Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (201)

palmrus 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi 3* a 4*. Pro ty čtyři jsem se nakonec rozhodl kvůli tomu, že část filmu byla točená v Praze. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Nevím, mělo se to tvářit komediálně nebo tragicky... Celé to bylo o lži a mně jaksi unikl smysl příběhu. Jednou stačí. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ale ano, střihač mohl mít o něco ostřejší nůžky, sem tam i scénárista mohl vést děj trochu přímočařeji... ale prostě tenhle příběh dvou bratrů protloukajících se světem mě chytl u srdce a konec mi přišel opravdu geniální. Navíc Brody i Ruffalo jsou sympaťáci, kterým člověk musí fandit. Praha je pak jen třešnička na dortu:-) ()

sladt 

všechny recenze uživatele

Tento film mě doslova uchvátil. Ani chvilku jsem se při něm nenudil, naopak skvěle jsem se bavil u vtipných scének. Přecházení mezi různými žánry v tomto případě neviznělo špatně, je to zajímavé jak se v jedné chvíli popadáte za břicho a v druhé napjatě čekáte, co se stane. Pasáž z Prahy byla perfektní a ten konec, kdy se neví jestli je to ještě hra nebo skutečnost, no prostě nádhera. Film si pět hvězdiček jednoznačně zaslouží. ()

sornilka 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, hlavně zase trochu něco jiného :o) ... film mě pobavil a v některých pasážích i nutil k zamyšlení...čtvrtá hvězda je za krásné záběry Prahy :o))) ()

Popelka93

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film, neviděla jsem ho jen posuzuji podle informací odtud. Proto ani nehodnotím. Nicméně mi docela vadí, že v profilu filmu není uvedeno že se točil i v ČR.. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Asi bych dal 3.5*, scenař je spíš určenej pro divadlo řekl bych. Je to hodně propletený i když spousta nereálností se nejak ve formě vyprávění ztrácí. Praha kde se skáče od Karlova mostu za roh na Pražský hrad pod okna Staromáku je už klasika. ()

jns 

všechny recenze uživatele

Roztomilí Adrien Brody a Rachel Weisz a jejich vzájemně jiskřivá chemie utracená ve slabém a zbytečném filmu. ()

Katte 

všechny recenze uživatele

Velice zamotaný děj, chvílemi jsem se ztrácela. Doteď nevím zda jsem to pochopila úplně správně... ale každopádně zajímavý konec. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

o bratřích podvodnících, ale toto se vů bec nepovedlo, toto mě ničím nezaujalo, dala bych určitě nižší hodnocení, tneto film si to opravdu nezaslouží, tak 50 procent, to by šlo, ale ji nak ne ()

Creony 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi povedená komedie. Moc se mi líbilo celkové vybarvení filmu, co se týče kostýmů, exterierů interiérů a podobně. Důraz na to, že bratři Bloomovi opravdu žijí v úplně jiném světě, ve světě, který si sami stvořili, sami napsali. Zakombinování divadelních scén a vychytávek bylo dokonalé. Na mém hodnocení se také trochu odráží slabost pro filmy točené u nás, i když těch záběrů na Hrad bylo opravdu trochu přehnaně. Ovšem ty s vybuchlou věží neměly chybu :-). 70 % protože na Adriena a Rachel se moc hezky koukalo. ()

ryb1ck4 

všechny recenze uživatele

Bohužel nedokoukáno, život je příliš krátký, abych ho plýtval na film o... O ničem? A to začátek vypadal velmi slibně, škoda. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Za první polovinu a za nádhernou nadsázku a humor a za lahůdkovou Rachel dám nadprůměrné hodnocení. Po akci v Praze se to dost začne hroutit. Škoda za ten konec. Za to přeladění na hodně vážnou notu. ()

Might_X 

všechny recenze uživatele

Kvůi podvodům se podívám na HUSTLE, kvuli Brodymu na Summer of Sam, když se chci zasmát je tady mnohem víc dobrých komedíí a sledovat jak mi amíci odstřelují věžičky z Pražského hradu opravdu nechci . Slabé! ()

dzules 

všechny recenze uživatele

Výborný začátek, našlápnuté k originální krimi komedii v druhé půlce proměnené v nezáživný a překombinovaný blábol. To co bylo v první půlce tak zajímavé - postava bang bang, vypravěč, zpomaléné záběry to vše v druhé půlce chybí. Vypadá to, že se vystřídal režisér či scénárista. Velká škoda, fakt velká. ()

Rastman 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi čtyřmi a třemi hvězdičkami, protože tento film by si rozhodně zasloužil něco mezi tím. Měl jsem nízké očekávání a film mě velice příjemně překvapil, u některých scén jsem se smál a Rachel Weisz jsem si opravdu užíval (herecky), na druhou stranu ve mě film nezanechal významnější stopu. Je prostě "jen" dobrý a vhodný na hezké rande. ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Čo chceli autori povedať tymto filmom? Absolutne nezáživný dej,otravná hudba,a herci,ktorím tieto úlohy vonkoncom nepasovali. Jednotlivé akcie vobec nepasovli do deja,a pokus o neaký divný štylový zlepenec,sa nevydaril.Aj keď som sa snažil,chápať o čo ide, v polovici som to vzdal,nemalo to cenu.2/10 ()

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama