Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (201)

Maark 

všechny recenze uživatele

... tři a půl hvězdy navíc..I když jsem slyšel lehce negativní reakce, tak jsem se bavil. Možná bylo důvodem to, že jsem od toho moc nečekal.. Rinko Kikuchi byla kouzelná, Mark Ruffalo dobrý, Rachel Weisz si to určitě užívala, ale Adrien mi přišel na půl plynu...Hudba zajímavá i když mě občas zvolený styl rušil..Celkově příjemná a nenáročná záležitost na pozdní večer... ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Rozpolcené kino a stejně tak i moje hodnocení...V úvodní třetině film sršel půvabem, zábavou, nápady i poetikou...Byl jsem okouzlený světem, který svými podvody Bloomovi bratři vytvářeli, i zvolenou stylizací, která jakoby se vymykala a bránila přesnému dobovému zařazení...Podobalo se to listování dobrodružným rodokapsem...Bohužel se ale pak děj i atmosféra zlomí...Příběh ztratí na hravosti, naopak přibude sentimentu a celé to tragicky zvážní...Škoda přeškoda, protože nástup i obsazení byly parádní... ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý film, kterému ovšem chybí dost velký díl jistého kouzla. Podobný styl hůmoru jako ve filmu Darjeeling limited, akorát s tím rozdílem, že tenhle byl o několik šálků slabší. Určitá poetičnost snímku se upřít nedá, ovšem na zadek jsem z toho rozhodně nepadl. Celkově se dá říct, že je to takové dobrodružno-komediální-drama pro celou rodinu, s přitažlivou Rachel Weisz která je ozdobou filmu. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Dvě? Čtyři? Dvě? Čtyři? Sem já to ale srábek... Už předem jsem byl upozorněn, jak to s tímhle filmem je, ale zajímalo mě, jestli byly v traileru všechny dobré scény a nebo některé zbyly i do filmu... A zjištění? Nejlepší všechny... Dobrých drtivá většina... Nevím proč, ale Rachel Weisz mi do téhle konkrétní role moc nesedla... Stejně jako Adrien Brody... Na druhou stranu Rinko Kikuchi byla naprosto dokonalá (opravdu řekla tři slova? já napočítal jedno...) A musím souhlasit s tím, že poslední půl hodina byla dost zbytečná... I když je fakt, že některé věci v ní jsem nečekal... ()

Koři 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film není ani akční, ani napínavý natož vtipný. Je to jedna velká nuda. Nechápu např. scénu, kdy hlavní policista v Praze, odveze ve svém autě Rachel Weizs z Pražského hradu na svobodu! Proč to udělal je mi záhadou. Pokud mi to někdo může objasnit, budu nesmírně rád! Herecké výkony taky mizerné, asi je na vině ubohý scénář s obzvláště nudnými dialogi! Zkrátka protrpěných 109 minut! ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zábavné, sympatické, nabité skvelými hereckými výkonmi. Adrien Brody a Mark Ruffalo sa k sebe sakramentsky hodia, sú ako dva úplne rozličné živly. Kým Brody je tu citlivý naivný mladší brat, Ruffalo predstavuje príjemného sebca so sklonmi k manipulátorstvu. Skrátka sa výborne doplňujú. Rachel Weisz ma milo prekvapila, jej výkon bol proste pôvabný. Myslím však, že za to mohol hlavne charakter jej postavy. Film má akúsi magickú poetiku, ktorá vás hneď vezme za srdce, alebo naopak odradí. Mňa Brothers Bloom okamžite strhli. A koniec považujem za jeden z najkrajších v dejinách filmu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Jeden podfuk střídá druhý až se v tom úplně zcela zamotáte a zjistíte, že i samotný film je ze strany režiséra na vás jeden velký podfuk...škoda. Potenciál příběhu a herecké obsazení mělo na víc. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Je tam pár fakt vtipných vtípků a češi jsou zas za totální idioty. Taková oddychovka, ale podruhý bych to vidět už nemusel. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uz podruhe mi reziser dava pod nos hluboce nudny a radoby chytry film, kterey ma stesti na prostredi Prahy a dobre herce. Zbytek z dvojice podivinskych lumpu uprostred sveho trmaceni se si moc nevybavuju. 40% ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný film, který má dobré obsazení, ale smrtelně pomalé tempo a někdy je zamotané až až. Rachel je zde kouzelná a Brody neškodí, Ruffalo v pohodě. Zajímavý konec. Lepší 3 hvězdy, 70 % ()

wasillisa 

všechny recenze uživatele

tak tady jsem přišla o zbytek iluzí co se krásných pláží, romantiky a bla bla týče. "mexická" pláž byla ve skutečnosti černohorská, počítačem odstraněné odpadky a dodělané polodostavěné (snad jednou?) hotely. jo a každý poledne chodil po pláži člověk převlečený za spidermana, měl dva oslíky (jeden měl džíny a buřinku, druhý byl stylizovaný do venkovana - tepláky a slamák) a na rameni měl opici. vítejte v reálném světě ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem – podivnost. Otázka je, jestli to divák akceptuje. Já moc ne. Navíc je film ňákej roztěkanej nebo co, moji pozornost se mu udržet nepodařilo a některý dějový zvraty mě unikly. Nedotaženej film. Ovšem Rachel Weiszová je famózní. ()

Tery16 

všechny recenze uživatele

První polovina se mi fakt líbila, ale pak se to zamotává a ta očekáváná překvapující pointa pořád nepřichází, až to tak podivně skončí. Příjemný film, ale po zhlédnutí traileru jsem očekávala víc. Adrien a Rachel jsou skvělí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Až přestane Adrien Brody hrát pořád ty utrápené typy s utrápeným výrazem, který má snad už od té doby, co vylezl z lůna matky, tak se na jeho filmy bude dát dívat. Do té doby to bude hrůza. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Film sa veľmi slušne rozbehol, no skončil ako nudná odpoludňajšia oddychovka. Na vyplnenie voľného času fajn, ale v pamäti diváka sa nemá prečo dlho udržať. Zaujali ma predovšetkým lokality, potešila Praha a znesiteľné boli aj herecké výkony. Tým kraľuje predovšetkým šarmantná Rachel Weisz. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Po audiovizualni strance si s tim Johnson vyhral. Film je plny vizualnich vtipku a pomrknuti. Po pribehove strance to ale skripe. Je to slepenec nudneho, predvidatelneho heistu a podivne lovestory. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Na každého jednou dojde.. Né, jde o to, že mi tu celou dobu něco chybělo. Nemělo to ten správný magnet, který by mě u toho udržel. Pořád jsem měla pocit, že marním čas. Tak by to být určitě nemělo. Ale v zásadě nevím, co jiného mám přesně vytknout. 50% ()

KatRi 

všechny recenze uživatele

Jestliže jste u filmu Darjeeling s ručením omezeným, kde hrál můj oblíbenec Brody nedávno, lapali po dechu, v případě bratří Bloomových už budete potřebovat kyslíkovou masku, abyste to vůbec vydýchali. Ono je někdy spíš na škodu dělat za každou cenu film, který má prapodivný, řekla bych až místy postmoderní děj, v němž nechybějí motivy béčkových thrillerů nebo typicky brownovské inspirace... ()

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama