Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Recenze (624)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přepadení v Pacifiku je bezpochyby jeden z nejlepších Seagalových filmů. Na druhé straně to není zase tak těžké se jím stát, vzhledem k tomu, co natáčel později. S. S. také výjimečně pracuje jako kuchař ačkoli opět má speciální výcvik, jak už to u jeho postav bývá. Film je zvláštní i tím, že si v něm zahrála celá řada kvalitních a známých herců, což u Stevena S. nebývá. Není to zase tak špatná akčňárna, na lodi, na moři, vcelku originální ke všem jeho dalším dílům, scénář se docela povedl a dialogy se dají, až na výjimky, poslouchat. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Smiešne béčko, ktoré mohlo byť paradoxne omnoho lepšie a je to vlastne Seagalov najlepší film. Tá kombinácia šéfkuchár - bývalý stroj na zabíjanie a ešte k tomu s tvárou sympatického Stevena Seagala je sama o sebe veľmi vtipná, ale v druhej polovici sa na to pozerá už len sťažka. O žiadnu námornú Die Hard sa nejedná a končí to vlastne úplne klasicky s neuspokojivým happyendom, akých som v podobných akčných filmoch videl nespočet. Za mňa 65%. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Taková devadesátková bejkárna odehrávající se v parádním prostředí americké letadlové lodi. Steven je v pohodě a úhlavní padouši a jejich plán ovládnutí lodi je taky super. A co se samozřejmě dalo čekat, tak od Stevena dostali solidně na prdel. Erika Eleniak má krásná ňadra. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Ok, ok! Na druhý zhlídnutí mě to bavilo víc. Pravda, dávám spíš slabý 4*, protože tempo občas kolísá a ten finální "souboj" je pořád k smíchu. Nicméně, i přesto je to zábavnej akčňák se charismatickým Seagalem, kterej je ve skvělý formě. Takže slabší 4, ale rozhodně už nejsem tak přísnej. ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Poslední film se Seagalem, u kterého jsem schopen připustit nějaké kvality. Výborný akčňák, Seagal v nejlepší formě, vcelku originální zápletka(posléze 100x zopakovaná v různých variacích)...co je ale nejlepší, tak rozhodně Tommy Lee Jones....jen díky jeho záporňákovi má film ty správné grády ()

quasar 

všechny recenze uživatele

Přestože je to to nejlepší se Seagalem, na víc než 3* to není. Akční film,kde to happyendem smrdí od prvních minut, ale pár věcí vás dostane. Já se nahlas rozesmál, když se Erika převlíkla do mariňáckejch hadrů a vypadala, jak když na ní vyzážistka hodinu makala - ta basebolka štítkem dozadu a mírně nakřivo - to mě dorazilo... ()

Maria-Rosa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů se Segalem, kterej mě přijde slušně akční a Tommy v roli padoucha je jako vždy přesvědčivej. Není to moje parketa, ale za nápaditost dávám 4. ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

V herecké kariéře Seagala bylo pár světlejších míst, která se s dobou nenávratně vytratila. Přepadení je jedno z nich a rozhodně patří mezi akční klasiku Je to všechno docela napínavý, Seagal na to není úplně sám, i když po většinu času ano a nakonec mu to dá i trošku zabrat. ()

Thovt 

všechny recenze uživatele

devadesátkový akčňáky už nemaj ten šmrnc, ale pokud bych z nich měl vybrat nejlepší, tenhle film by byl horkým kandidátem... ()

ShortyIC 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších akčných filmov so Stevenom Segalom. Vynikajúce akčné napätie a výborné výkony hercov. 5 hviezdičiek ! ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Tuším, že jeden z prvních pořádných filmů, které nám servírovala tehdy čerstvá TV NOVA. Možná i díky tomu sentimentu to hodnotím takto, ale opravdu si myslím, že je to dobrý film. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Kdyby to měl člověk brát vážně, musel by se dílem smát a dílem vysmát, ale když se to vezme jako pohádka pro dospělé, nemá tento film chybu - ztepilý hrdina bez bázně a hany, zápletka, krásná žena, klišé v podobě vlády, která nevěří v šťastný konec a nakonec zatleská......tolikrát a v tolika filmech, ale tady přeci jen trochu jinak. Nechci ho podezřívat ze sebeironie, ale Seagal zde nehraje tolik jako akční hrdina, ale spíš až trochu Willisovsky, s nadsázkou. A celkový děj odsýpá, nevleče se, vše, co se dá očekávat se stane a stane se to ještě líp, než se čekalo. Prostě výborný akční thriller, který baví i na několikáte shlédnutí. Casey Ryback je zkrátka na palubě a tak se není čeho bát.... ()

tonton78 

všechny recenze uživatele

Casey "Kurva" Rybak....poslední film kdy se dá na Stevena koukat..kozy Eriky Eleniak v tom nehrají vůbec žádnou roli. dokážu si vyhonit i při závodech člunů v Pohřební hlídce... holky pište,kupodivu jsem stále panic:-) ()

martins 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film se Seagalem, ikdyž mne se o kousíček více libí tituly: Nemilosrdná spravedlnost a Těžko ho zabít. Výborné obsazení herců zvláště dvojice Tommy Lee Jones a Gary Busey jako záporáci skvělí. Steven se tak dotkl svého vrcholu, který už nedokázal v dalších filmech zopakovat, ikdyž Aljaška v plamenech, Přepadení 2:Temné území, Glimmer man a Lovec policajtů jsou skvělí, tento titul nevyrovnají. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Přepadení v Pacifiku (Under Siege) Tak toto je jeden z filmů, kdy byl Steven ještě ve slušné formě a jeho výprasky všem lumpům a gangsterům měly šmrnc. To se mi na Seagalovi líbí a na tom by měl stavět. Akce mu jdou, ale herecký výkon není vždy plně nejpřesvědčivější. V dnešní době mu jeho postava ty jeho bojové chvaty moc neumožňuje, a je to škoda, protože to byl borec. A ještě k Tommymu Lee Jonesovi, který si zápornou postavu ve filmu patřičně vychutnal...4* ()

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama