Reklama

Reklama

Shôjo jigoku ichi kyû kyû kyû

  • USA Girl Hell 1999
všechny plakáty
Japonsko, 1999, 65 min

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Video snímek vyloženě pro okrajové publikum sledující extrémní filmy. Syrový, zvrácený, nechutný a totálně perverzní. Materiál typu: perverzní otec pravidelně znísilňuje nemocnou a tělesně postiženou dceru, dva mladí zvrhlíci zmlátí bejsbolkou mladou bezdomovkyni a pak ji znásilní, mladá dívka je zneužita úchylákem v autě, který do ní zavede jakousi "hračičku" pomocí níž pije její moč ... No rozhodně tenhle materiál nemusí sednout většině lidem! Totální "prasák" Yamanouchi mne ale překvapil docela slušně zkonstruovyným dějem, který jednotlivé zvrhlosti drží slušně při sobě a ve finále podává i jakýsi mírně hlubší smysl a vhled. Hodně extrémní a nechutný snímek, jak jsem psal, vyloženě pro zasvěcené ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další japonská zvrácenost.Přesně proto mám rád asijskou kinematografii.Vždy dokáže šokovat svou zvráceností ikdyž si člověk myslí,že ve filmu už snad viděl všechno.65 minut plných nechutností a perverzností.Tohle je ultra,brutální chorej snímek kterej není o gore efektech,ale i tak(hlavně díky stylu jak je to natočený a svým šíleným perverzním nápadům) vám rozkope prdel.Sick,sick,... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No ja nechapem,co je na tom ultra-brutalne,ved takmer nic neukazu,aj to zbitie bezdomovkyne je bez obrazu a tie akoze nechutnosti su umele a na slabej urovni,na japonsku tvorbu velka bieda a najviac ma dorazil koniec,mlatila ju hlava nehlava s baseballkou a ta zmlatena si v pohode sadla,nic na nej takmer nebolo vidiet a este aj kecala,ved by bola mrtva po tolkych uderoch a este jej hlavu oddelila od tela jednou ranou,hahaha,total chu*ovina...:-) ()

Reklama

Reklama