_Moon_ odpad!

všechny recenze uživatele

1) Songy z tohoto seriálu našli v USA uplatnění při výslechu zločinců. Tato metoda byla před nedávnem (spolu s waterboardingem) zakázana prezidentem Obamou jakožto nelidský způsob mučení. 2) Během natáčení seriálu nebylo ublíženo žádnému zvířeti. (Nepočítáme-li diváky, kteří shlédli alespoň jeden jeho díl) ()

P. J. D. odpad!

všechny recenze uživatele

Na stupnici stupidity od jedné tohle získává plný počet bodů. Tohle si nezaslouží ani můj komentář. Jasný odpad. Já měl tu smůlu, že jsem viděl jeden díl. Ať je toto varování pro vás, ať na to nekoukáte. Tenhle seriál (pokud se to tak vůbec dá nazvat) postrádá hlavu a patu a především jakoukoliv známku inteligence vyšší, než má šimpanz v zoologické zahradě. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle dilku jsem dosud nemel tuseni, ale jsem prave na dovolene v Mexiku a tady to pousti ustavicne v kazde hospode a dalkovem autobuse a mne uz to zacina lezt krkem natolik, ze objektivitu ode mne nelze cekat. Jen se divim, ze to jeste nekoupila nektera nase celoplosna televize, u ctenaru Brava apod. bude H M jiste slavit naramny uspech. ()

Kroup4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal bych to zakázat,jestli se děti budou dívat na tak stupidní seriály budou v budoucnu ještě víc debilnější...Kdyby to byla jen Hannah Fontana Montana,celej DisneyChannel jde pěkně srát...Za mně byli Teleblbies a Pokemoni,naštěstí jsem z toho nic nesledoval,jsem zachráněn,byla doba kdy byl pokemon snad i na krabičce s ibalginem,teď je to samé s Hannah Montana...Konec toto... ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Není fér házet Hanku hned do odpadu. Dětem se to líbí, a proto se na ni musíme dívat dětským pohledem - Hančin svět je plný barev, sama Hanka je milá, úspěšná, oblíbená, bohatá, má milujícího tatínka a plno hadříků a navíc je úspěšná zpěvačka - prostě tenhle seriál ztělesnuje sen každé malé holčičky. Dospělým pohledem Hanku hodnotím jako lízátko -prva sladké a potom koušete ten umělý špalek a až ho vyhodíte, máte v puse jen tu umělou pachut. Seriál má sice mírně vzestupnou tendenci a najdete v něm i pár povedených hlášek především od papa Cyruse, ale pořád se nedostává z podprůměrnosti. Haně ovšem nejde upřít jednu podstatnou věc - učí děti, především děvčata, starat se o sebe, a to se taky počítá a dost. Takže stokrát raději Hanku než Kotka s Mádlem. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Napriek tomu, že je dnes Selena Gomez viac speváčka ako herečka, a bol to práve Disney kto odštartoval jej hudobnú kariéru, v Hannah Montana v skutočnosti nespieva. Pieseň "If Cupid Had a Heart" je z nezávislého albumu nie veľmi známej hudobníčky Julie Griffin. Pieseň bola v Hannah Montana použitá v pôvodnej verzii a Selena Gomez tak do nej iba otvárala ústa. Napriek tomu si mnoho ľudí myslí, že práve toto bol prvý song od Seleny a na YouTube sa nedá pieseň nájsť inak, než s menom Selena Gomez za titulom. (matthew.17)
  • Původně měl seriál končit tak, že všechno o dvojím životě Miley a Hanny Montany byla jen Mileyiina (Miley Cyrus) představivost. Od nápadu však bylo později upuštěno. (Claude Speed)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama